Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Драги Мангас, одговорам на твоје питање "Зашто хришћанство вековима лаже?" - Због тога ако би она лагала, онда не могла би стајати већ 2000 година и немала би таквог боја људима, који и данас иду у храм. Ако би Православље стално лагало, онда данас ми-Руси не живели би на овом свету због тога немали би духовној подршки у нашем није лаком животу. Сва, шта је урадио човјек је умрло (погледи на наш комунистички опит), а Православље је живо и диса.
Idi na neki turski forum posto ocigledno ne znas SRPSKI jezik!
Rado bih ti odgovorio kada bi ti bio u stanju da preciznije formulises pitanje, sluzeci se pri tom bar osnovnim pravilima SRPSKOG pravopisa.
Грех је "одсуство главе". Ако видим, стално мислиш свом главом и имаш њу на свом месту, па онда јеси свети човјек.
Искрено, понекад не мислим својим главом, због тога грех живе у мојој душе и стога понекад мисле за ме овај грех. Опрости, али ја такође нисам достојна да би ти причао са мном.
Ако не можеш причати са другима верама, онда, мислим, тешко ти је.