Zašto dama sedi sama?

Regina Mills

The Evil Queen
VIP
Poruka
50.117
Cuveno pitanje.

Samo ovde se radi o necem drugom. Imam obicaj da kada mi se pije kafa sednem u kafic i narucim je. Onako, sasvim sama sa sobom. Isto tako odem popodne na Adu i izvalim se u neki od onih kafica na plazi, pijuckam nesto i uzivam u vremenu. Ni koktel mi nije tesko da popijem sama sa sobom. Ne treba mi knjiga ili novine kao backu up, niti se pravim da nekoga cekam niti brljam po telefonu... Niti mi je neprijatno sto sam, eto, sama...

A vama?

Iskreni ne bih ni razmisljao o tako trivijalnim stvarima sta ce ko da misli ako odem sam da popijem nesto ...e sada , da odem na adu sam nekako meni samom je glupo , osim ako nemam neki dobar razlog za tako nesto .
Msm ajd jednom , ali ako bih ponavljao takvu praksu sam , onda bi to impliciralo da nemam sa kime da idem ...Nevezano sta drugi misle , smatram sebe dovoljno vrednim da me ne dotice tudje misljenje , ali ne kapiram poentu da musko ili zensko krstari sam po gradu itd..oke jednom, ali . . .

One ne postavljaju takva pitanja.
Samo ruzne zene+ se tese da kao ima lepih kojima ne prilaze ( jer one su te nemoguce da su ruzne).

Ne govorim ja ovde o prilazenju, nego o tome da ima ljudi (kao naprimer ja) kojima je sasvim normalno da sede sami u kaficu/na plazi/nebitnogde i da se ne osecaju nepriajtno zbog toga... A ima onih i muskih i zenskih kojima je to tabu tema...

Iskreni ne bih ni razmisljao o tako trivijalnim stvarima sta ce ko da misli ako odem sam da popijem nesto ...e sada , da odem na adu sam nekako meni samom je glupo , osim ako nemam neki dobar razlog za tako nesto .
Msm ajd jednom , ali ako bih ponavljao takvu praksu sam , onda bi to impliciralo da nemam sa kime da idem ...Nevezano sta drugi misle , smatram sebe dovoljno vrednim da me ne dotice tudje misljenje , ali ne kapiram poentu da musko ili zensko krstari sam po gradu itd..oke jednom, ali . . .

Ja posao zavrsavam u neko ni tamo ni vamo vreme i kada je duzi dan taman imam oko 2 sata da iz centra odem do Ade, tu negde popijem kafu i posle na stavim na hipodrom... Sta je tu cudno? I svckam se po gradu sama, pa ne ocekujem da me drugarica vodi za ruku... A i nemozemo uvek sa svima da se uklopimo...

One ne postavljaju takva pitanja.
Samo ruzne zene+ se tese da kao ima lepih kojima ne prilaze ( jer one su te nemoguce da su ruzne).

a kad pridju lepima, kad se ne krecu?

- - - - - - - - - -

neam pojma kome to tabu
kad se postavi to bezvezno pitanje misli se jaoo zasto ja fina bez udvaraca
odgovor se sam namece

tema je u stvari da li volis da sednes nekad sam u kafe

Cuveno pitanje.

Samo ovde se radi o necem drugom. Imam obicaj da kada mi se pije kafa sednem u kafic i narucim je. Onako, sasvim sama sa sobom. Isto tako odem popodne na Adu i izvalim se u neki od onih kafica na plazi, pijuckam nesto i uzivam u vremenu. Ni koktel mi nije tesko da popijem sama sa sobom. Ne treba mi knjiga ili novine kao backu up, niti se pravim da nekoga cekam niti brljam po telefonu... Niti mi je neprijatno sto sam, eto, sama...

A vama?
Nemam problem s tim. I u kafane sam isla sama ako mi se ide. A kafe slabo pijem po kaficima, uglavnom pivo.

Cuveno pitanje.

A vama?

ne volim sama
ne znam zasato al ne prija mi

ja ne smao sto mogu sama da sedim i pijem kafu, nego razmisljam i sama da odem u kinu. :lol:

- - - - - - - - - -

bas me zanima kako bih se snasla potpuno sama..mada uglavnom sve i planiram ja, ali eto...zanima me kako je putovati sam po belom svetu. :think:

- - - - - - - - - -

ili mozda za pocetak da pocnem od neke blize destinacije. :think:

- - - - - - - - - -

a inace i tesko funkcionisem i u timu....mrzi me da nekoga vodim, jer sma odgovorna i za te druge, a mrzi me i nekog da pratim, jer ja uvek imam bolju ideju. :mrgreen:

Back