Zasto imamo potrebu...

Hungry Dog Show GIF by American Kennel Club

...da vredjamo politicke neistomisljenike?

Iz nemoći da argumentima verbalno izađu na kraj sa pametnijim sagovornikom, pribegavaju vredjalicama.

Oni još uskraćeniji idu najsirovijim prostaklukom misleći pri tome da ispadaju duhoviti što je daleko od istine.

Ima i onih trećih koji misle da im se može kako hoće ali i tu ima granice koliko će im ta bahatost potrajati bez posledica.

Inspirativna tema, može da se nabraja do prekosutra.

takve treba eliminisati a ne vredjati jer postoji samo jedan zdrav razum, jedna istina i svako ko tvrdi da da lopta nije okrugla i da voda nije mokra, ne treba mu se dozvoliti da promovise te svoje "tvrdnje"..............POSEBNO ZATO STO TAKVA OSOBA I TE KAKO RAZLIKUJE CRNO OD BELOG AL JE , ZA TUDJE INTERESE, PLACENA DA "VIDI" ONO STO ZDRAV RAZUM NE VIDI.

Не бих рекао да је то увреда. Кад неко подржава или је пак неутралан према људима из врха власти који својим (зло)делима доводе до масовне погибије грађана... Онда он сам себе спушта на тај нижи ниво постојања и онда је тај речник, за који кажеш да је увредљив, једини која та особа разуме.

Тако да се ту заправо ради о снисхођењу, не о увреди.

Govorim o sns-u, podela između njih i nas nije više pitanje političkog mišljenja i različitih političkih pogleda na svet. Odavno su pokazali da su samo interesna banda bez ideologije koja minira svaki stub savremene demokratije, a od nadstrešnice i nasilja koje je usledelo svakom normalnom mora da bude jasno da su iskonsko zlo, sociopate, mafija... Zato je vređanje bilo kog ko njih podržava apsolutno ljudska i razumljiva reakcija.

tacno..lakse je etiketirati sagovornika ti si bot ili caci ili blokader nego argumerntovano odgovoriti a cesto i ne umes da odgovoris jer shvtis da je suprotna strana u pravu ali to ne zelis da priznas i onda vredjas
Аругментовано одговарамо, а сендивчар, ћаци и бот су нам само зачин у расправи.

Чињеница је да се боље осећамо кад ћацију кажемо да је ћаци.

Једва чекам изборе, да Ћаци поставе штанд.

Није ми довољно сајбер булинговање,

требало би и уживо да их булингујемо, свакодневно.

Него, крију се по мишјим рупама. Избори ће их истерати на чистину.

Govorim o sns-u, podela između njih i nas nije više pitanje političkog mišljenja i različitih političkih pogleda na svet. Odavno su pokazali da su samo interesna banda bez ideologije koja minira svaki stub savremene demokratije, a od nadstrešnice i nasilja koje je usledelo svakom normalnom mora da bude jasno da su iskonsko zlo, sociopate, mafija... Zato je vređanje bilo kog ko njih podržava apsolutno ljudska i razumljiva reakcija.
Motiv udruživanja jedinki u političke partije i jeste uglavnom lična korist.Kako ti vidiš esenesovce tako i oni vide tebe odnosno vas .I jesu i jeste u pravu jer ste u stvari isti.

Једва чекам изборе, да Ћаци поставе штанд.

Није ми довољно сајбер булинговање,

требало би и уживо да их булингујемо, свакодневно.

Него, крију се по мишјим рупама. Избори ће их истерати на чистину.
Ovo sto ti pises po meni je za zatvor.

Svako ima pravo na svoje politicko misljenje, to sto ste vi neki uobrazili da ste delioci pravde pre suda, da mozete svakoga da uznemiravate i etiketirate, posebna je stvar, za dijagnozu.

A ustavri si samo jedan obican nasilnik, verovatnije kukavica.

Dodji u Nisu sam bar ja, 'ajde da se bijemo, ja podrzavam "cacije" koji zele da uce i na nihovoj sam strani.

Sramota.

Ovo sto ti pises po meni je za zatvor.

Svako ima pravo na svoje politicko misljenje, to sto ste vi neki uobrazili da ste delioci pavde pre suda, da mozete svakoga da uznemiravate i etiketirate, posebna je stvar, za dijagnozu.

A ustavri si samo jedan obican nasilnik, verovatnije kukavica.

Dodji u Nisu sam bar ja, 'ajde da se bijemo.

Ако изађеш са СНС штандом испред Палилулске пијаце, бићеш булингована много више него овде.

А у Обреновићеву, сигуран сам, нећете смети ни један једини штанд да поставите за време кампање.

Ако изађеш са СНС штандом испред Палилулске пијаце, бићеш булингована много више него овде.

А у Обреновићеву, сигуран сам, нећете смети ни један једини штанд да поставите за време кампање.
Nisam u SNS i nijednoj stranci, i neces me videti tamo, podrzvaam one koji zele da uce i hajde da se bijemo lepo, 1 na 1. Jer me ovde nazivate cacijem, i na to sam ponosna.

Back