Kad ste god bili uz veru propali ste
kad ste se odvojili od vere uspeli ste
pogledajte istoriju svoju
nesto je tu cudno
nesto je tu cudno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mangas:Kad ste god bili uz veru propali ste
nesto je tu cudno
Znas li ti koliko u Kuranu ima budalastina! Doduse, ima i pametnih stvari-naucio vas je da perete ruke prije jela, posto ste predhodno oprali d#pe!mangas:znali neko mozda koliko ima grsaka i bibliji
evo jedne.
24 ili 25 decembar rodi se isus (Isa a.s.) u tihu noc dok su cobani oce napasali itd......
....U palestini se rodio jeli tako druze
ali i u palestini je 25 decembra snijeg pa kako moze da pasu ovce hehehehheeheh
sade ce te vi meni dati neko logicni odgovor
ali ja vam kaze vi ste (vasi preci)promenuli bibliju
isus(isa a.s. ) je rodjen u avgustu za to imaju dokazi hehehehehe
mangas:Rodjeni ste SLEPI i umrecete SLEPI
Naravno, a Kuran je prepun istina jer ga je napisao jedan covjek koji za sebe tvrdi da je prorok, a otkrivenja je dobijao u casovima napada epilepsije.On, jedan jedini, je Bogom dan da nam protumaci sve i ukaze na greske!Vjerovatno je tekstologiju bolje poznavao od pravopisa SRPSKOG JEZIKA!mangas:Zna li se ( znate li) poreklo o rukopiscima biblije
njih 4 jesu li videli isusa jesu li bili iskreni da nije neko od njih vec tada nesto pogresno razumeio ( slago). Prva biblija je na armejskom jeziku napisana pa je prevedena na staro grcki pa tek onda na latinski
ko je tu sve mogao da se se prilagodi vremenu i licnim potrebama
I da baci koju pogresnu zagonetku a zna se da jedno slovo ima velikog uticaja
Kako niste citali istoriju,secate se da smo ucili da je Muhammed a.s. bio nepismen(ali ste taj deo izgleda preskocili,posto je bio o Muhammedu).A kako je nepismen covek mogao da pise!?Nemojte sami sebe zavlaciti.I muskarcima nisu obecavane nikakve orgije,to su obicne izmisljotine i prestanite vise sa tim vasim lazima.MaranAta:Ма пусти га брате... најобичнији провокатор. :?
Idi na neki turski forum posto ocigledno ne znas SRPSKI jezik!mangas:kako vi ono verujete u trojstvo jeli?????????????
madjionicar neki???????????????
a sta ono sa krstom plasite vampire ??????????
sta ako pop nije opro ruke posle nuzde (male) sta ste vi ono poljubili ja znam a vi?????????
Lijepo bi bilo kada bi nam ti objasnila gdje grijesimo!sara81:Kako niste citali istoriju,secate se da smo ucili da je Muhammed a.s. bio nepismen(ali ste taj deo izgleda preskocili,posto je bio o Muhammedu).A kako je nepismen covek mogao da pise!?Nemojte sami sebe zavlaciti.I muskarcima nisu obecavane nikakve orgije,to su obicne izmisljotine i prestanite vise sa tim vasim lazima.MaranAta:Ма пусти га брате... најобичнији провокатор. :?
Znas, mogu da diskutujem sa covjekom koji razmislja svojom glavom, makar i napadao moju vjeru, ali kada se tu trpa neki nepismeni (b)alija...MaranAta:Ма пусти га брате... најобичнији провокатор. :?
Bice da mesas neke osnovne sasvim suprotne pojmove!mangas:Kad ste god bili uz veru propali ste
nesto je tu cudno