Zaštita potrošača

ma okej dobio sam masinu ali ne slaze se energetski razred... :hahaha:

20220328_123709.jpg

Imaš rok od 14 dana da je bez ikakvog objašnjenja vratiš prodavcu ukoliko je poručena preko interneta.
Vole prodavci da izmišljaju.
Inspekcija će im rado "objasniti" da je zakonski rok 6 meseci za vraćanje para a zbog nesaobraznosti. Plaćeno kešom se vraća u roku do 14 dana ali plaćeno karticom...

Prodavci će vas utrenirano ljubazno upućivati i da bofl nosate u njihov servis gde će vam objasniti da ne popravljaju dok daje znake života pa makar i neupotrebljive.

EU svesno šalje bofl u Srbiju a tu je i kajđak za Pročetete DB Uvoznike

Šta će nama Ei Niš? hahahaha
hahahahahaha
haa haa haa haaa
HAAHAAHAAHAA

Na svetskom nivou se proizvodi bofl a u tome prednjače nemci ko bi reko. Pre par godina sam kupio bosch šporet za 800 evra posle par godina otvorim rernu da zamenim sijalicu - imam šta da vidim rerna sva trula u rupama. Posle se setim da mi se keva povremeno žalila da termostat ne radi dobro. Radi on kako radi nego iz trule rerne izlazi toplota kroz rupe. I takav bofl se prodaje kao AAA++++++++ uređaj.

Na svetskom nivou se proizvodi bofl a u tome prednjače nemci ko bi reko. Pre par godina sam kupio bosch šporet za 800 evra posle par godina otvorim rernu da zamenim sijalicu - imam šta da vidim rerna sva trula u rupama. Posle se setim da mi se keva povremeno žalila da termostat ne radi dobro. Radi on kako radi nego iz trule rerne izlazi toplota kroz rupe. I takav bofl se prodaje kao AAA++++++++ uređaj.
Mene ne čudi što je Bosch bofl.
Puno njih izBosne tamo radi dok ne steknu pravo na socijalno pa jopet u Bosch kad ispucaju

Nemam takvo iskustvo, poslednjih par godina sam kupio Bosch frižider i sudomašinu, odlično rade, bez zamerke.

Nacisti su sve zapisali statistički.
Od koliko zdrav i ko od brega odvaljen može da izdrži bez hrane do koliko vremena treba porodilji da vuče teret.
A onda mi se neki sa državnih jasli čude što je NIN objavio da se te metode primenjuju po Srbiji. Isti Stojko dal te u Aušvicu ne hrane a teraju da radiš ili da sa evropskim cenama ptehranjuješ sebe sa 35.000 kao minimalcem koji valjda pokriva energetske potrebe.

I sad ti kao imaš "potrošačko društvo"?

Back