Zasto bi pri izboru partnera bilo bitno ko je koga "pravio" i radjao?

zbog dece..i tako vi imate sex i ona slucajno zatrudni i imas dobre sanse da ti kid bude retarfiran..
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071108215251AATzC0s
a ako toliko volis tu osobu i hoces s njom da budes ceo zivot,i operisan si od brige sta ce drugi reci, onda jedino neko od vas da se sterilisr..jer u dr slucaju rizikujes zdravlje svog potomstva...
u svakom slucaju zasto komplkovati zivot kad ima toliko riba u moru..???

weeeeeeGIRL:
zbog dece..i tako vi imate sex i ona slucajno zatrudni i imas dobre sanse da ti kid bude retarfiran..
http://answers.yahoo.com/question/in...8215251AATzC0s
a ako toliko volis tu osobu i hoces s njom da budes ceo zivot,i operisan si od brige sta ce drugi reci, onda jedino neko od vas da se sterilisr..jer u dr slucaju rizikujes zdravlje svog potomstva...
u svakom slucaju zasto komplkovati zivot kad ima toliko riba u moru..???
Oces da kazes da nijedan seks koji ne obuhvata dio koji je potreban za pravljenje djece nije dobar?

Oces da kazes da nijedan seks koji ne obuhvata dio koji je potreban za pravljenje djece nije dobar?

O.o ne ali ne znam koliko bi te sve ostalo zadovoljilo..ovde pricamo o tebi...?pitanje si postavioo jer ti smeta sta drugi govore i zanima te zasto to dr smeta..ja ti kazem radi sta oces ako te to cini srecnim ali ako zelis da u svoje ponocne akcije ukljucis i normalan seks sa nekim ko ti je u rodu imaj u vidu 2 cinjenice
1.ona moze da zatrudni(i kad max pazis,cak i kond,ponekad pukne),i da ne zeli da abbortira
2.deca iz medjurodbinskih veza se cesto radjaju sa defektima,takoda ne znam da li si spreman da takvu sudbinu nekom nametnes...

ako ti je dovoljno da te ona na dr nacin zadovoljava(oralno il kako god...)radi sta hoces,ne trebati nasa dozvola ni savet...al posto si pitao za misljenje sta je i zasto ispravno i neispravno rekla sam ti moj stav...

neispravno je stvarati zivot na taj nacin,a ostala zadovoljenja koja pruzas i dobijas su samo to,tvoja stvar...bez obzira dal se to meni svidjalo ili ne....
al pazi,reci mi sa sigurnoscu da niko od vas dvoje nakon nekog vremena nece hteti vise(pravi sex),i da cete moci da se suzdrzite od toga...??sto se vise povezujes sa nekim bice ti sve gore jer to nikad nece moci da izadje na normalnu vezu...ako budete zeleli nesto trajno moze musko da se sterilisete pa da imate sex,ona da koristi tudju sprm. da zatrudni i sl..al znas ti kakve i kolike su to komplikacije,i kako ce se deca osecati kad saznaju da su im roditelji rodbina..
ko sto rekoh sitna zadovoljstva koja ne obuhvataju penetraciju:bas te briga,nikom time ne nanosis zlo,ali da li zaista mozes da kazes da niko od vas dvoje nece zeleti vise????

Poslednja izmena:
To radjanje i "pravljenje" su fizicke stvari, a izbor partnera treba da bude duhovan. Dakle, zasto se suzdrzava ili izbjegava namjerno seks sa rodjacima samo zato sto su rodjaci, tj. sto je neko ko je "napravio" ili rodio tebe "napravljen" ili rodjen od nekoga ko je...

pa dobro, ne morash da pravsih potomstvo s pacovima :neutral:

To radjanje i "pravljenje" su fizicke stvari, a izbor partnera treba da bude duhovan. Dakle, zasto se suzdrzava ili izbjegava namjerno seks sa rodjacima samo zato sto su rodjaci, tj. sto je neko ko je "napravio" ili rodio tebe "napravljen" ili rodjen od nekoga ko je...

ovo je već bilo...

biološki razlozi (genetika-ukrštanjem različitih krvnih linija se dobija zdravije potomstvo, nego ostajući u istoj krvnoj lini), sociološki (društvene noreme ponašanje-neodobravanje sredine), verski (zabranjeno)...znači moralni, društveni i biološki okviri....

Druze je l pijes ti te tvoje lekove? Vidim na onoj temi si pukao zbog najmanje kritike, pa si onda banovan, pa sada ovde otvaras nebulozne teme.....

Incest je poremecaj sexualnog nagona....Bioloski je utemeljena jer se priroda sama kao i za sve drugo obezbedila da ti se prirodno gadi slican bioloski materijal, bas upravo zbog mutacija gena.....Sta vise, kada se u nekog zaljubimo luce nam se neki hormoni razni koji imaju funkciju da nas spoje sa tom osobom da produzimo vrstu jer smo podsvesno animalno "namirisali" da ta osoba u odnosu na nas ima odgovarajuci DNK. Isto je i sa zivotinjama i sa biljkama. Feromoni.

Najbolje bi po pravilu bilo da se ljudi ukrstaju medju razlicitim rasama ljudi, medjutim kako je to tesko izvodljivo, zadovoljavamo se onim sto je na dohvat ruke..... Stavite ljude izolovane na neko ostrvo, kad tad ce spavati jedni sa drugima, a npr u realnom zivotu pored mnogo drugacijih izbora i mnostvo DNK materijala to se ne bi nikada desilo.

Spavanje sa rodajcima jednostavno potire IQ dokazuje da radis nesto protivno sebi i prirodi i zadatku koji imas - da nadjes odgovarajuci DNK koji je totalno razlicit od tvog i da na osnovu toga napravis novo bice koje ce imati sto manji % genetskih mutacija.

Na neki nacin prirodno bi trebalod a nam je to gadno, sex sa rodjacima, kome je to filija, radi se o poremecaju sexualnih nagona gde njegov mozak pogresno tj naopako tumaci objekat sexualnog zadovoljenja.

Priroda se za sve pobrinula evolucijom.... Posmatraj prirodu i cist rezon i sve ce ti biti jasno kako se treba ponasati.....Danju se zivi , nocu spava, jednostavno to je tako pa tako isto i sa sexualnim odnosima..... isto i za homosexualizam - debelo crevo sa specijalno dizajniranim sfinkter misicima ima prirodnu ulogu da nesto istera iz tela i izbaci napolje (izmet) a ne da nesto primi u sebi. To bi bilo kao da silom guras kljuc od automobila u bravu na vratiam kuce i nece da udje ali ti nabijas na silu i pokusavas da otvoris....

ovo je već bilo...

biološki razlozi (genetika-ukrštanjem različitih krvnih linija se dobija zdravije potomstvo, nego ostajući u istoj krvnoj lini), sociološki (društvene noreme ponašanje-neodobravanje sredine), verski (zabranjeno)...znači moralni, društveni i biološki okviri....

Zapravo ne postoji ni jedan drugi razlog realno osim bioloskog. I verski i moralni tj socijalni su uslovljeni ovim bioloskim. To su i pra ljudi znali pa su bas namerno i uslovili tako i u tom duhu vaspitavali decu kako bi emocionalnim uslovljavanjem naucili da se groze toga i da na samu pomisao da im bude muka i da se odvratno osecaju. Inace zabrana sama po sebi jaca impuls da bas to uradis.....A ako te neko zgrozi onda sigurno neces.....

Znaci jedini razlog je evolutivni, genetski tj bioloski. Moral i versko vidjenje se po tom bioloskom formirao, kako bi uzajamno podrzali jedni druge i ojacali delovanje sa svih nivoa, kako osoba ne bi podlegla iskusenju.

Najzdravije je npr da belac bude sa crnkinjom, azijatkinjom i tako te kombinacije - veca verovatnoca razlicitosti dnk lanca.

nie tačno

to je mit i korupcia da če da se rodi dete sa kvrgavom glavom ili šta ti ja znam

ofšte je poznato da su se faraoni i kraljevi međusobno prcali e da bi sačuvali plavi krf

a danas ne mora ćak ni da se prcau već žena sestra maika može da budne osemenjena od ujke teče dede brata, a sve iz banke sperme, homolognom artificijelnom tojest inseminaciom i sve okej i svi lepi ko majkđekson

Back