4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali protiv njih je referendum.... verovao ti ili ne. Naravno kad imaš vlast uvek možeš da je zloupotrebiš...Зато што НЕ! значи НЕ! овом криминалном и злочиначком режиму.
Kad stigneš ti podeli svoj rečnik.Тако је!
Дубока филозофско политичка тема за коју немам времна да пишем !
Треба пуно писати, али постоје одговори !
Kad stigneš ti podeli svoj rečnik.
Ja volim Vucica kao coveka. Ali ne i kao politicara, ali sto da ne, tihi... Miloselicev rezim moze, samo da Srbiju uvrsti u broj jedan u Evropi.Zašto bi glasali?
Zašto bi podržali promenu Ustava a zašto ne želite promenu Ustava?
Mene zanimaju više mišljenja antipolitičara nego političara.
Kad se skenira bar kod na pozivu:
Čemu. Kad 55000 za i 54000 protiv bi doneo pozitivan rezultat na referendumu?Bojkot...
Hm. Pojasni. Da ne nagađamo....NE
zato sto mi se ne svidjaju izmene
sudstvu treba veca kontrola a ne veca moc
Ja volim Vucica kao coveka. Ali ne i kao politicara, ali sto da ne, tihi... Miloselicev rezim moze, samo da Srbiju uvrsti u broj jedan u Evropi.
Bar po Vucicu ako nista drugo.
Kada je bio Tadic, tada ste ga obozavali. A Vucic vam ne odgovara...
Hm. Pojasni. Da ne nagađamo....
А зашто не кажу ШТА ТАЧНО се МЕЊА у уставу? У клипу све неке генерализације.
Sem kad vlast i nije prava vlast vec sluga stranih gazda - onda radi i ono sto ni njoj nije na korist ... ako strani gospodari naredeKada jedna vlast hoce da promeni Ustavu,to uvek radi u svojoj koristi i na stetu gradjanskih prava.
Sem kad vlast i nije prava vlast vec sluga stranih gazda - onda radi i ono sto ni njoj nije na korist ... ako strani gospodari narede
Vama niko ne valja, nije vam valjao tito, pa Milosevic, na kraju je dosao Tadic da kao valja. A ocigledno ti ni Vucic ne valja?Вучић је дијаболик и социопата са месијанским комплексом !
Саће Титоиста сашаста да ти појасни "Јединство власти"
- -
"Другарце и Другови,
па мољим љепа, какве су то глупости раздвојена трипартитна власт, па ово је сада народна власт и та власт треба да има јединство. а не мајку му божју раздвојеност ... не треба то нама нејединство власти...."
У Тиранији, твоје је право да не знаш ништа...