Da bas bi voleo da samo ljudi poput tebe cine ovaj pdf..![]()
ne kolutaj ocima
ja na ovom pdf-u vise nisam aktivna i nisam rekla da svi treba da budu kao ja...

pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je bila tema i dobri su mu postovi,ali sad je vec poceo da smara covek!
aha oki..ne pada mi napamet
ozb. ti kazem da ides tamo i da filozofiras ima jos puno ljudi poput tebe tamo ces imati sa kim da se raspravljas i tvoji postovi nece biti kucani uzalud...pozz
Druze Bobane...Ok rekao je u dva posta ono sto je bila tema i dobri su mu postovi,ali sad je vec poceo da smara covek!
Девојчице, још си ти млада за пољупце!Лепо ти кажем... ја стварно не видим други разлог зашто би се ти обазирала на оно што ја пишем? Заљубила се фукара,синко, па не зна шта ради!
И да, моји постови никада нису куцани узалуд! Створи нешто, или барем напиши, па ми онда ово саопшти. И жао ми је што сам такав...али, барем да си неке 3-4 године старија, не бих ти остао дужан!Уживај, и не обазири се на оно што пишем, јер - Живот је леп!
![]()
Девојчице, још си ти млада за пољупце!Лепо ти кажем... ја стварно не видим други разлог зашто би се ти обазирала на оно што ја пишем? Заљубила се фукара,синко, па не зна шта ради!
И да, моји постови никада нису куцани узалуд! Створи нешто, или барем напиши, па ми онда ово саопшти. И жао ми је што сам такав...али, барем да си неке 3-4 године старија, не бих ти остао дужан!Уживај, и не обазири се на оно што пишем, јер - Живот је леп!
![]()
Слажем се! Није ми то била намера... Ееее, јбга, а таман сам хтео да се упристојим и унормалим... Ћаос, нећу вас више смарати!
... Ћаос, нећу вас више смарати!
Druze Bobane...Ok rekao je u dva posta ono sto je bila tema i dobri su mu postovi,ali sad je vec poceo da smara covek!