mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.734
Ja kupio samsung još pre 5-6 godina za 380 evra komplet staklokeramička ploča na dodir i ugradna rerna a tehnomanija može da mi se napushi qrtza za sve pare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja kupio samsung još pre 5-6 godina za 380 evra komplet staklokeramička ploča na dodir i ugradna rerna a tehnomanija može da mi se napushi qrtza za sve pare![]()

Negde sredinom prošle godine uzmem ja ponovo da čitam "Politikin Zabavnik", redak časopis na ćirilici sa temama iz svega i svačega, uz nejasno upadljivu seksualizaciju obzirom da je ipak za mladji uzrast...
Ali to je redakciji na čast dal se omatorilo, dal fali nebitno...
Ono što već nije do redakcije već do domaćeg alavog ološa se desilo sa najnovijim, današnjim brojem....
Pitam ja na par mesta - NEMA! RASPODATO???
Čudno... neki put volim da broj odstoji do četvrtka pa ga tad kupim i onda sutradan odmah aktuelan pa kao imam "dvobroj"
Ali danas nema???
Ili naštampali malo zbog godišnjih odmora ili narod odustao od kretenske dnevne štampe pa hoće da se edukuje i usavršava opštu kulturu usred Srbije posle toliko vekova... a možda bilo nešto seksualno, voli to naš narod da nakupuje...
Tek stigoh ja kući ima trafika od nekog privatnika... Pogledam i vidim ostala samo dva broja, nešto malo pogužvana, uzmem jedan kad nešto čudno isečena ivica... ko zna... rekoh da platim pa da nosim kad sam već imao sreću danadjem tako traženi današni broj onako sav u čudu...
Kaže prodavačica: "jao jel imaš sitno nemam da ti vratim kusur za 200 dinara"
Ajd nema veze ako nema sitno uzeću sutra... odem ja... zove ti ona mene:"pa ajd ali dajem ti stvarno poslednju siću"... "Ma opušteno"...
Usput jedan dragstor, imaju i oni štampu... Gledam pano... nema zabavnika...
Pitam gazdaricu:"Komšinice šta je ovo danas nema Zabavnika"
Komšinica:"Ma maločas sam prodala poslednji broj delili sokić uz časopis sve spakovano u jednu kesicu"
Auuuuu.... Sad meni jasno zašto iz kioska pogužvano, sečeno, pozivali za kusur na lakat...
Ajd prevozom par stanica... "Moj Kiosk"... "Dobar dan, jel imate Polztikin Zabavnik sa ili bez sokića"?
Odgovor: "Naravno sa sokićem, nismo slepci da vadimo za preprodaju"
E moja Srbijo... Setio sesmrdlja privatni da iz onih desetak brojeva povadi sokiće i stavi u preprodaju... al će se obogati za 10X65 din.
Videti me više neće kad je jadnik iz deseterca...
a i narod voli sokić... planulo ko Kurir kad objavi šta seksualno...
Eto šta se dešava kad seljo dodje u Beograd po šansu a došao jer tamo odkale je - zatucano i nema posla...
Nemam ja ništa protiv nek dodje ko misli da može, al kao što je i do sada bivalo - napustio zatucano mesto a zadržao zatucanu pamet.... A i nešto razmišljam možda studentsko-seoska mreža javila da ima besplatan sokić...
iebo vas sokić...
![]()
![]()
Negde sredinom prošle godine uzmem ja ponovo da čitam "Politikin Zabavnik", redak časopis na ćirilici sa temama iz svega i svačega, uz nejasno upadljivu seksualizaciju obzirom da je ipak za mladji uzrast...
Ali to je redakciji na čast dal se omatorilo, dal fali nebitno...
Ono što već nije do redakcije već do domaćeg alavog ološa se desilo sa najnovijim, današnjim brojem....
Pitam ja na par mesta - NEMA! RASPODATO???
Čudno... neki put volim da broj odstoji do četvrtka pa ga tad kupim i onda sutradan odmah aktuelan pa kao imam "dvobroj"
Ali danas nema???
Ili naštampali malo zbog godišnjih odmora ili narod odustao od kretenske dnevne štampe pa hoće da se edukuje i usavršava opštu kulturu usred Srbije posle toliko vekova... a možda bilo nešto seksualno, voli to naš narod da nakupuje...
Tek stigoh ja kući ima trafika od nekog privatnika... Pogledam i vidim ostala samo dva broja, nešto malo pogužvana, uzmem jedan kad nešto čudno isečena ivica... ko zna... rekoh da platim pa da nosim kad sam već imao sreću danadjem tako traženi današni broj onako sav u čudu...
Kaže prodavačica: "jao jel imaš sitno nemam da ti vratim kusur za 200 dinara"
Ajd nema veze ako nema sitno uzeću sutra... odem ja... zove ti ona mene:"pa ajd ali dajem ti stvarno poslednju siću"... "Ma opušteno"...
Usput jedan dragstor, imaju i oni štampu... Gledam pano... nema zabavnika...
Pitam gazdaricu:"Komšinice šta je ovo danas nema Zabavnika"
Komšinica:"Ma maločas sam prodala poslednji broj delili sokić uz časopis sve spakovano u jednu kesicu"
Auuuuu.... Sad meni jasno zašto iz kioska pogužvano, sečeno, pozivali za kusur na lakat...
Ajd prevozom par stanica... "Moj Kiosk"... "Dobar dan, jel imate Polztikin Zabavnik sa ili bez sokića"?
Odgovor: "Naravno sa sokićem, nismo slepci da vadimo za preprodaju"
E moja Srbijo... Setio sesmrdlja privatni da iz onih desetak brojeva povadi sokiće i stavi u preprodaju... al će se obogati za 10X65 din.
Videti me više neće kad je jadnik iz deseterca...
a i narod voli sokić... planulo ko Kurir kad objavi šta seksualno...
Eto šta se dešava kad seljo dodje u Beograd po šansu a došao jer tamo odkale je - zatucano i nema posla...
Nemam ja ništa protiv nek dodje ko misli da može, al kao što je i do sada bivalo - napustio zatucano mesto a zadržao zatucanu pamet.... A i nešto razmišljam možda studentsko-seoska mreža javila da ima besplatan sokić...
iebo vas sokić...
![]()
![]()

Jutors sam bio do mini Maxi marketa da kupim hleb i mleko. U tom marketu postoje tri kase, na kojima samo jedna radi, radi reda ili cega vec ne znam. Dok sam ja dosao do frizidera gde se uzimaju mleka i dok sam uzeo hleb, na toj jednoj kasi ceka se u redu gde su 10 ljudi ispred kase
U ovom slucaju jos se pisao i cek, pa je cekanje dodatno produzeno! Pitao sam sa nekih 20m kasira zasto ne rade ostale kase, on mi je kratko odgovorio da nema ko da radi. Trazio sam sefa smene i poslovodju, ona mi je ukratko rekla da ne moze (posto sam je pitao zasto ne zaposlite jos dva radnika) i kada sam je pitao zasto, ona kaze da ne zna
I cini mi se da sam ih upecao ili se prave ludi, da im je naredjeno da odrzavaju marvu i stoku koja ce da radi 5 posla za 22.000din
Ja te ljude ne krivim, vec zalim, a posto je u srbiji toliko jadno poslovno okruzenje, imam neka pitanja za vas!
- Znam gomilu kompanija/fabrika koje su propale (namerno) ali s tim da se od te fabrike gde je radilo 350 primera radi radnika, stavi katanac, pronadje strani investitor/poslodavac i nakog toga se zaposli 10 ljudi koji ce rade za minimalac! Da li je moguce?
- Namerno upropastis firmu, stavis je pod stecaj i glumis spasioca titanika u kome ce da ti se pune dzepovi a radnici da ti budu djbretarski gmizavci, koji ce da rade 5 posla dnevno
E sad meni nije jasno zasto smo mi uvodili kapitalizam, kada smo kukali da nam ne valja socijalizam! Hoce li neko da mi objasni ovo ludilo?![]()
Prilikom placanja racuna dobavljacu, napravljena je greska je pa isti racun placen dva puta. Interesuje me sta je pametno uraditi u toj situaciji,da li traziti neko knjizno tj. uraditi i kako evidentirati povracaj novca? Rec je o budzetskom korisniku odnosno on je kupac usluge.