Zasto hriscanstvo vekovima laze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"mangas"
-kako vi ono verujete u trojstvo jeli?????????????
-Да,верујем. Ово је моја вера.

-madjionicar neki???????????????
-Сваки човјек је чудо и си такође. Ево и теби мађионичар.

-a sta ono sa krstom plasite vampire ??????????
-Душо драго, у Православљу немамо вампира. Они су у католицизму.

-sta ako pop nije opro ruke posle nuzde (male) sta ste vi ono poljubili ja znam a vi?????????
-Добро је питање за одраслог човјека.

Поздрав.

Драги Мангас, одговорам на твоје питање "Зашто хришћанство вековима лаже?" - Због тога ако би она лагала, онда не могла би стајати већ 2000 година и немала би таквог боја људима, који и данас иду у храм. Ако би Православље стално лагало, онда данас ми-Руси не живели би на овом свету због тога немали би духовној подршки у нашем није лаком животу. Сва, шта је урадио човјек је умрло (погледи на наш комунистички опит), а Православље је живо и диса.

Поздрав.

metaphisic:
Idi na neki turski forum posto ocigledno ne znas SRPSKI jezik!
Rado bih ti odgovorio kada bi ti bio u stanju da preciznije formulises pitanje, sluzeci se pri tom bar osnovnim pravilima SRPSKOG pravopisa.

Надам се да ти добро знаш Српски! Ја незнам добро Српски и шта - дужна ли ја ићи на неки Руски форум?!

Није добро знање Српског језика је ДОБАР аргуменат у дискусији...кад нема других, кад не можемо ништа користног казати соговорнику.

metaphisic:
MaranAta:
Ма пусти га брате... најобичнији провокатор. :?
Znas, mogu da diskutujem sa covjekom koji razmislja svojom glavom, makar i napadao moju vjeru, ali kada se tu trpa neki nepismeni (b)alija...

Грех је "одсуство главе". Ако видим, стално мислиш свом главом и имаш њу на свом месту, па онда јеси свети човјек.
Искрено, понекад не мислим својим главом, због тога грех живе у мојој душе и стога понекад мисле за ме овај грех. Опрости, али ја такође нисам достојна да би ти причао са мном.

Ако не можеш причати са другима верама, онда, мислим, тешко ти је.

Поздрав.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back