Zasto i najsramezljivije zene, ili da kazem kulturne, igraju otvoreno seksualno? Zast

neuro-psihofilosof amater

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
141
o se tad ne stide, kad igraju, pa izvode svakakve pokrete, mislim na cure koje su kulturne u prici pa ne bi sa nepoznatim dok ga ne upoznaju bar malo dubiozno, pricale ni dozvolile da se prica o pozama u seksu i drugim bilokojim intimnim stvarima, ali kad krenu da igraju "ne shvatas" sto se desava sa tobom?

"igraj mala ne stidi se, pomracina: ne vidi se!"

Kada se drug zenio, pravili su svadbu kod mladinih u Vojvodini. Bilo mi je prosto neverovatno da tamo skoro svi znaju da plesu. Za razliku od Srbijanaca koji ne znaju ni najosnovniju opstu kulturu. Ja se ne racunam. Panj bi lakse naucio da plese i igra.

A ovaj sto se zali da su zene otvoreno seksualne kada igraju. To i jeste poenta plesa. Za sve ostale koji gledaju sa strane to je ples dok je za taj par to igra, zavodjenje...Ples im daje slobodu da pokazu sta zele ako vec ne smeju ili se stide da to otvoreno kazu.

A kome smeta da ga zensko na taj nacin muva neka se zamonasi.

Zavisi i sta je seksualno otvoreno. Moze igra da bude sugestivna malo, a moze biti i vulgarna, sve zavisi od pojedinca i defincije iste.
A zasto zene igraju otvoreno seksualno, pa kao i svako zivo bice zele da privuku paznju suprotnog pola i potencijalnog partnera.

ostrich-dance-o.gif

Cak i ove sramezljive imaju potrebu da ih neko primeti, da nekog privuku, da budu seksualno privlacne, kao i svako ljudsko bice.

Ne znam, jeste da je ples primamljiv, ali nikada nisam padao na te sto provokativno plesu. Priviku mi paznju, biologija radi svoje, ali da padnem i da hocu da je muvam zbog toga, ne.

o se tad ne stide, kad igraju, pa izvode svakakve pokrete, mislim na cure koje su kulturne u prici pa ne bi sa nepoznatim dok ga ne upoznaju bar malo dubiozno, pricale ni dozvolile da se prica o pozama u seksu i drugim bilokojim intimnim stvarima, ali kad krenu da igraju "ne shvatas" sto se desava sa tobom?

Sad mi nesto pade na pamet. To sto neka zena ne nosi mini suknje i napicke, sorcice, duboki dekolte, ne montira sise da joj udaraju u bradu...uopste ne znaci da je stidljiva.

Sad mi nesto pade na pamet. To sto neka zena ne nosi mini suknje i napicke, sorcice, duboki dekolte, ne montira sise da joj udaraju u bradu...uopste ne znaci da je stidljiva.
nisam znao da minisuknja (jel to stvarno tako?) nije isto sto i znacenje ruznog i tupavog zargona "dopi.cnjak", jel stvarno postoji razlika u smislu da je minisuknja (kao sto ja ne mislim, jer mislim da je to suknja visine 5cm ispod pi.caka) suknja koja je, recimo 15 cm iznad koljena, a dop.icnjak ono sto ja mislim da je minisuknja: 10cm ili 5 cm izpod pi.ckinih visina?\

Sto se tice golog oblacenja, uopste ne znaci da je zena koja se oblaci suknjasto i izrezom na sise vulgarna, ali znaci da ima sanse da je jaka licnost i trazi "pravog" muskarca...
jer koja se tako ne oblaci (golisavo) nema sanse da je jaka licnost, nego je prostakusa glupa, odnosno, kako ja to kazaem iako se ne prodaje za pare, prostitutka...
ne izvinjavam se sto sam reko da su sve zene sto se ne oblace golisavo glupe

Zaboga al udavi

Po meni to nema veze,kad joj se upali lampica nece joj biti blam ,,jbg mora se ugasiti pozar.

...prohtjevi i otkrivene sebi zelje
zena zna sta ce
ali,
kako ce i s kim ce
to je muka velika...
...mnoge 'promase' i zatvore se
a mnoge ostvaresvoje mastanje
i puste sebe i svoje tijelo
neka samo divlja i ispunja i sebe i partnera
nekima to lici na bestijaniju
ali Faraonn_u lici na totalno oslobadjanje sebe i traqzenje sebe
...cesto kazu sebi , nebi to vise nikad
ili,- s takvima nikad
ili...muske svinje ...
...onda se uoblikuje pojam Amazzonki
koje pikiraju svoju zrtvu
kao Sirene
posatiru ih i kao ispljuvke
izbace na obalu
a njima jadnicima odisejskim
ostaju samo zamamne muzzicke fantazije
sublimacije i prirodno zataskavanje i potiskivanje...
...kad vidis azginu zensku kako gazi
kao konjicki oficir
dobijes uzavrelost
da bacis laso i zauzdas
ako si vitez
ili da samo omirises bijes i vatru
vulkana koji minu...:lol:

pa te najsramežljivije su najvatrenije

a one što se šepure i *****, slabe su u krevetu

Back