Zasto devojke ne vole (mnogo) pametne muskarce? I kako se prikriti...?

Nisam zensko ali mislim da zaista preterujes. Vremena su se promenila i dosta zena danas ima svoj novac da bi zavisile od nas. To na stranu, stavljas novac daleko ispred svega. Ne poricem da postoji grupacija u kojoj to jeste slucaj. Ali nema niceg loseg u tome.

Zasto? Razmatras samo jednu stranu. Da, istina je da devojke iz pomenute grupacije odlaze sa momcima za novac. No sta ti momci traze s njima? Da li su oni emocionalno osakaceni? Dolaze iz porodica sa odredjenim sistemom? To je vec pitanje za psihologiju.
No, moja poenta je da postoje i muskarci u toj prici koji daju novac i primaju seks i lepu devojku koju izvedu napolje u setnju pored svog staforda..

Kao sto bi se reklo: svaka krpa nadje svoju zakrpu..

Ovo pitanje nema veze sa tim da li devojka ima i zaradjuje , pre par meseci sam upoznao devojku cerku jednog poznatog biznismena iz Bg koji bukvalno zgrce milione, doticna persona samo izlazi sa fudbalerima i to poznatim a iza ledja ih pljuje i sve najgore prica ,njihove gafove , koliko su glupi...ali ipak je ta populacija zanima , zbog dobrog kesa i popularnosti , jednostavno tvrdim da je kes bez obzira na sve primaran kod ogromne vecine devojka pogotovo kod tih koje mogu da biraju, sto se tice tipova , pa vidi ti momci jednostavno zele atraktivnu devojku a to se danas placa ,veruj mi ni oni te devojke ne cene , pljuju i oni njih u stilu ***** itd ali ipak svesni su da je ovo Srbija i kako ovde stvari funkcionisu.To sto ti mislis da u sponzorstvu nema niceg lose je tvoj stav , neko misli ni da ubiti coveka nije lose a neko ni ukrasti ,koliko ljudi toliko cudi

kako kaze-Slicni se slicnima raduju.
Ko to kaze, ko to laazeeeeee.....pametniji su boljiii....:whistling:
sa glupim nemas o cemu da pricas [pod uslovom da si pametna cura, a o ovim drugim necu ni da pricam, dakle podrazumevam, jer glupa cura sigurno ne trazi pametnog momka, jer ako je stvarno pametan, onda ga neces naci u ''drustvu'' glupe cure] :DDakle, zasto se kriti??
Jer ti ako si stv pametan, ne bi ''krio'' to d bi se dopao glupoj curi...pateticno.

Poslednja izmena:
kako kaze-Slicni se slicnima raduju.
Ko to kaze, ko to laazeeeeee.....pametniji su boljiii....:whistling:
sa glupim nemas o cemu da pricas [pod uslovom da si pametna cura, a o ovim drugim necu ni da pricam, dakle podrazumevam, jer glupa cura sigurno ne trazi pametnog momka, jer ako je stvarno pametan, onda ga neces naci u ''drustvu'' glupe cure] :DDakle, zasto se kriti??
Jer ti ako si stv pametan, ne bi ''krio'' to da bi se dopao glupoj curi...pateticno.

PA sada da li sam stvarno pametan ili nisam ne znam... Moracu da odem na TV slagalicu da proverim.

E sada moj problem ostaje. Vidim zesku, dopladne mi se, napalim se ono maksimalno na nju :lol: a ona pomisli kako sam mnogo pametan za nju! ;)

MA znam ja u cemu je fora, devojke vole muskrace kojima se moze MANIPULISATI! ;)

PA sada da li sam stvarno pametan ili nisam ne znam... Moracu da odem na TV slagalicu da proverim.

E sada moj problem ostaje. Vidim zesku, dopladne mi se, napalim se ono maksimalno na nju :lol: a ona pomisli kako sam mnogo pametan za nju! ;)

MA znam ja u cemu je fora, devojke vole muskrace kojima se moze MANIPULISATI! ;)
Баш се трудиш да дигнеш тему. :mrgreen:

Back