Zašto da kupujemo krawu kada je mleko džabe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne sa mejlovima sam zavrsila za danas,fala svemu i hvala na brizi,al me nastavak ceka trasu.
sad idem da vozim trenazni bajs sat vremena + vezbe,kupam se,legnem,citam knjigu i sutra rano pravac socijalno sa vasim ortacima penzisama u red :)
i da,uvece pravim pijanku u kuci.pozvala bih vas obojicu,al znam da ne pijete pa ne bih da vas navlacim na blud i nemoral :(

pa da
sustina im je jako slicna,iako se po nekim stvarima razlikuju.
ali manifestuje se na skoro isti nacin,stim sto je vojislav-derer vise cinican,a vojislav-eternal vise agresivan,al kad se oduzmu vizuelni efekti svede se na isto..a zato i bacaju hejt jedan na drugog,ne razumevajuci da je to samo pocetak jednog lepog prijateljstva u starackom domu,gde se btw mozda i nadje neka cedna baba devojka za vojislava-eternala i konacno pronadje onu koja je dostoja njegove ruke i prezimena :zaljubljena: vojislav derer ce po sopstvenom izboru ostati deda decko :)

Istina.
A možda bi najpametnije bilo da smuvaju jedan drugog, srodniju dušu teško da će naći, a to je sad ionako moderno :zper:

pa da i onako su sve zene
1)zle :evil:
2)lazljive i neiskrene :zper:
3)kuuuurve ili bar redovno sire noge - pred svakim :butkice:
4)glupe curke :manikir:
5)alkoholicari :eek:

istina,vojislav ono...ima stav :D :mrgreen:

Ali... krv iz uloška :lol:

Što je najgore, u njihovoj bi vezi derer bio muško :(

Jeste, a i nije zatucan ko ovaj, pa bi se bolje snašli u velegradu ako je on dominantni :rumenko:

Mislim, njegova se zatucanost ipak graniči sociofobijom, dok je eternal knjiški primer :D

:(

Mislim da derer živi sa svojima, a ti si najverovatnije podstanar ili u nekom domu, rodom iz nekog leskovca etc. tako da vam puno sreće želim u emancipaciji ali, iskreno, teško :( a i ne verujem da će matorci TO da vam finansiraju, pogotovo tebi. Jeste da je parada digla dosta prašine, ali mislim da su ljudi i dalje prilično zadrti po tom pitanju, generalno.

ni ja
nije cak ni smesno,a nije da se ne trudi :neutral:
vojislav je bar cinican pa ima koju dobru.

Aj dobro, ne morate da se smuvate, bar ne odmah, al družite se malo za početak. Evo, ja vas pozivam na sok od pomorandže i šećernu vunu, samo što neću biti tu kad se nađete nego produžite bez mene.

Ne morate da se držite za ruke, ništa ne morate, sve vam je na izvol'te.

Neka varnica će već da sevne, ne sumnjam ;)

Ja se plašim da pitam..... jesi ti ovo pokušao da je maltretiraš? :sad2:

Moja pokojna baba je jače tukla tv :(

znachi devojke lepo od vas shto ste fascinirane mojim likom ali nije lepo da me ovako flagrantno napdate kad nit sam deo ove priche nit se nudim i jednoj od vas
a ja vas josh branio na ovoj temi da je sasvim normalno i ok da vas pregazi ruski puk i fudbalerski tim pre nego se udate:roll:
i to mi je hvala:evil:

znachi devojke lepo od vas shto ste fascinirane mojim likom ali nije lepo da me ovako flagrantno napdate kad nit sam deo ove priche nit se nudim i jednoj od vas
a ja vas josh branio na ovoj temi da je sasvim normalno i ok da vas pregazi ruski puk i fudbalerski tim pre nego se udate:roll:
i to mi je hvala:evil:

Eto sad si mi dao ideju..

A sta ako je devojka bila, pazi sad: samo u jednoj vezi ali to nije bio jedan nego dvojica u isto vreme? El se racuna kao jedan i dalje, ili je moralna nakaza i treba da radi u cirkusu i da je ljudi gadjaju paradajzom? :think:

Eto, vracam na temu..

Pošto je ova tema otvorena samo i isključivo zarad zlostavljanja onih koji ne misle isto, ide pod ključ....

I još nešto....
Teme se otvaraju da bi se čulo tuđe mišljenje a ne da bi se nametalo sopstveno. Ako ne umete da se suprodstavite drugom korisniku bez vređanja i omalovažavanja, nemojte ni postovati.....
Poenta foruma je konstruktivna rasprava a ne "ja sam pametan, svi ostali su glupi".....
Na svu sreću, pa većinu ovog pdf-a čine prijatni i zanimljivi sagovornici......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back