Zasto Djilas i patkari podrzavaju SNS kod promene ustava?

Da samo Dveri !
Radulović, Jovanović i Šešelj su isto rekli da su protiv promena.

Zapravo najaktivniji je Radulović.

Ako je tako onda oni ne yele da menjaju vlast vec glume
Pa mogle bi te proevropske partije da agituju protiv izmena i da one recimo ne prodju ali ako bi kojim slučajem došle na vlast sledeće godine raspisale bi isti referendum sa istim zahtevom za godinu dana i onda bi to ispalo žešće licemerje.

Poslednja izmena:
Ja ću kao Djilas i Jeremić - da preskočim
Da ne bude posle da je moj glas odlučio pa...

Не сери, него изађи и гласај НЕ!!!

Hoces reci: sjasi Kurta da uzjase Murta

У ситуацији кад имамо Вучића и његове свиње на власти, Мурта је далеко мање погубно решење од Курте.

DJB na fejsu bukvalno poziva na referendum svaki dan i to non stop i odbrojava dane. Pritom poziva narod da se prijavi za kontrolore na tom glasanju.
Jedina prava opozicija smetnuta sa medija da narod tj penzioneri ne bi shvatili da postoji jos neko.
Djilas i Marinika su prevaranti jer ovamo salju majmune sa motkama koji tuku narod a nisu kao u stanju kad Marinika izvestava o prevarama na ulici da joj posalju majmuna koji bi joj zavrnuo sljagu da se vise nikad ne usudi da izadje na ulicu.
I svako ko ne izadje na referendum je prakticno dao glas sa kojim mogu da rade sta hoce i zato je prekopotrebno da se tog 16. Januara izadje i glasa protiv.
Tad ce AV da pocne da tone i na izborima su sanse da ga konacno sklonimo.

Не сери, него изађи и гласај НЕ!!!

У ситуацији кад имамо Вучића и његове свиње на власти, Мурта је далеко мање погубно решење од Курте.
ja ću zovnem sad medije da se žalim kako se utiče na moju glasačku volju primenom internet bullinga
ti si Djilasov, jel tako?

DJB na fejsu bukvalno poziva na referendum svaki dan i to non stop i odbrojava dane. Pritom poziva narod da se prijavi za kontrolore na tom glasanju.
Jedina prava opozicija smetnuta sa medija da narod tj penzioneri ne bi shvatili da postoji jos neko.
Djilas i Marinika su prevaranti jer ovamo salju majmune sa motkama koji tuku narod a nisu kao u stanju kad Marinika izvestava o prevarama na ulici da joj posalju majmuna koji bi joj zavrnuo sljagu da se vise nikad ne usudi da izadje na ulicu.
I svako ko ne izadje na referendum je prakticno dao glas sa kojim mogu da rade sta hoce i zato je prekopotrebno da se tog 16. Januara izadje i glasa protiv.
Tad ce AV da pocne da tone i na izborima su sanse da ga konacno sklonimo.
Pazi, DS mora da vodi računa o svom pro-EU imidžu

Lako je DJB da kaže da se protivi evropskom ustavu, kad je odavno uneo u svoj program da je za rupu u ćilimu umesto EU integracija

Pazi, DS mora da vodi računa o svom pro-EU imidžu

Lako je DJB da kaže da se protivi evropskom ustavu, kad je odavno uneo u svoj program da je za rupu u ćilimu umesto EU integracija

Срби су одувек била рупа у килиму, како 1914, тако и 1941, па и сада....
Ако ти се не свиђа да будеш рупа у килиму, ено ти рвата и монтенегрина, па буди реса у килиму.

Back