radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Kupio sam gorenje elektricni sporet po drugi put menjam ringle krune se kao od ilovace da su pravljene.Kome da se zalis u ovoj raspaloj drzavi dok isteras pravdu kostace te mozes kupiti nov sporet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ringle? A ništa staklo? Indukcija? Bolje da si smedervca uzeo.Kupio sam gorenje elektricni sporet po drugi put menjam ringle krune se kao od ilovace da su pravljene.Kome da se zalis u ovoj raspaloj drzavi dok isteras pravdu kostace te mozes kupiti nov sporet.
Ma kakva indukcija treba da me ubije struja.Ringle? A ništa staklo? Indukcija? Bolje da si smedervca uzeo.
E onda je pametno šro si uzeo sa ringlama, one su bez struje.Ma kakva indukcija treba da me ubije struja.

Lozim bukovacuE onda je pametno šro si uzeo sa ringlama, one su bez struje.![]()
mene zeznuo pre par godina gazda i zapeo bio da plati da stavim nove ringle na šporet u fazonu ma daj novo je novo...Kupio sam gorenje elektricni sporet po drugi put menjam ringle krune se kao od ilovace da su pravljene.Kome da se zalis u ovoj raspaloj drzavi dok isteras pravdu kostace te mozes kupiti nov sporet.
Treba slusati starije...mene zeznuo pre par godina gazda i zapeo bio da plati da stavim nove ringle na šporet u fazonu ma daj novo je novo...
kupoi ringle, platio majstora, nije prošlo ni godinu dana počele da se troše. sreća pa sam poslušala majkin savet i nisam bacila "stare" originalne ringle. platila sam majstora da ih montira nazad
Ej, a krenuli od monitora za kompove...Ja pre 10 godina u metrou uzeo samsung za 200 evra onu staklokeramičku indukcionu na dodir komande. Radi i danas ko nova pupu da je ne ureknem.
Samsung rerna je teško shranje.
NaravnoDanas je sve imitacija jbg

Piše "Gorenje" a piše i "Made in PRC"Kupio sam gorenje elektricni sporet po drugi put menjam ringle krune se kao od ilovace da su pravljene.Kome da se zalis u ovoj raspaloj drzavi dok isteras pravdu kostace te mozes kupiti nov sporet.
Znam da su to kinezi kupili ali gde je drzava, standard kvaliteta?Ko stiti ovaj narod?Piše "Gorenje" a piše i "Made in PRC"
(People Republic of China)
Da možda proleteri danas ne rade i prave u Gorenju?
E moj ti...
Svi yebu.Danas je sve imitacija jbg
Za Gorenje moraš da pišeš žalbu SlovenijiZnam da su to kinezi kupili ali gde je drzava, standard kvaliteta?Ko stiti ovaj narod?
Svi yebu.

@radeta62 @ves.bole @mario80
E, slušajte ovu internacionalnu zajebanciju
U onoj mojoj serverskoj sigrici, što igra narod sa svih strana, uspešno sam isprovocirao Kineze
Desio se neki bag u sigrici, ja bio startovao štit od tri dana a on trajao 12 sati?!
Pitam na javnom kanalu da li se to još nekom desilo ili je štit prosto "made in PRC" pa zato zakazao?
I javi se Kinez i kaže: treba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi)
![]()
![]()
Znači, ako piše "Made in PRC" - kupi nekoliko, jedan će da radi sigurno![]()

Kupicu mikrotalasnu.Za Gorenje moraš da pišeš žalbu Sloveniji
Šta Uvoznik ima s'tem?
Ako imaš para Bosch, ako nemaš VOXtreba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi).....
Kupicu mikrotalasnu.
Imam neku kao bolju digitalnu Gorenje mikrotalasnu, neravnomerno zagreva, stara Moulinex mehanička radila deset puta bolje. Ovov Gorenje nije ono staro Gorenje koga se mi sećamo, na žalost.treba da uzmeš nekoliko, (jedan će da radi).....
Kupicu mikrotalasnu.
InšalahUzmi Beko.
Zaboravi na EU kvalitetJa sam uzeo beko mašinu za veš radi bez greške 5 godina očekujem da uskoro crkne![]()
Zameni termostat u samsungu.Ma njima smo malo tržište da bi pravili b klasu samo za nas jer je eu logistika. Ljudi se zavaravaju sa tim frazama "pravljeno za nemačko tržište"
To je jednostavno isti BOFL. Recimo kupio sam u EU neke manje kućne aparate to je vrlo brzo crklo ALI odmah vraćaju lovu u tome je fora. Desi se ponekad, kupio sam mikser za 800 dinara nov u radnji evo i dan danas radi. Fen isto ali zato kuvalo za vodu je skuvalo dva čaja. Pekara vivax je radila par meseci a druga kupljena u lidlu je proradila tek pošto sam je smrskao pesnicom. Zezala je od prvog dana te hoće neće, sutra ću da je reklamiram preksutra.
U vikendici imam samsung i beko frižider. Samsung slabo hladi a beko razbija. A da ti vrisne frižider to stvarno treba da bude glupost i nebuloza tipa ostavljaš danima vrata. Pa ni tada jer motor ima termo zaštitu.