Zasto cure nisu spremne na prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme sakur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha oki..ne pada mi napamet

ozb. ti kazem da ides tamo i da filozofiras ima jos puno ljudi poput tebe tamo ces imati sa kim da se raspravljas i tvoji postovi nece biti kucani uzalud...pozz

Девојчице, још си ти млада за пољупце! :rtfm: Лепо ти кажем... ја стварно не видим други разлог зашто би се ти обазирала на оно што ја пишем? Заљубила се фукара,синко, па не зна шта ради! :hahaha:
И да, моји постови никада нису куцани узалуд! Створи нешто, или барем напиши, па ми онда ово саопшти. И жао ми је што сам такав...али, барем да си неке 3-4 године старија, не бих ти остао дужан! :gace: Уживај, и не обазири се на оно што пишем, јер - Живот је леп!:hvala:

Девојчице, још си ти млада за пољупце! :rtfm: Лепо ти кажем... ја стварно не видим други разлог зашто би се ти обазирала на оно што ја пишем? Заљубила се фукара,синко, па не зна шта ради! :hahaha:
И да, моји постови никада нису куцани узалуд! Створи нешто, или барем напиши, па ми онда ово саопшти. И жао ми је што сам такав...али, барем да си неке 3-4 године старија, не бих ти остао дужан! :gace: Уживај, и не обазири се на оно што пишем, јер - Живот је леп!:hvala:

:zaljubljena:

da na sedmom sam nebu msm... :roll:

lepo je sto ti trosis toliko vremena ali stvarno tamo bi imao sa kim da se raspravljas a ovde nemas

Слажем се! Није ми то била намера... Ееее, јбга, а таман сам хтео да се упристојим и унормалим... Ћаос, нећу вас више смарати!

decko,iskreno imas ti sta pametno da kazes,ali mao i nepotrebno kitis...............npr sta ti je trebalo to boldovano?ae reci mi molim te..............
a sto se tice tog fukara,malo je nekusno............:roll:

Druze Bobane...:hahaha: Ok rekao je u dva posta ono sto je bila tema i dobri su mu postovi,ali sad je vec poceo da smara covek!

O..on je rekao dva posta..koja su bila o temi..oke cenim i sam sam zapazio...ali msm ko je dete od 14 godina da ga tera sa teme zato sto ga ne razume...ja se slazem da decko preteruje...ali svi to radimo po nekad...a ti izgleda ne prestajes da stavljas svoje idiotske hejterske postove......tragicno..msm kad bi dao neku sugestiju a ne samo kenjo mozda te i nebi gledao kao sprdnju od coveka...I ja se zamaram sa tobom ko debil...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back