Zašto Da i zašto Ne na referendumu u januaru?

4thman

Veoma poznat
Poruka
13.277
Zašto bi glasali?

Zašto bi podržali promenu Ustava a zašto ne želite promenu Ustava?

Mene zanimaju više mišljenja antipolitičara nego političara.

Kad se skenira bar kod na pozivu:

Prilozi

• 20211230_085549.jpg
    20211230_085549.jpg
    215,5 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Зато што НЕ! значи НЕ! овом криминалном и злочиначком режиму.
Ali protiv njih je referendum.... verovao ti ili ne. Naravno kad imaš vlast uvek možeš da je zloupotrebiš...

Njima se najmanje isplati da se donese ova promena. Ili ne?

Većina koji viču Ne su u suštini protiv režima. A režim i Ustav ne bi trebalo da imaju veze jedno sa drugim. Naročito sudstvo.

Mada verovatno je ova promena mogla i bolja da bude. Polako. Krećemo se ka itokratiji.
Idiokratija će potrajati još neko vreme.

Тако је!

Дубока филозофско политичка тема за коју немам времна да пишем !

Треба пуно писати, али постоје одговори !
Kad stigneš ti podeli svoj rečnik.

Kad stigneš ti podeli svoj rečnik.

Ево , али само укратко, ваљда ћу бити довољно прецизан у питањима, које дају аутоматизован одговор.

Несумњиво је да треба судску грану власти ослободити, али онда је питање зашто не ослободити све гране власти, зашто не ослободити све институције, све суспендоване стручњаке који слободно размишљају и делују и зашто онда на крају, не предати народу ову целу Републику? Зашто је Тиранин све то узурпирао? Зашто Тиранин слуша напрасно неког из ЕУ, по препоруци, где је поглавље Правосуђе и Екологија огроман проблем? Са којим намерама он врши промену и којим гаранцијама да ће само Правосуђе бити ослобођено? Ако у Тиранији нема (суштинских) институција, да ли ће и ове промене бити извргнуте, без обзира на било какве препоруке.?

Zašto bi glasali?

Zašto bi podržali promenu Ustava a zašto ne želite promenu Ustava?

Mene zanimaju više mišljenja antipolitičara nego političara.

Kad se skenira bar kod na pozivu:
Ja volim Vucica kao coveka. Ali ne i kao politicara, ali sto da ne, tihi... Miloselicev rezim moze, samo da Srbiju uvrsti u broj jedan u Evropi.
Bar po Vucicu ako nista drugo.
Kada je bio Tadic, tada ste ga obozavali. A Vucic vam ne odgovara...

Čemu. Kad 55000 za i 54000 protiv bi doneo pozitivan rezultat na referendumu?

A ima nas ozbiljnih i odraslih oko 6 miliona?

Bivši vrhovni sudija cepidlači Pravosudno umesto sudsko. Jel igra reči i sam smisao dobre ili nedobre promene po Ustav Srbije?

Nisam pravnik. Trebao sam da sam bio mudriji sa 19 godina, mada sumnjam da epilog ne bi bio isti, drop out....
Dal onaj ko ima pravosudni ispit i onaj koji nema nijedan ispit ima istu težinu po pravdi referenduma?

Bot vs bojkot?

Ja volim Vucica kao coveka. Ali ne i kao politicara, ali sto da ne, tihi... Miloselicev rezim moze, samo da Srbiju uvrsti u broj jedan u Evropi.
Bar po Vucicu ako nista drugo.
Kada je bio Tadic, tada ste ga obozavali. A Vucic vam ne odgovara...

Вучић је дијаболик и социопата са месијанским комплексом !

Hm. Pojasni. Da ne nagađamo....

Саће Титоиста сашаста да ти појасни "Јединство власти"

- -
"Другарце и Другови,

па мољим љепа, какве су то глупости раздвојена трипартитна власт, па ово је сада народна власт и та власт треба да има јединство. а не мајку му божју раздвојеност ... не треба то нама нејединство власти...."

А зашто не кажу ШТА ТАЧНО се МЕЊА у уставу? У клипу све неке генерализације.

У Тиранији, твоје је право да не знаш ништа...

Poslednja izmena:
Dovoljan argument za NE je sto takva praksa (kakva je predvidjena ako referendum uspe) NE POSTOJI u onim drzavama koje nam traze da to uradimo. Ima i drugih argumenata ali taj je dovoljan svakom ko ima razuma. Tj. - ne slusaj sta ti *savetuju* nego gledaj kako oni kod sebe to rade...
A jos razloga ce cuti onaj koga ne mrzi da odslusa video ispod (prvih 20-ak minuta)

Вучић је дијаболик и социопата са месијанским комплексом !

Саће Титоиста сашаста да ти појасни "Јединство власти"

- -
"Другарце и Другови,

па мољим љепа, какве су то глупости раздвојена трипартитна власт, па ово је сада народна власт и та власт треба да има јединство. а не мајку му божју раздвојеност ... не треба то нама нејединство власти...."

У Тиранији, твоје је право да не знаш ништа...
Vama niko ne valja, nije vam valjao tito, pa Milosevic, na kraju je dosao Tadic da kao valja. A ocigledno ti ni Vucic ne valja?

Back