DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.013
Imam ja 205Ne znam kako bese izgleda taj pezo, ali za golfa i opel kadeta tacno tako, ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja 205Ne znam kako bese izgleda taj pezo, ali za golfa i opel kadeta tacno tako, ..
Jesu, istinaZvali su ga kovceg
Zvali su ga zato sto su mnogi stradali u njemu jer to je jak auto a nije svaka susa da ga vozi, treba covek da ima osecaj.Zvali su ga kovceg
Vise od 750 kila ....on je oko 900 kila cak i malo vise pogotovo ta verzija 1.9 ....Jesu, istina
120 konja na 750 kila tankog lima.
Nije svako umeo to da vozi kako treba![]()
Ne secam se koliko, ali znam da je bio lak, da je potpisivao kao od šale, i da je bio pravs zujalica.Vise od 750 kila ....on je oko 900 kila cak i malo vise pogotovo ta verzija 1.9 ....
Kaze mi majstor kad sam oterao 306 da pogleda malo...u imao sam ja odavno kako sam ga vozio mamu mu j....u trecu vriste gume i trkao se sa nekim klincima oduvao ih ko nista po nekim uzbrdicama.Ne secam se koliko, ali znam da je bio lak, da je potpisivao kao od šale, i da je bio pravs zujalica.
Legenda o Golfu je nastala u VW propagandnoj masineriji. Toliko ulazu na reklame , promocije, kao ni jedna druga firma.Svi dobro znamo da je na balkanu ( najviše u bosni - njemačko auto ) golf najpopularniji pitanje je zašto? neosporan je kvalitet ali brate gde god se pogleda golfova ima najviše jednostavno nije interesantno - dobro vozi se sve i svašta ali se preferira golf pored tolikih različitih proizvodjača sa vrlo lepim i kvalitetnim modelima automobila...ujedno pišite koja vozila vi preferirate
Da bre i jos TDI crveno ....TD 136 PS, max. brzina 210 kmh, IZGRAVIRAN 320 kmh ????? Mali detalj ali mnogi mladi se upecaju na to.
Golf od 90 PS, max 182 kmh, IZGRAVIRAN 260 kmh ????
e jes, jos i crveno............djubrad.Da bre i jos TDI crveno ....![]()
Da baca na radost.e jes, jos i crveno............djubrad.
Zato što se Golf proizvodio (sklapao) u Ex YU, i bio je verovatno najbolji auto koji je ikad proizveden u YU.
Ostala je legenda.
U Bosni sad dosta voze Škode. Golfovi su ostarili, a novi su skupi.
Voze i Pezoe i pre su vozili sad jos vise.
Najjeftinije nemacko vozilo, zar ne?
![]()
A Yugo 45 u Americi? Asocira me tema, ima ih i sada ...
Projekat “Jugo Amerika”
Doduse, kratko je trajalo pet sest godina..
Da, ja sam na Yuga 55 polagao ali za nase trziste pravljen....uzasan auto a jos uzasniji menjac.
Ma ovaj je radio nekako ali u rikverc znao da zaglavi pa cirkus....potapajuci menjac.
Meni golf uvek bio nesto cudan auto, nikad mi nije legao kao vozacu.
Uvek su mi lepsi za voznju bili japanci i korejanci.
Cak mi je i ford focus imao bolju ergonomiju od golfa.
Ne znam kako bese izgleda taj pezo, ali za golfa i opel kadeta tacno tako, ..
Zvali su ga kovceg
Legenda o Golfu je nastala u VW propagandnoj masineriji. Toliko ulazu na reklame , promocije, kao ni jedna druga firma.
Uz to , ciljna grupa te propagandne masinerije su mladi. I u tom cilju, prevarantska propaganda , vazi za sve nemacke proizvodjace, prodaje auto, naprimer Audi 4, TD 136 PS, max. brzina 210 kmh, IZGRAVIRAN 320 kmh ????? Mali detalj ali mnogi mladi se upecaju na to.
Golf od 90 PS, max 182 kmh, IZGRAVIRAN 260 kmh ????
Uporedimo jednog japanca sa ovim Golfom.........Suzuki Vitara Hybrid, 129 PS, max.190 kmh, IZGRAVIRAN 220 kmh.
Nemci prave laznu sliku o svojim automobilima ne bi li prevarili i navukli naivne kupce.
Imao sam samo jedan VW, Passat, i nedaj boze vise. Vec posle 80 000 kmh problemi do grla.
Sprdajte se vi ali Golf je pojeo sve u Evropi decenijama.
Mozda je vreme da se konacno i promeni taj rezultat ali nazalost i dalje jede sve.
Stelantis izbacio te smuljave motore i uvukao u problem 4 velika proizvodjaca dok VW tu ima daleko bolje i pouzdanije motore.
Naravno i ti motori su smrlj ali su bar bolji.