Oces da kazes da nijedan seks koji ne obuhvata dio koji je potreban za pravljenje djece nije dobar?
O.o ne ali ne znam koliko bi te sve ostalo zadovoljilo..ovde pricamo o tebi...?pitanje si postavioo jer ti smeta sta drugi govore i zanima te zasto to dr smeta..ja ti kazem radi sta oces ako te to cini srecnim ali ako zelis da u svoje ponocne akcije ukljucis i normalan seks sa nekim ko ti je u rodu imaj u vidu 2 cinjenice
1.ona moze da zatrudni(i kad max pazis,cak i kond,ponekad pukne),i da ne zeli da abbortira
2.deca iz medjurodbinskih veza se cesto radjaju sa defektima,takoda ne znam da li si spreman da takvu sudbinu nekom nametnes...
ako ti je dovoljno da te ona na dr nacin zadovoljava(oralno il kako god...)radi sta hoces,ne trebati nasa dozvola ni savet...al posto si pitao za misljenje sta je i zasto ispravno i neispravno rekla sam ti moj stav...
neispravno je stvarati zivot na taj nacin,a ostala zadovoljenja koja pruzas i dobijas su samo to,tvoja stvar...bez obzira dal se to meni svidjalo ili ne....
al pazi,reci mi sa sigurnoscu da niko od vas dvoje nakon nekog vremena nece hteti vise(pravi sex),i da cete moci da se suzdrzite od toga...??sto se vise povezujes sa nekim bice ti sve gore jer to nikad nece moci da izadje na normalnu vezu...ako budete zeleli nesto trajno moze musko da se sterilisete pa da imate sex,ona da koristi tudju sprm. da zatrudni i sl..al znas ti kakve i kolike su to komplikacije,i kako ce se deca osecati kad saznaju da su im roditelji rodbina..
ko sto rekoh sitna zadovoljstva koja ne obuhvataju penetraciju:bas te briga,nikom time ne nanosis zlo,
ali da li zaista mozes da kazes da niko od vas dvoje nece zeleti vise????