ne nema spinovanja, nego je pojam majstor veoma rastegljiv.Majstora svog zanata mozes oceniti ocenom od jedan do deset,svi se vode kao majstori ,ali je razlika u kvalitetu od majstora do majstora nekada nezamislivo velika.Recimo u mojoj profesiji licno poznajem sve one koji se bave ovom delatnoscu u poluprecniku 30km i ,znam koliko je neko dobar ili los.Svi smo mi "majstori",ali veruj mi ima medju nama onih koji znanje uce na youtube.Dobijes neku ponudu koja je dobro placena a da to prethodno nisi radio,zbog visine ugovora ponudu ce dati i oni koji nisu to prethodno nikada radili,ali uvek postoji youtube.
Iz tog razloga sam ti spomenuo da dobrom krojacu nije potreban youtube.Neko dobar u svom zanatu redovno pokusava da sam sebe usavrsi i pronalazi nove nacine jer je to oblik profesionalne defomracije.Recimo da ja kada udjem u neki novi objekat prvo sto vidim su greske.Ne trazim ih,ali oko ih samo registruje.Tako isto i svako ko je u svom poslu dobar,po automatizmu uvidja greske kod drugih.Ne zato sto je iskompleksiran, nego zato sto po procesu eliminacije prvo uvidjas greske,a to se uci od prvog dana zanata.Na greskama se uci.Dakle,dobar krojac ce znati da napravi skriveni rajfeslus zato sto ima dovoljno prakse i znanja bez gledanja na youtube.Verovatno deset krojaca nece napraviti na identican nacin,ali ce sve i jedan napraviti na svoj nacin
Znanje se uvek kralo