Zaštita potrošača

Kupio sam gorenje elektricni sporet po drugi put menjam ringle krune se kao od ilovace da su pravljene.Kome da se zalis u ovoj raspaloj drzavi dok isteras pravdu kostace te mozes kupiti nov sporet.
mene zeznuo pre par godina gazda i zapeo bio da plati da stavim nove ringle na šporet u fazonu ma daj novo je novo...
kupoi ringle, platio majstora, nije prošlo ni godinu dana počele da se troše. sreća pa sam poslušala majkin savet i nisam bacila "stare" originalne ringle. platila sam majstora da ih montira nazad

Danas je sve imitacija jbg
Naravno
Kinez ima na lageru nebrendirane gotove električne chopere hrane.
Samo ih kontaktiraš, izabereš modele koje bi da kupiš a oni će da nalepe Mario80

MC7005.jpg

Posle praviš Stojkopapu :D

P.S. 2 jabuke, 2 šargarepe i 0.5Kg jagoda dobiješ smesu kao onaj Frikom sladoled Rumenko, samo mnogo kvalitetnije :super:

@radeta62 @ves.bole @mario80

E, slušajte ovu internacionalnu zajebanciju :lol:

U onoj mojoj serverskoj sigrici, što igra narod sa svih strana, uspešno sam isprovocirao Kineze :lol:

Desio se neki bag u sigrici, ja bio startovao štit od tri dana a on trajao 12 sati?!

Pitam na javnom kanalu da li se to još nekom desilo ili je štit prosto "made in PRC" pa zato zakazao? :lol:

I javi se Kinez i kaže: treba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi) :rotf:

Kineski-Kvalitet.jpg

:rotf: :super:

Znači, ako piše "Made in PRC" - kupi nekoliko, jedan će da radi sigurno :lol:

@radeta62 @ves.bole @mario80

E, slušajte ovu internacionalnu zajebanciju :lol:

U onoj mojoj serverskoj sigrici, što igra narod sa svih strana, uspešno sam isprovocirao Kineze :lol:

Desio se neki bag u sigrici, ja bio startovao štit od tri dana a on trajao 12 sati?!

Pitam na javnom kanalu da li se to još nekom desilo ili je štit prosto "made in PRC" pa zato zakazao? :lol:

I javi se Kinez i kaže: treba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi) :rotf:

Kineski-Kvalitet.jpg

:rotf: :super:

Znači, ako piše "Made in PRC" - kupi nekoliko, jedan će da radi sigurno :lol:

treba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi).....:hahaha::hahaha::hahaha:

Za Gorenje moraš da pišeš žalbu Sloveniji
Šta Uvoznik ima s'tem?
Kupicu mikrotalasnu.

A-1-Parts-For-Less-LTD-blogpost-010.jpg

Jedino na šta se narod NE ŹALI kad uzme govnjiv auto deo koji možda može da pasuje sa demontiranog Hjundaija na polovni Opel sa Bubanj Potoka...

E tu ciju miju... daj Boge daradi.... dizdrži do selo.po sir pršut prasetinu pa će da tražimo drugi opet kad crkne...

Ma njima smo malo tržište da bi pravili b klasu samo za nas jer je eu logistika. Ljudi se zavaravaju sa tim frazama "pravljeno za nemačko tržište"

To je jednostavno isti BOFL. Recimo kupio sam u EU neke manje kućne aparate to je vrlo brzo crklo ALI odmah vraćaju lovu u tome je fora. Desi se ponekad, kupio sam mikser za 800 dinara nov u radnji evo i dan danas radi. Fen isto ali zato kuvalo za vodu je skuvalo dva čaja. Pekara vivax je radila par meseci a druga kupljena u lidlu je proradila tek pošto sam je smrskao pesnicom. Zezala je od prvog dana te hoće neće, sutra ću da je reklamiram preksutra.

U vikendici imam samsung i beko frižider. Samsung slabo hladi a beko razbija. A da ti vrisne frižider to stvarno treba da bude glupost i nebuloza tipa ostavljaš danima vrata. Pa ni tada jer motor ima termo zaštitu.

Poslednja izmena:
Ma njima smo malo tržište da bi pravili b klasu samo za nas jer je eu logistika. Ljudi se zavaravaju sa tim frazama "pravljeno za nemačko tržište"

To je jednostavno isti BOFL. Recimo kupio sam u EU neke manje kućne aparate to je vrlo brzo crklo ALI odmah vraćaju lovu u tome je fora. Desi se ponekad, kupio sam mikser za 800 dinara nov u radnji evo i dan danas radi. Fen isto ali zato kuvalo za vodu je skuvalo dva čaja. Pekara vivax je radila par meseci a druga kupljena u lidlu je proradila tek pošto sam je smrskao pesnicom. Zezala je od prvog dana te hoće neće, sutra ću da je reklamiram preksutra.

U vikendici imam samsung i beko frižider. Samsung slabo hladi a beko razbija. A da ti vrisne frižider to stvarno treba da bude glupost i nebuloza tipa ostavljaš danima vrata. Pa ni tada jer motor ima termo zaštitu.
Zameni termostat u samsungu.

Back