devojchica73 Obećava Poruka 75 26.01.2005. u 00:51 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #76 Gledati...jer raste i zelja,kako moja,tako i njegova..potvrdjeno 8)
PLESsitnihDEMONA Poznat Banovan Poruka 9.594 26.01.2005. u 01:42 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #77 cLick - OR - Die: PLESsitnihDEMONA: Treba bre da radi sta ko voli...ja uglavnom gledam,a devojka kako joj se svidi...zavisno od situacije,poze...itd. Kliknite za proširenje... gledam je u ochi i mislim se: "Gde su mi bile ochi" Kliknite za proširenje... Nazalost i to se desava.I to je za ljude...
cLick - OR - Die: PLESsitnihDEMONA: Treba bre da radi sta ko voli...ja uglavnom gledam,a devojka kako joj se svidi...zavisno od situacije,poze...itd. Kliknite za proširenje... gledam je u ochi i mislim se: "Gde su mi bile ochi" Kliknite za proširenje... Nazalost i to se desava.I to je za ljude...
Peta W. Veoma poznat Poruka 10.072 26.01.2005. u 01:54 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #78 Zato shto pravi zanimljive grimase... Ma ozbiljno-ZASHTO DA NE? :wink:
Snezna_kraljica Domaćin Poruka 3.730 26.01.2005. u 09:03 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #79 Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno!
lav607 Domaćin Poruka 3.919 26.01.2005. u 09:13 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #80 Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro
Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro
Snezna_kraljica Domaćin Poruka 3.730 26.01.2005. u 09:23 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #81 lav607: Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro Kliknite za proširenje... Dobro jutro, dragi lave.
lav607: Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro Kliknite za proširenje... Dobro jutro, dragi lave.
peach Domaćin Poruka 3.928 26.01.2005. u 09:25 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #82 mozda jer je zanimljivije gledati u oci nego u,recimo,plafon?!
lav607 Domaćin Poruka 3.919 26.01.2005. u 09:28 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #83 Snezna_kraljica: lav607: Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro Kliknite za proširenje... Dobro jutro, dragi lave. Kliknite za proširenje... veceras ima dobro zezanje na ski stazi {zicara radi} pa ko voli neka dodje
Snezna_kraljica: lav607: Snezna_kraljica: Peta W.: Zato shto pravi zanimljive grimase... Kliknite za proširenje... Mislim da je to presudno! Kliknite za proširenje... Dobro jutro Kliknite za proširenje... Dobro jutro, dragi lave. Kliknite za proširenje... veceras ima dobro zezanje na ski stazi {zicara radi} pa ko voli neka dodje
T Tommy_V Aktivan član Poruka 1.208 26.01.2005. u 09:29 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #84 peach: mozda jer je zanimljivije gledati u oci nego u,recimo,plafon?! Kliknite za proširenje... osim ako ne planirate krecenje iduceg meseca, pa mislis o bojama za plafon znaci nekim ljudima stvarno treba zabraniti da se mnoze! pa cak i u najavi!
peach: mozda jer je zanimljivije gledati u oci nego u,recimo,plafon?! Kliknite za proširenje... osim ako ne planirate krecenje iduceg meseca, pa mislis o bojama za plafon znaci nekim ljudima stvarno treba zabraniti da se mnoze! pa cak i u najavi!
peach Domaćin Poruka 3.928 26.01.2005. u 18:22 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #85 Tommy_V: peach: mozda jer je zanimljivije gledati u oci nego u,recimo,plafon?! Kliknite za proširenje... osim ako ne planirate krecenje iduceg meseca, pa mislis o bojama za plafon znaci nekim ljudima stvarno treba zabraniti da se mnoze! pa cak i u najavi! Kliknite za proširenje...
Tommy_V: peach: mozda jer je zanimljivije gledati u oci nego u,recimo,plafon?! Kliknite za proširenje... osim ako ne planirate krecenje iduceg meseca, pa mislis o bojama za plafon znaci nekim ljudima stvarno treba zabraniti da se mnoze! pa cak i u najavi! Kliknite za proširenje...
Pera_Zdera Domaćin Poruka 3.555 26.01.2005. u 18:27 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #86 Breskvice ne uzbudjavaj se zbog njega, imas i pametnijih stvari da radis u zivotu, a njega pusti da kreci. :wink:
Breskvice ne uzbudjavaj se zbog njega, imas i pametnijih stvari da radis u zivotu, a njega pusti da kreci. :wink:
peach Domaćin Poruka 3.928 26.01.2005. u 18:34 - Zasto gledati frajere u oci dok vodite ljubav sa njima??? #87 Pera_Zdera: Breskvice ne uzbudjavaj se zbog njega, imas i pametnijih stvari da radis u zivotu, a njega pusti da kreci. :wink: Kliknite za proširenje... vidis,skroz si u pravu! (kao i obicno ops: ) mozda sam povredila njegovu molersku sujetu...stvarno ne bih znala,prvi put ga srecem!
Pera_Zdera: Breskvice ne uzbudjavaj se zbog njega, imas i pametnijih stvari da radis u zivotu, a njega pusti da kreci. :wink: Kliknite za proširenje... vidis,skroz si u pravu! (kao i obicno ops: ) mozda sam povredila njegovu molersku sujetu...stvarno ne bih znala,prvi put ga srecem!