ZAŠTO BAŠ TO?

Pa šta? Šta me briga za njm, njegov život njegova stvar. Sebe ti gledaj i kako ćeš se ti opravdati pred Bogom, mnogo ti je pametnije..

S obzirom da je rukovodeće tijelo JW jedna banda satanskih nitkova koji imaju svoju organizaciju, a ja sam ti tu bandu ovdje žigosao istinitiom ukazima o njihovom djelu, Jehova ti kaže "iziđi iz nje". Ajd...ti si eto izašao iz te organizacije ali se ponašaš kao žena onog biblijskog junaka koji ne napuštao Sodomu i Gomoru. Žena mu se okretala da vidi uništenje grada a to nije smjela. Tako i ti napustio si bandu ali se i dalje okrećeš za njima.

"NE OKREĆI SE SINE"

Odlično znam šta pišem.

blage ti veze nemas sta pises, to ti ja garantujem,

Inače kad pogledam zemlje gde je islam baš izražen kao npr. Saudijska Arabija nije mi dobro.

jesi li bila u Saudijskoj arabiji, pa da znas? ja evo jesam

druga stvar, kada kazem neiskrivljena vjera, to znaci da od pocetka objave kada je Bog poslao na zemlju, ljudi je nisu iskrivli nikako...na to se cilja, a ti meni kazes dovoljno da pogledam saudijsku arabiji...e svasta.

sta to ima veze sto ti Saudijsku arabiju ne mozes smisliti sa tom cinjenicom da je Islam neiskrivljena vjera od pocetka objave, kada je Bog poslao na zemlju

Tako je ...ona ne zna da muslimani na Arabiju gledaju kao na živog vraga. No taj vrag ima love do krova i jedini financira džamije po Evropi i svijetu da se islam širi. Eto i vrag (šejtan) zna učestovati u širenju islama.

Reci mi bolan da li znam o čemu pričam?

a ti ludji od nje, a ja mislio nesto ces pametno spucati ovdje, a ono samo za smuckati i prosuti.

saudijska arabija je sveta zemlja muslimana, kao sto je Vatikan svet katolicima.
Ma al ti obrazloženje.
Kao prvo možeš reći za Meku da je sveta zemlja, ne možeš navoditi celu državu.
Kao drugo šta smeta ako na drugom kraju države neko šeta i nosi bibliju u ruci?
Čega se bojite?
Kao treće znači podržavaš smrtu kaznu za osobu koja nije muslimanske veroispovesti i javno se deklariše tako?

Ma al ti obrazloženje.
Kao prvo možeš reći za Meku da je sveta zemlja, ne možeš navoditi celu državu.
Čega se bojite?
Kao treće znači podržavaš smrtu kaznu za osobu koja nije muslimanske veroispovesti i javno se deklariše tako?

Čega se bojite?

ne bojimo se, nego tako pravila u toj drzavi

nema smrtne kazne za nemuslimane, tamo koliko mi je poznato, samo smrtna kazna ide na muslimane.

ne voli, ali Saudiju vole.
Ajd dobro da bar to priznaš. Ali temeljem tog nevoljenja letjet će nuklearne bombe iz Irana na Arabiju i to upravo na sveti grad Mekku...jer će doći do velikog jednogodišnjeg rata Irana i Arabije...to ti je biblijsko proroštvo jasno opisano. Bog će naštimati stvari da nuklearne bombe Irana ne lete na njegovu svetu zemlju Izraela već na sotonina svetišta u Mekki. Biblijski proroci opisuju kako će brodari sa Crvenog mora gledati gorenje grada babilonske bludnice a dva "svitka" sa "vjetrom u krilima" dolazit će na nju iz Irana. Amerika i Izrael će naštimati tam rat Perzijanaca i Arapa.

Back