Zasto Djilas i patkari podrzavaju SNS kod promene ustava?

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Autorska tema:

Zasto deo nazovi opozicije pod rukovodstvom Djilasa i pataka tj. Cute podrzavaju SNS u promeni ustava? Vidimo da se Jeremic i Djilas prave naivni i govore da oni nece na referendum o promeni ustava. Kazu da on nije legitiman. Pa kako je on neligitiman a izbori dve meseca kasnije legitimni? Direktno tako pomazu SNS pred izbore.
O cemu se radi?

Tako su pričali i da Skupština, Vlada i ostalo nemaju legitimitet bez opozicije na izborima... Pa, nešto ne vidim da nemaju legitimitet, tako pričaju i sa referendumom... Znači, suštinski, opozicija se ponaša radikalski, glasni su, a zapravo nigde ih nema i kao da oni ni neće vlast, jer onda moraju nešto da rade, nego daj mi imunitet jer sam opozicija, a ja ću samo da dižem buku, dok ih sa druge strane nema nigde.

Tako su pričali i da Skupština, Vlada i ostalo nemaju legitimitet bez opozicije na izborima... Pa, nešto ne vidim da nemaju legitimitet, tako pričaju i sa referendumom... Znači, suštinski, opozicija se ponaša radikalski, glasni su, a zapravo nigde ih nema i kao da oni ni neće vlast, jer onda moraju nešto da rade, nego daj mi imunitet jer sam opozicija, a ja ću samo da dižem buku, dok ih sa druge strane nema nigde.
Demokrate su ko napuštena seljančica.
Zna da je ispušila pa ajd da ćoškari i podmeće.

Demokrate su ko napuštena seljančica.
Zna da je ispušila pa ajd da ćoškari i podmeće.

Ali ljudi su se doslovno provukli kroz go*na kad su bili zajedno kao DS, sada su se samo preobukli u nove stranke i došli kao "ćao, drugari, evo nas da vas spasimo, vi nas ne poznajete zapravo", pljuju radikale koji su se preobukli u SNS, a zapravo rade identično.

EU traži te promene ustava a Đilas i Ćuta su za EU.

Kao što vidimo samo patriotske stranke pozivaju da se glasa protiv.

Pa i nije tako.

Pokret slobodnih građana je pre 3 dana izglasao da treba izađi na referendum i glasati NE!

@nonaligned sad je trenutak da me smaraš i spopadaš za linkove i izvore... 🤣

Pa i nije tako.

Pokret slobodnih građana je pre 3 dana izglasao da treba izađi na referendum i glasati NE!

@nonaligned sad je trenutak da me smaraš i spopadaš za linkove i izvore... 🤣
I verovatno će samo oni to od gradjanskih partija tražiti a EU se neće obazirati na njih jer su nebitni.

Medjutim SSP, NS i DS kao poznatije proevropske partije će ignorisati referendum.

EU traži te promene ustava a Đilas i Ćuta su za EU.

Kao što vidimo samo patriotske stranke pozivaju da se glasa protiv.
Ћута је у Утиску недеље на директно питање Зоље Пјесникове како да се гласа на референдуму, позвао да се на листићу напише "Рио Тинто мрш из Србије".

Ћута је у Утиску недеље на директно питање Зоље Пјесникове како да се гласа на референдуму, позвао да се на листићу напише "Рио Тинто мрш из Србије".
To je bojkot a ne opcija NE.

Dakle nevažeći listić.

Ne sme Ćuto zbog Viole da agituje za NE a Đido zbog Šolca i der Lajen.

Koštunjavi je izgleda namerno forsirao takav ustav 2006 jer je znao da ima tu dosta prepreka za članstvo u EU pored Kosova.
Није то Коштуњави форсирао, него је садашњи Устав заједнички пројекат Коштунициног ДСС-а, ДС-а и СРС(у којем је Вучић био главни).Једино је ЛДП био против Устава.

DSS je uvek bila fejk proevropska opcija i do 2008.
ДСС је представљао наивне српске буржујске националисте, који су мислили да ће страни капитал и домаћа буржоазија дозволити да се неки ДСС игра демократије, поделе власти и владавине права.Онда их је стварност демантовала.

Дође амерички колонијални губернатор и састане се са Коштуницом,тражи од др Војислава из Белановице да призна сецесију Косова, а овај крене да му **** о демократским процедурама, владавини права,уставу, вољи народа

Коштуница је највише нервирао господаре из ЕУ/НАТО, зато што је изгледа несрећни Коштуница стварно веровао у те баљезгарије о буржујској либералној демократији, народном суверенитету, подели власти.Зато су га и уклонили, и изопштили из медија, и већ 2010 година, нико се није сећао да је Коштуница био премијер пре само 2 године.

Poslednja izmena:
Коштуница је највише нервирао господаре из ЕУ/НАТО, зато што је изгледа несрећни Коштуница стварно веровао у те баљезгарије о буржујској либералној демократији, народном суверенитету, подели власти.
Па, праксисовац, сирома', шта ћеш... :lol:

Није то Коштуњави форсирао, него је садашњи Устав заједнички пројекат Коштунициног ДСС-а, ДС-а и СРС(у којем је Вучић био главни).Једино је ЛДП био против Устава.
DS je tu poklekla pred DSS i SRS koje su evroskeptične.

Zato bi sada bilo malo čudno da su protiv izmena jer Ustav bi svakako bio više uskladjen da su se oni više pitali još tada.

Back