Zašto darkeri ne vole fensere i obrnuto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moon Child:
New Rose:
Neka su ljudi obuceni kako god zele, i samo da je njima prijatno to je bitno, i ako je njima prijatno da ih neko drugi primeti, neka se i tako obuku.
Ko hoce - neka se ne kupa, ko hoce neka ne pije kafu.

Niko nije zaista glup
zapravo
svi smo mi svakim danom sve pametniji :D
:klap_klap: :da: :da:
kako ja tebe vooolim :wink: :D

Stvarno? :shock:
AAAAAA tako im i treba, a meni stalno govore da mene samo mama moze da voli!!... Jel si ti moja mama?
Mama??

Volim i ja vas :D

New Rose:
Moon Child:
New Rose:
Neka su ljudi obuceni kako god zele, i samo da je njima prijatno to je bitno, i ako je njima prijatno da ih neko drugi primeti, neka se i tako obuku.
Ko hoce - neka se ne kupa, ko hoce neka ne pije kafu.

Niko nije zaista glup
zapravo
svi smo mi svakim danom sve pametniji :D
:klap_klap: :da: :da:
kako ja tebe vooolim :wink: :D

Stvarno? :shock:
AAAAAA tako im i treba, a meni stalno govore da mene samo mama moze da voli!!... Jel si ti moja mama?
Mama??

Volim i ja vas :D
:lol: :lol:
ti meni mozes da budes mama, starija si :) heheheh...

joGooOOD:
najbitnije je da smo cini mi se razresili dilemu...
a dilema je bila....?!
ova muzika je bolja od prve...
dileme, dileme, dileme...

Bee:
Ne znam, ako cemo opet o skinhedima, OK, recimo da je tako kao sto kazes. Pustimo sad te boneheadse, ili kako se vec kaze, ako ih se vec pravi skinsi, je li, odricu (makar, sta se tu vise moze uciniti? Jedan toliko neformalan pokret pokupi sve i svakog, i ko onda vise da kaze ko je “pravi”, a ko ne? pogotovo kad oni verni izvornoj ideji spadnu na zalosnu manjinu, eh)....

Da te pitam nesto za prave, onda, moze? Meni je sumnjivo da jedna grupa koja za sebe tvrdi da je militantna, da se bori za bilo cija prava itd. nikada ne progovara u javnosti. Zasto ja moram da se trudim da ih cujem? Ako su pokret, ako imaju cilj zbog kojeg navodno i postoje, onda su oni ti koji treba da budu glasniji, toliko da ce dopreti i do mene. Clanci na webu i anonimni bendovi…svaka cast za to, ali mislim da je jasno koliko to funkcionise. :(
Mnooogo su tihi za militantan pokret, hej. Nije da nesto cenim takve pokrete, nisam za to, ali sami su to rekli, ako cemo uzeti onaj clanak za nesto reprezentativno. Mediji su danas ono sto jesu, i bilo ko ko zeli nesto da uradi na malo “globalnijem” planu mora delovati i tim putem i to je neporecivo. A oni se kriju, maltene k’o masoni ili ko vec; valjda se gade medija, pfuj, globalizacija, kapitalizam i bla bla bla. Negde djuskaju uz dobru mjuzu sa ljubavlju za pravdu u srcu i casom piva u ruci. (pivo je u kompletu u mojoj predrasudi, sorry :))
Zao mi je, ali sve mi to mirise na neki lazni idealizam. Naivnost ili poziranje, birajte. A ni od jednog ni od drugog niko nema koristi. Pogotovo ne radnicka klasa, ako tako nesto i postoji kod nas (nisam nesto socioloski potkovana, ha ha, zamislite, ali mislim da mi i Britanci ni u cemu nismo isti, pa ni u klasama; mozda to jos postoji kod njih, a kod nas, fijuuu). Volim i ja bracu proletere, ali nece im biti bas mnogo bolje od moje ljubavi, mislim :roll:

Ispadne da se stvarno sve svelo na frizuru! :?
Da se nige ne cuju, cuju se. . . Sada bi se ovo svelo na politiku kojoj ovde nije mesto ali odgovoricu, na neki nacin. Uvek se cuju samo najbucniji. . .

LPhoklica:
joGooOOD:
najbitnije je da smo cini mi se razresili dilemu...
a dilema je bila....?!
ova muzika je bolja od prve...
dileme, dileme, dileme...

naslov teme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Au oko cega se vi prepucavate.Inace,da slusam black i death metal,pritom se oblacim splavarski jer volim da slusam i rep i psy i narodnu muziku.
Glupo je praviti razliku izmedju ljudi na osnovu muzike koju slusaju a vecina nikad ne shvati da odelo ne cini coveka.Obicno kad kazem ljudima da sam bleker oni me pitaju 'ti to mene zayebavas' ahaaa :D

Obično darkeri fensere smatraju glupima, a ovi njih neurednima. Da li svi fenseri slušaju folk, a svi darkeri metal? Da li su fenserke i fenseri glupi, a ovi zaista prljavi??? Hajde da pričamo o tome :!:

Ja volim sve samo da se slazu samnom...nema to veze da li slusaju
...ne znam ni ja sta...:mrgreen: I ja nisam "darker" ako slusam
metal ( jer ja metal obozavam)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back