Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
boze!nema veze pivac, sve ok
Znaci tako, jel? Dobro...

poz
Kurta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boze!nema veze pivac, sve ok
Ja mislim da mi govorimo o istom ali ti iz jedne krajnosti a ja iz moje kao kontru tvojoj. Zasto bi to bilo po difoltu losa stvar, da je zena sposobna za sve i da moze sama sve? Pa cekaj, ako smo se vec izborile za ravnopravnost, zasto nam se sad uzima za zlo sto zelimo da napredujemo, usavrsavamo se, borimo i trazimo bolje? U stvari, zasto se to samo nama uzima za zlo? Jos nigde nisam cula da se zena zali na muza jer napreduje na poslu pa je manje okrenut i posvecen porodici... on je radnik, hranitelj i glava porodice.A takva zena je pokondirena tikva, koju je iskvarila emancipacija, zapadnjacke tekovine i goca trzan.
Danas realno zena moze sama sve, a muskarac umesto da je isprati u tome, i da u njoj vidi zdravu konkurenciju, on je sputava. Dakle, nije pitanje zasto devojke nece da se udaju, nego za koga da se udaju za Peru i Ziku ili za Kurtu i Murtu.krajnje je vreme da se i Pera i Zika malo kultivisu...
poz Kurta!![]()
![]()
Sad ce ti reci da si glup...kao meni sto je rekla.![]()
To si ti sam sebi nadenuo... nemoj da govoris u moje ime![]()
Ma da....umem ja i izmedju redova nekad da procitam, i da shvatim kada mi se to kaze na finjaka.
Konkurencija je skroz pogresan tj. nije odgovarajaci izraz, pri tome ostajem.![]()
Kako u cemu? Ako smo vec utvrdili da zena moze sve sto mozes i ti, a ti vec grebes i trudis se da napredujes u karijeri, zasto se to osporava zenama? Zasto se to kod muskaraca zove ambicija a kod zena "emancipacija"? Zasto se popreko gleda zena koja odabere karijeru umesto porodice, a kod muskaraca se to podrazumeva da zapostavi porodicu zarad karijere, i to je sasvim normalno? I to naravno podrazumevaju muskarci.
A sto hiper i sto moderne?... valjda prirodna evolucija (normalne) zene?!
Ne, nego nece da se udaju, jer dobra vecina vas u ovoj shebanoj zemlji kao da jos uvek zivi pod turcima. Nece da se udaju za zadrte, zatucane, iskompleksirane pacenike, koji se mogu jedino osetiti muskarcima ukoliko imaju zenicu koju mogu da mustraju i koja ce da im polaze racune, da igra kako oni sviraju... Tj. nece goreg od sebe, nece slabijeg od sebe. Eto, zato nece...
Не желим да учествујем оваквом понижавајућем раговору где се као аргумент и доказ против еманципације жена као извора свег зала на свету, разлога урушавања породице и пада наталитета - наводе неке Гоце, Цеце, Секе и ине кафанске певаљке, особе са друштвеног дна!
То је увредљиво за цео женски род!
Nisu to te na koje ti mislisНе желим да учествујем оваквом понижавајућем раговору где се као аргумент и доказ против еманципације жена као извора свег зала на свету, разлога урушавања породице и пада наталитета - наводе неке Гоце, Цеце, Секе и ине кафанске певаљке, особе са друштвеног дна!
То је увредљиво за цео женски род!
Ja ne bih imao nikakvih problema da oženim ženu koja ima veću platu od mene .U koje ja spadam reci mi zadrte ili zatucane ma ne može biti možda u slabiće.
Mislim idete iz krajnosti u krajnost
A znala si i ti nekad zaigrat sigurno uz te sa društvenog dna .
Nisu to te na koje ti mislis
A gde se ti nadje u mom postu, molim te?![]()
Не разумем.
Где смо ми то могле играти заједно?![]()
A gde se ti nadje u mom postu, molim te?![]()
Ma 'nako da se javim ,što jel smetam ili se bojiš argumenata![]()
Не разумем.
Где смо ми то могле играти заједно?![]()
Aman, uz njihovu muziku ne s njima .Mislim ne volim ih ni ja ali čemu to omalovažavanje dno društvenog života
Јаооо, ала сам плавуша...
Није ми пало на памет то да си помислио да сам играла уз њихову ''музику'' (ако се то може назвати музиком)...
Не, нисам никад ''знала заиграти уз њих'', не знам ни како би се играло уз тако нешто...
Али чак и да јесам то не мења став да је увредљиво мерити цео женски род (или мушки) род према појединачним атипичним случајевима, и то случајевима из полусвета.
То је као када бисмо закључивали о типичним појавама међу мушкарцима на основу животних избора неког ћелавог кримоса са кајлом од по киле...![]()
Radi se o tome da se oni poturaju kao modeli ponasanja zenskoj populaciji.
Radi se o tome da se oni poturaju kao modeli ponasanja zenskoj populaciji.
Пре бих рекла да се оне потурају негде другде и неком другом....
Види, сад смо отишли много далеко од твоје првобитне констатације да је ''многим женама данас преча каријера од мајчинства'' и ''да ће радије оставити дете у колевци само само да би доказале да су еманциповане амазонке''!
Глупо је да скрећеш тему на полусвет...
pa sta i da se poturaju? jel ti stvarno imas tako lose i nisko misljenje o zenama pa mislis da su sve maloumnice koje traze idola u goci trzan i njoj slicnim? da jedna prosta zena ne ume sama da sabere dva i dva, nego ceka tamo neku pevaljku da od nje vidi sta treba i kako treba?
One su polusvet zbog toga ili zbog kica i sunda koji predstavljaju?
Ja sam ih pomenuo u ovom boldovanom kontekstu.
Ako nisi primetila one su uglavnom idoli tinejdzerkama. Dakle,licnostima koje su u fazi formiranja.