zasto dama sedi sama

Da, sve cesce mi se desava, sto znaci da me i drugarice smaraju ponekad, jer sam
popodnevne obilaske radnji pocela da upraznjavam sama.
I onda kad padnem s nogu, sednem u poslasticarnicu obavezno - jer nesto slatko
moram da topim u ustima i tada uzivam - sama, bez ikakvih misli.

sve cesce vidjam devojke,same setaju,izlaze,sede u kaficu,ne kapiram,jos i lepe,pametne,gde im je ruznija polovina?

.....to je zeshca zenska mimikrija ,te ko je vidjash same te se najvishe udaraju i imaju ih po nekoliko ,nauchno dokazano ,a glume kao da su solo ..............one koje su u vecem drushtvu te su u stvari same ,samo zele da to drugi ne vide ,jer kad su zene same tad im mnogo prija drushtvo i obrnuto ......................kod zena je belo -crno i crno -belo ...........

.....to je zeshca zenska mimikrija ,te ko je vidjash same te se najvishe udaraju i imaju ih po nekoliko ,nauchno dokazano ,a glume kao da su solo ..............one koje su u vecem drushtvu te su u stvari same ,samo zele da to drugi ne vide ,jer kad su zene same tad im mnogo prija drushtvo i obrnuto ......................kod zena je belo -crno i crno -belo ...........

ti si bre doktorirao na zenama ;):p

i kod mene je belo-crno i crne-belo... posebno ce biti u cetvrtak u 15 do 8 kad zaigraju nasi momci... predstavnici Srbije u kupu uefa... nas Partizan... joj, zivote... ima vas rikan da stavi pare patriotski... 2,70 kvota... poklon... laganica... kuca, vikendica, magistrala, ugradna rerna...

Evo refrena, a vi zamislite ostatak

Dama sedi sama
Jer treba joj salama
Da je neki bachje
Startuje bez blama

Dama sedi sama
Sedela joj i mama
Sedi sama dama
Kod nje nema blama

Dama sama sedi
Na njoj su pogledi
Kafana se pita
Jel joj treba kita

Mislim.. mozemo do sutra da rimujemo, ali dama i dalje sedi sa nama

ma kakvi postovi
obrishi mi broj ispod slichke, ne znachi mi nishta
nego, stvarno, jeste primetili broj odvratnih tema u poslednje vreme?
ili sam ja previshe na religiji, pa se sablaznim kolichinom gluposti kad dodjem ovde?

Na religiji je opshte poznato jedna fantastichna atmosfera i jedna krajnje inteligentna i elokventna ekipa u tishini razmenjuje svoja mishljenja... :) :rotf:
Yeah right...

Ja sam kontao da cesh u jednom momentu promeniti post, kao "jao, prejebala sam se u mestima"

Na religiji je opshte poznato jedna fantastichna atmosfera i jedna krajnje inteligentna i elokventna ekipa u tishini razmenjuje svoja mishljenja... :) :rotf:
Yeah right...
pa to onda ne bi bili intelektualci nego nervni bolesnici

e to mi najtuznija scena u carlstonu :sad2: kad piju paukovacu
jeste tuzhno
podseca me na moju situaciju kad patim od PMS-a :'(

Back