Zaštita potrošača

Kupljena je jedna teglica tog krema u Grcku i ista takva identicna tegla tog istog krema u Srbiju. Dakle isti proizvodjac, isti krem, isti sadrzaj, ista tegla po svojoj velicini i obliku A TEZINA KREMA KOJI SE PRODAJE NA SRPSKOM TRZISTU JE VECA ZA 50 GRAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao dokaz tome sam prilozio sliku!! Prema tome dokle ce nase inspekcije da ne rade svoj poso i da zastite potrosace od kradje i prevara??????????????

20645252_1446460662055713_6087014489541853350_o.jpg

Mozda je ova nasa 400 grama bruto a Grcka 350 neto. A to sto inspekcije ne rade svoj posao, pa to je tako visa sila naredila. Kafice zatvaraju na sedam dana jer kod konobarice ima 50 dinara vise od pazara a kad je neko video kinesku radnju zatvorenu zbog inspekcije. Nasvrljaji olovkom cenu gde im se cefne, nema sifra, nema naziv artikla, nema fiskalni racun, svi radnici im rade na crno i svi to znaju, majku li im lopovsku...

Kupljena je jedna teglica tog krema u Grcku i ista takva identicna tegla tog istog krema u Srbiju. Dakle isti proizvodjac, isti krem, isti sadrzaj, ista tegla po svojoj velicini i obliku A TEZINA KREMA KOJI SE PRODAJE NA SRPSKOM TRZISTU JE VECA ZA 50 GRAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kao dokaz tome sam prilozio sliku!! Prema tome dokle ce nase inspekcije da ne rade svoj poso i da zastite potrosace od kradje i prevara??????????????

da li si stavio na vagu obe tegle i izmerio tezinu?
i izmeri ponovo nakon sto pojedes krem, prazne tegle da vidis koliko je koja imala neto
i daj te podatke da svi vidimo
to sto si slikao dve tegle je samo slika
stavi na vagu, izmeri

da li si stavio na vagu obe tegle i izmerio tezinu?
i izmeri ponovo nakon sto pojedes krem, prazne tegle da vidis koliko je koja imala neto
i daj te podatke da svi vidimo
to sto si slikao dve tegle je samo slika
stavi na vagu, izmeri

etiketa je bitna a to merenje ne treba ja da sprovedem vec inspekcija. Nemoguce ista tegla identicna, isti proizvod identican a razlicita gramaza. Ne verujem da u grcku mogu da kradu tako da verujem vise da je grcka tezina ispravna.

o cemu se zapravo radi? radi se o tome recimo vi ste neki proizvodjac necega. i sad prodajete u nemacku ali tamo mora sve po propisu a dodjete u srbiju i proizvod koji je tezak 350gr stavite da je 400gr i nalepite cenu. i sta sad imamo? pa imamo to da ste konkurentniji. kupci pogledaju neki krem drugog proizvodjaca kosta isto ali je 350gr a ti ces da kupis ovaj od 400 jer je vise a zapravo si dobio istu gramazu a styo znaci da je to prevara varas kupce.

A tegla se puni po potrebi, negde 300 gr, negde 350gr, negde 400gr. To znači da se radi na unifikaciji proizvoda a ne na prevari kupaca, kako ti misliš.

bolje 400 grama gmo nareska nego 100 grama pravog a cena ista

- - - - - - - - - -

a jel a što pogačica košta 50 dinara kad leba veći može četvoro da jede i košta 40 dinara?

- - - - - - - - - -

ako buhtla bez džema košta 50 a sa džemom 60 a unutra pola kašike,
a tegla džema košta 280 (Podravkin jedino valja) i to 710gr
koliko onda grama treba z tih 10 dinara razlike?

jel može inspekcija da se zove?

- - - - - - - - - -

A, "Qvatro" sladoled !?
Veći, kutija od 1650 ml ne može ni dan da sastavi !

negde naguraju vode pa pišu litre a negde valja sladoled pa pišu grame

frikom.png

uzmi Strauss Jafa i uživaj ko čovek, biće za tri dana iako izgleda malecko

Poslednja izmena:
Ima naznače masu proizvoda, bez vode kao al i tu muljaju. Msm koga briga za vodu u maslinama, ona se ne jede! Ledo je teska prevara sa onim smrznutim povrcem od 450 gr kad se otopi ostane jedva 250 grama.

- - - - - - - - - -

To ti je bez ulja 350 grama, ova sa 400 je sa uljem :lol:

nisam pio niti duvao ali ne kapiram problem? proizvodjaci imaju razlicitapakovanja mase za isti prizvod.
ako ti pide da na proizvodu imas 350grama a mislis da treba 400- izmeri pa vidi. ovo mi je bas konfuzno.

sve zavisi od tezine ambalaze.(mozda). zbog daljine ili metoda transporta neka ambalaza mora biti jaca i time samim i teza.ako nije tako kad smazes to sranje izmeri ambalazu.

Poslednja izmena:
jbg dok sam u medjuvremenu od posla do posla, treba da se živi, a da bi se živelo treba i pojesti nešto

razmišljam šta bi bilo isplativo?
ima šargarepe, ima crni lukac, ima frtalj slanine... hm...
DA!

SULJPA / nema / trk na pijacu...

malo ćemo čorbastiji da napravimo da slažemo sebe pa će da nadrobimo lebac...

i sve ja to uradim kako treba kad dodjem do momenta da se to malo zaprži... lukac naseckan pa u tiganj na svinjsku mas...
ijaoooo fali mlevena paprika...

trk u prodavnicu
LELEEEEEEEEEEEE

IZMISLILI PAKOVANJE MLEVENE PARIKE OD 50 Gr :eek:
A CENA?
u jednoj 85 u drugoj 72... gledam na netu u odredjenim objektima ima akcija pa je 55

jug Srbije ne zna kud će sa onolikim paprikama a ovde se zajebavaju...

6b53c4e_paprika-mlevena-slatka.jpg

ovolicko pakovanjce...

ŠTA JE SLEDEĆE? PAKOVANJE OD 10 Gr?

USRED SRBIJE KO DA SMO U SAHARI IEBOTE...

Poslednja izmena:
a meni na mesečnom računu za mobilni net svaki put drugi iznos

rata je naravno fiksna 350
ali kad oni tamo nešto obračunaju to bude 351 ili 352

2 po 2 pa milion zavisnika... nit luk jeli nit luk mirisali a da će me tuže ako ne platim 350 to oće
mogu mislit šta je sa višim računima iz skupljih tarifa :D

ajd ovo u NJEMAČKU PRIMENI :lol:

Mozda je ova nasa 400 grama bruto a Grcka 350 neto. A to sto inspekcije ne rade svoj posao, pa to je tako visa sila naredila. Kafice zatvaraju na sedam dana jer kod konobarice ima 50 dinara vise od pazara a kad je neko video kinesku radnju zatvorenu zbog inspekcije. Nasvrljaji olovkom cenu gde im se cefne, nema sifra, nema naziv artikla, nema fiskalni racun, svi radnici im rade na crno i svi to znaju, majku li im lopovsku...
Nema tih 100€ mita za koje prosečan državni službenik/inspektor neće "objektivno" reći kakav je kvalitet uvezenih proizvoda.

Pogledajte prilog 452532

Акција престала још 30.07.2017, а још се продаје са овом рекламом/навлакушом

fora je i to sto je etiketiranje i promocija nagradne igre pocela skoro mesec dana ranije, pa su oni koji nisu bolje obratili paznju na text pravila nagradne igre ili imaju losiji vid slali poruke pre nego sto je uopste i pocela :lol:

Poslednja izmena:

Back