Pa ovako, da napišem svoj prvi post na ovom forumu.
Znam dosta momaka koji su po prirodi "lonely wolfs", ali su totalno super momci! Ti momci ne vole da izlaze po diskotekama i noćnim klubovima, ne čame po kafićima, ne šacuju devojke da bi ispali frajeri, ne takmiče se ni sa kim. Ti momci vrednuju neke moralne i društvene vrednosti na koje je današnje društvo, na žalost, zaboravilo! Ti momci cene porodicu, dobre ljude, dobre prijatelje i dobre devojke. Ti momci radije biraju šetnju od opijanja. Ti momci će radije pročitati neku knjigu. Ti momci (koje lično znam) nisu ovisni od toga da uvek imaju neku devojku ili šemu ili vezu bez obaveza. Oni jednostavno ne veruju svakome, ali se na njih MOŽE osloniti. Oni ispunjavaju obećanja i ne vole da zeznu druge i zato nemaju poverenja u svakog i zato se teže otvaraju.
Naime, mislim da ti momci za sebe traže devojku koja je ozbiljna i koja će ga razumeti takvog. Traže devojku koje će radije, kao što neko lepo reče već, izabrati šetnju u prirodi nego izlaske po diskotekama i noćnim klubovima. Traže neku mirniju osobu jer su i oni sami mirniji. Zato ne razumem današnje devojke koje traže ozbiljnu vezu, a vezuju se za likove koji redovno "negde vise i bleje i neguju svoj ego frajera oko koga se žene prosto lepe".
Ovi momci, nazvani usamljenicima i čudacima, su zapravo osobenjaci koji se ne boje da budu solo i koji neće gubiti vreme na "šeme" bez obaveza, jer traže devojku koja je posebna, i nije ih strah da budu sami dok čekaju devojku koja je u potpunosti "ona prava" za njih.
Mislim da je mnooogo ljudi u debeloj zabludi što se tiče ovih "lonely" momaka. A i ja bih, lično, radije izabrala da budem sa mirnim i lonely momkom, nego sa nekim ovisnikom od društva, zezanja i noćnih izlazaka.