Odokativno, iz posmatranja rečnika koji koristiš. I naravno, što smatraš da je tvoj pogled na svet jedini ispravan.Z
Zašto misliš da sam seljačina? Baš suprotno ja sebe smatram emancipovanom osobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odokativno, iz posmatranja rečnika koji koristiš. I naravno, što smatraš da je tvoj pogled na svet jedini ispravan.Z
Zašto misliš da sam seljačina? Baš suprotno ja sebe smatram emancipovanom osobom.
Od volje ti...Da li stvarno očekuješ da ti odgovorim posle vređanja?
Koje su to stvari "manje vredne", a koje "više"?Наравно, људска психа је тако баждарена да ће одбацити квалитет ако са друге стране има мање вредне, али лакше оствариве ствари.
Drhćem od tuge...Da li stvarno očekuješ da ti odgovorim posle vređanja? Ideš u blok i zbogom.
Zašto stalno pretiti ljudima time? posledice raspadnutih brakova...Posledice raspadnutih brakova, pošto je to jedna vrsta samaca, osetiće njihova deca. Ostavlja to psihičke posledice koje će se kasnije videti u njihovim životima. Pre svega emocionalna nestabilnost. Psiholozi će se tek baviti tim pitanjem jer razvodi poprimaju oblik epidemije i ovde kod nas.
Posledice raspadnutih brakova, pošto je to jedna vrsta samaca, osetiće njihova deca. Ostavlja to psihičke posledice koje će se kasnije videti u njihovim životima. Pre svega emocionalna nestabilnost. Psiholozi će se tek baviti tim pitanjem jer razvodi poprimaju oblik epidemije i ovde kod nas.
Ne mogu da te blokiram jer si moderator, inače mi ne pada na pamet da ulazim više u diskusiju sa tobom.Zašto stalno pretiti ljudima time? posledice raspadnutih brakova...
A koje su posledice hladnih brakova? svađalačkih brakova? zanemarene dece u brakovima? prezaštićene dece? neurotične dece koje ne smeju ostati sama kod kuće od straha? Postoji gomila dece u brakovima koji su nestabilni, zanemareni itd.. to je jedna mantra koja se stalno ponavlja. "zbog dece". Ostaju deca sama umre im majka na porođaju pa odrastu.. Život nije prava linija. Od vukovaca u osnovnoj nastaju šalteruše, od vrlo dobrih profesori univerziteta, od tih u brakovima koji neće da se razvedu zbog straha deca nesposobna da rešavaju probleme u životu jer su videli roditelje koji kao kornjače zabadaju glavu u pesak, itd. To što svi žive pod jednim krovom ne znači da su ok okolnosti... Ali jedan krov, jedan krov, ok, jedan krov.
Hehe, ali ti pišeš kao zajednički život treba da bude ovakav i sad ljudi to neće jer ne žele da odbace svoj komfor. Ali zašto brak treba da bude? Zašto polaziš od toga da je to neki must i sve što neko nađe protiv toga je izgovor, paravan itd? Govori za sebe, a drugi imaju svoje razloge za i protiv.
Koje su to stvari "manje vredne", a koje "više"?![]()
dobro je kad znašЗнам да ће људи увек наћи оправдање кад иду линијом мањег отпора. За добар заједнички живот се заиста треба помучити, не долази то само од себе. Лакше је бити сам или имати пивремени однос са неким.
Ako imaš potrebu da sa nekim budeš 100% to je tvoja zelja i nije ti teško. Ako nemaš potrebu da budeš sa nekim i 1% ti je teško.Лакше је бити 20% са неким него 100%.
vidiš kako jednostavno.Ako imaš potrebu da sa nekim budeš 100% to je tvoja zelja i nije ti teško. Ako nemaš potrebu da budeš sa nekim i 1% ti je teško.
Šta fali lakšim stvarima?Лакше је бити сам или имати пивремени однос са неким.
dobro, izvini, neću više da ti smetam na temi, osim ukoliko ne bude nekih prijava.Ne mogu da te blokirma jer si moderator, inače mi ne pada na pamet da ulazim više u diskusiju sa tobom.
Ako imaš potrebu da sa nekim budeš 100% to je tvoja zelja i nije ti teško. Ako nemaš potrebu da budeš sa nekim i 1% ti je teško.
To je u redu ako to želiš. Onda to ne posmatraš kao žrtvu već naprotiv.Кад си способан за 100%, онда дословно, и у сваком смислу, делиш живот са тим са ким си. Живиш са њим.