Zašto Angela Merkel još uvek nije čestitala izbornu pobedu SNS-a?

Интереси католичких германа одлазе у историју. На нашу радост. Наши непријатељи само могу да лају иза ограде, док их не сместе у азил у коме их чека еутаназија.

Не бих ја још потцењивао Језуите и све њихове интернационале (либералне, комунистичке и фашистичке) жуте, црвене и црне (гле па то је немачка застава)

Усташија, коминтерна, фашизам, све је то још актуелно у конспирологији и контраиницијацији.

Витешки краљ ЊКВ Александар је морао пасти под том силом и супер сплетком!!!

Не бих ја још потцењивао Језуите и све њихове интернационале (либералне, комунистичке и фашистичке) жуте, црвене и црне (гле па то је немачка застава)

Усташија, коминтерна, фашизам, све је то још актуелно у конспирологији и контраиницијацији.
Све је то леш кога црви једу.

Све је то леш кога црви једу.

Да, метафизички је то мртво, али смрад и трулеж загађује Србију од 1789.г., а нарочито од 1878.г.

Убити Француску, па Руску суперасристократију, јесте усуд и српскогаристократског витештва.

Док не убијеш традиционализам и његово племство, нема модерног мита о расту, развоју и прогресу!

Витешки краљ ЊКВ Александар је морао пасти под том силом и супер сплетком!!!

Nisu više rentabilni za održavanje

Puno troše .

Да, метафизички је то мртво, али смрад и трулеж загађује Србију од 1789.г., а нарочито од 1878.г.

Убити Француску, па Руску суперасристократију, јесте усуд и српскогаристократског витештва.

Док не убијеш традиционализам и његово племство, нема модерног мита о расту, развоју и прогресу!
Важно је да ми дајемо знакове живота.

Nisu više rentabilni za održavanje

Puno troše .

Ништа није пуно, ако има платежне моћи, коме требају њихове услуге (САД)

Можда ће требати Кинезима нека контраиницијацијска фертутма.

Не потцењујте оне који имају највећа знања о Свету.

Ништа није пуно, ако има платежне моћи, коме требају њихове услуге (САД)

Можда ће требати Кинезима нека контраиницијацијска фертутма.

Не потцењујте оне који имају највећа знања о Свету.

Njihov sisitem je neodrživ ...

what a black krava.png

Back