Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.942
Mali, ne glupiraj sePrecedniče, jelste to Vi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali, ne glupiraj sePrecedniče, jelste to Vi?
Nije.Precedniče, jelste to Vi?
Znači nudiš @Stojkov Menidjer i meni parizer umesto prasetine? Koji si ti nama politčar...Nije.
Ovaj parizer košta 89 dindži za 200 g.
Predsednik je kazo da parizer košta manje.
Nudio sam vam bele bubrege da pošaljem, pa niste hteli.Znači nudiš @Stojkov Menidjer i meni parizer umesto prasetine? Koji si ti nama politčar...
Šta će nama tvoji beli bubrezi, bažiiii breee....Nudio sam vam bele bubrege da pošaljem, pa niste hteli.
Sad je parizer u modi.
Stojko krka taj spovrće od 450 dindži.
Zapravo to i jeste poenta.Mene nek zastite tako sto me nece smatrati potrosacem
Moje vam ni ne nudim, nego od gude.Šta će nama tvoji beli bubrezi, bažiiii breee....![]()
Znači ti si guda? Ne verujem ti si neki paor koji laže svoje drugare.Moje vam ni ne nudim, nego od gude.
Sad mož samo parizer da vam pošaljem.
Osim ljudi u gradovima, ali smo kupovali od seljaka na pijacama ono što valja, ne ovaj krš po Maxijima i Rodama.Zapravo to i jeste poenta.
Dok je svako seosko dvorište imalo proizvodnju, slabo ko je i išao u prodavnicu sem da kupi šibice i petrolej za lampu.
To ti kažemOsim ljudi u gradovima, ali smo kupovali od seljaka na pijacama ono što valja, ne ovaj krš po Maxijima i Rodama.
Osim ljudi u gradovima, ali smo kupovali od seljaka na pijacama ono što valja, ne ovaj krš po Maxijima i Rodama.
Po pijacama 90% prodaju preprodavci.Шта је сада по пијацаа .... исто крш и лом ...продају ђубре ... протрулело ..препрскано .....
Po pijacama 90% prodaju preprodavci.
Sve je to isto đubre sa kvantaša.
Imaš jeftin šiptarski sok sa KosovaTrulo je svima zbog mnogo kiše a naravno i prskano milion puta. Aj barem će biti jeftinog soka od pesticida i voća![]()
Jel ovaj "Moj dan" iz idea marketa? Vrhunski je, gust, ukusan, piše da se proizvodi u srbiji, nema ko proizvodi.Imaš jeftin šiptarski sok sa Kosova
2L - 79.99
Svi ukusi
Zadovoljan?
detalje ne znamJel ovaj "Moj dan" iz idea marketa? Vrhunski je, gust, ukusan, piše da se proizvodi u srbiji, nema ko proizvodi.
Pogledajte prilog 1420182
Piše da je Nactar doo.Nema veze ko je proizvođač danas košta 110 dinara i dalje je "bolja cena"![]()