NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
sve cesce vidjam devojke,same setaju,izlaze,sede u kaficu,ne kapiram,jos i lepe,pametne,gde im je ruznija polovina?
"DOCI CE VREME KADA CE ZENE U SRBIJI GRLITI PANJEVE MISLECI OD NJIH DA SU MUSKARCI"
tarabic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve cesce vidjam devojke,same setaju,izlaze,sede u kaficu,ne kapiram,jos i lepe,pametne,gde im je ruznija polovina?
"DOCI CE VREME KADA CE ZENE U SRBIJI GRLITI PANJEVE MISLECI OD NJIH DA SU MUSKARCI"
tarabic
.....to je zeshca zenska mimikrija ,te ko je vidjash same te se najvishe udaraju i imaju ih po nekoliko ,nauchno dokazano ,a glume kao da su solo ..............one koje su u vecem drushtvu te su u stvari same ,samo zele da to drugi ne vide ,jer kad su zene same tad im mnogo prija drushtvo i obrnuto ......................kod zena je belo -crno i crno -belo ...........
Zato kaj neće nitko da ih oprči.[/QUOTE]
E, sad te prepoznah!Gde si, Waissy, dugo te nije bilo?
![]()
sve cesce vidjam devojke,same setaju,izlaze,sede u kaficu,ne kapiram
tarabic
A gde ce da budu turci, bugari, $iptari, hrvati, madjari, rumuni, makedonci, NATO vojnici i ostali tada?
Cesto izadjem sama, da upoznam nove ljude.
ma kakvi postovi
obrishi mi broj ispod slichke, ne znachi mi nishta
nego, stvarno, jeste primetili broj odvratnih tema u poslednje vreme?
ili sam ja previshe na religiji, pa se sablaznim kolichinom gluposti kad dodjem ovde?
ahhahahahhahahhahaa
gori je od Nostrdamusa
to ce zhene ludeti od paukovache..
pa to onda ne bi bili intelektualci nego nervni bolesniciNa religiji je opshte poznato jedna fantastichna atmosfera i jedna krajnje inteligentna i elokventna ekipa u tishini razmenjuje svoja mishljenja...![]()
Yeah right...
jeste tuzhnoe to mi najtuznija scena u carlstonukad piju paukovacu
dama sedi sama dok ne nadje neki panj na koji ce pazljivo da spusti svoje duppence
ZVEZDA![]()
....pa pa mora neko i da radi...sve cesce vidjam devojke,same setaju,izlaze,sede u kaficu,ne kapiram,jos i lepe,pametne,gde im je ruznija polovina?