Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.833
platidoterao mi gigatron ves masinu i trazi da platim dvaput.
više me ništa ne čudi u ovoj zemlji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
platidoterao mi gigatron ves masinu i trazi da platim dvaput.
plati
više me ništa ne čudi u ovoj zemlji
e sad stani u red iza mene za vraćanje para ako si platio karticom...platio karticom na sajtu,kad mi doterao kurir doterao mi fakturu da platim opet. vratili smo mashinu
Zloupotreba nije upotreba nego pokvarenostPlaćam samo ono što mogu odmah da uzmem! Inače ti doteraju skuplje i traže da doplatiš! Ili ne dobiješ ništa! Onlajn je samo još jedna prilika za varanje kupaca i pljačku!

Vole prodavci da izmišljaju.Imaš rok od 14 dana da je bez ikakvog objašnjenja vratiš prodavcu ukoliko je poručena preko interneta.
Mene ne čudi što je Bosch bofl.Na svetskom nivou se proizvodi bofl a u tome prednjače nemci ko bi reko. Pre par godina sam kupio bosch šporet za 800 evra posle par godina otvorim rernu da zamenim sijalicu - imam šta da vidim rerna sva trula u rupama. Posle se setim da mi se keva povremeno žalila da termostat ne radi dobro. Radi on kako radi nego iz trule rerne izlazi toplota kroz rupe. I takav bofl se prodaje kao AAA++++++++ uređaj.
Ovo nije da se ne slaze nego velika razlika .
Nemam takvo iskustvo, poslednjih par godina sam kupio Bosch frižider i sudomašinu, odlično rade, bez zamerke.Na svetskom nivou se proizvodi bofl a u tome prednjače nemci ko bi reko. Pre par godina sam kupio bosch šporet za 800 evra posle par godina otvorim rernu da zamenim sijalicu - imam šta da vidim rerna sva trula u rupama. Posle se setim da mi se keva povremeno žalila da termostat ne radi dobro. Radi on kako radi nego iz trule rerne izlazi toplota kroz rupe. I takav bofl se prodaje kao AAA++++++++ uređaj.
Turski Beko zajebo vek!Nemam takvo iskustvo, poslednjih par godina sam kupio Bosch frižider i sudomašinu, odlično rade, bez zamerke.
I Bosch manje skupa serija je iz Turske. Jeste beko super, al' ja i dalje više volim neke druge, mada nikad se ne zna.Turski Beko zajebo vek

Nacisti su sve zapisali statistički.kojih potrosaca?
Od plate mogu da prežive 10 dana
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=09&dd=28&nav_id=905187