Зашто хрвати и шиптари долазе на овај форум

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xam:
drago,nije bila prica o hrvatima i srbima..

nego, o nama dalmatincima,dinarcima...

najbolje i "najgore" sto su ove balkanske vukoyebine izjedrile,razumes lipi..

Pa ne znam šta si hteo reći onim tvojim postovima u kojima si nadmašio i Hitlera po pitanju rasnih i nacionalnih teorija.
Meni nije izgledalo ni kao dobronamerno ni kao šaljivo...

Što se dinaraca tiče, koliko ja znam pod njih spadaju i (delom) Grci, pa Albanci, pa Crnogorci, pa Hercegovci, pa onda Ličani i Dalmatinci (gledajući od istoka ka zapadu).
E, sad kakvo mišljenje o npr. Albancima ili Crnogorcima imamo mi Srbi, a kakvo o Dalmatincima i Hercegovcima vi Hrvati (pogotovo Zagrepčani) ne govori u prilog tvojoj teoriji.

jomini:
d026.gif

Malo jace udari, mozda ce nesto i da proradi;).

DraGo70:
Pa ne znam šta si hteo reći onim tvojim postovima u kojima si nadmašio i Hitlera po pitanju rasnih i nacionalnih teorija.
Meni nije izgledalo ni kao dobronamerno ni kao šaljivo...

Što se dinaraca tiče, koliko ja znam pod njih spadaju i (delom) Grci, pa Albanci, pa Crnogorci, pa Hercegovci, pa onda Ličani i Dalmatinci (gledajući od istoka ka zapadu).
E, sad kakvo mišljenje o npr. Albancima ili Crnogorcima imamo mi Srbi, a kakvo o Dalmatincima i Hercegovcima vi Hrvati (pogotovo Zagrepčani) ne govori u prilog tvojoj teoriji.

neznam odakle ti to da sam se ja negdje izjasnjavao kao "Hitler" i te spike..

di si to citao?
pokazi mi!!

pazi,mene ne interesiraju crnogorci niti grci qurcipalci..

nego dalmatinska zagora,lika,hercegovina tamo di su "nasi" obitavali..
nebitno kako se krstili..

to nam je zajednicko..

kad su americki novinari pitali n.teslu u americi,da li se osjeca srbinom ili hrvatom..
onda je ljudina odgovorio odprilike ovako"...tamo odakle sam ja rodom,to je sve isto..."

to me i dan danas impresionira..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back