Zašto Golf?

ružislav

Poznat
Poruka
7.209
Svi dobro znamo da je na balkanu ( najviše u bosni - njemačko auto ) golf najpopularniji pitanje je zašto? neosporan je kvalitet ali brate gde god se pogleda golfova ima najviše jednostavno nije interesantno - dobro vozi se sve i svašta ali se preferira golf pored tolikih različitih proizvodjača sa vrlo lepim i kvalitetnim modelima automobila...ujedno pišite koja vozila vi preferirate

Poslednja izmena:
Zato što se Golf proizvodio (sklapao) u Ex YU, i bio je verovatno najbolji auto koji je ikad proizveden u YU.

Ostala je legenda.

Svi dobro znamo da je na balkanu ( najviše u bosni - njemačko auto ) golf najpopularniji pitanje je zašto? neosporan je kvalitet ali brate gde god se pogleda golfova ima najviše jednostavno nije interesantno - dobro vozi se sve i svašta ali se preferira golf pored tolikih različitih proizvodjača sa vrlo lepim i kvalitetnim modelima automobila...ujedno pišite koja vozila vi preferirate
U Bosni sad dosta voze Škode. Golfovi su ostarili, a novi su skupi.

Najjeftinije nemacko vozilo, zar ne?

250px-Yugo_America_promo_1.jpg

A Yugo 45 u Americi? Asocira me tema, ima ih i sada ...
Projekat “Jugo Amerika” :mrgreen:
Doduse, kratko je trajalo pet sest godina..

Због смањивања цене трошкова... 1000 типова возила...1000 мајстора те дере

Овако куповином 3-4 модела слабо платежна клијентела практично обликује понуду услуге поправке

Често се окуљала група 'мајстора' ...па су и сами поправљали

Meni golf uvek bio nesto cudan auto, nikad mi nije legao kao vozacu.
Uvek su mi lepsi za voznju bili japanci i korejanci.
Cak mi je i ford focus imao bolju ergonomiju od golfa.
Secas se vremena kad je bio prestiz ovde imati golfa?
Sada jeste smesno mozda, ali bilo je tako, ne znam jesi li ziveo tada ovde i mozda nije svuda po Srbiji bilo isto..
Kad smo bili klinci, imati golfa je bilo super, a onda onaj opel...

Secas se vremena kad je bio prestiz ovde imati golfa?
Sada jeste smesno mozda, ali bilo je tako, ne znam jesi li ziveo tada ovde i mozda nije svuda po Srbiji bilo isto..
Kad smo bili klinci, imati golfa je bilo super, a onda onaj opel...

Secam se odlicno, golf i kadet (suza) su bili top u to vreme.
Ja sam u inostranstvu tek nekih 12-13 godina :)
Ali pezo 205 GTI je bio ipak najmangupskiji auto 😎

Back