mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.586
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, ti čitaš ovakve idiotluke?
Naravno nikada ne treba preterivati sa bilo čime.
Ne zivim tamo. Kupujem u Vojvodini.Al na kosovu, prave šipci![]()
naravno da je poskupeo kad si postavio OOVOLIKU fotku na Krstarici pa ktezubi a naročito Gospoda otrčali da razgrabe...Odličan je bio evo danas posle x dana sam ga ispraznio do kraja. Stvarno fantastičan ali je već posle par dana poskupeo 30%
Itekako će vratiti novac jer ljigavci ne žele platiti medijaciju 11.000 dinara pa radije vrate pare ili zamene robu.Uvaljuju lošu robu ali ih hebe garancija 2 godine pa po zakonu moraju 111 puta vratiti robu ako se pokvari u okviru 2 godine.Naravno uredno račun čuvati i javiti se uredno i prijaviti ih dobijete 4 cifre preko potrošača i udaraju se nogom u guzicu da zamene pokvarenu robu ili pare.Tu prednjače nike šop najveći ljigavci u državi.Nece ti vratiti novac.
i to tebi pošteno?Te kineske drangulije su ugl nepopravljive tj neotvorljive pa ide lakše.
Mi svako leto uzmemo novu kosilicu pa je vratimo na kraju sezone.
evo, imaš za 1000 dinara, za deset petnaest godina...Šta im ja mogu kad ne umeju da naprave kosilicu za 60 evra. Svake godine se ponadam da su uspeli kad ono sve gore i gore.
I to se pokvari vrlo brzo, ni kosu ne umeju da naprave.
aaaa sad je meni jasno...I to se pokvari vrlo brzo, ni kosu ne umeju da naprave.
A gde ti to kupuješ, u Pertiniju ili Dexiku?Nema kamenja nego to prave od mesinga ili plastike pa se istupi posle jednog košenja. Ti ko da si malo naivan ili trgovac?
znaš čega sam se setio?Crafter na bežaniji, sve što prodaju je imitacija.