Zaštita od pogleda za terase

bih ali to mi sada trenutno skupo :)

to cu jednog dana sigurno...a sada vec imam taj zid...pitanje je da li da ga dekorisem nekako ili rusim i stavljam nesto drugo...

a o zidu sam razmisljala mozda da ga ostavim posto tamo u cosku eventualno mogu da napravim jednom neku letnju kuhinju...taman bi nalegao neki rostilj sazidan, polica, za pranje posudja i slicno...
cekaj, tebe komsija gleda preko zida koji vec postoji?

bih ali to mi sada trenutno skupo :)

to cu jednog dana sigurno...a sada vec imam taj zid...pitanje je da li da ga dekorisem nekako ili rusim i stavljam nesto drugo...

a o zidu sam razmisljala mozda da ga ostavim posto tamo u cosku eventualno mogu da napravim jednom neku letnju kuhinju...taman bi nalegao neki rostilj sazidan, polica, za pranje posudja i slicno...
немој да рушиш зид.
купи неку водоотпорну фарбу,сама намацкај,и то ти је најјефтиније :aha:
е,сад, убушити рупице у блок је зезнуто, и ту требаш мајстора.
моја другарица је поставила жичану мрежу преко намацканог зида,на део зида,
и ту качи цвеће које се пуже. изгледа скроз ок и коштало је само фарба и мрежа.
мајстору кафа и пиво и ћао здраво ;)

лепа је она хирофа, као јеж напрскано, али мајстор неће да се зеза за мало,
и за џ :lol:

@Lorelajn

Znaš već šta ću ja reći.
Bršljan-ali da , moraš ga šišati i njemu treba podloga na čega će da se lepi
Devojačka lozica-brzo raste , lepa je ,ali nije zimzelena
Orlovi nokti -brzo rastu . trebaju im samo neke žice ili kanap za šta će da se hvataju ..A i cvet im predivno miriše..
brsljan bih ja...ali sta mislis koliko bi mu trebalo da onako bujno zaraste zid recimo 4m x 1,6m?

Trska brzo propadne , evo moja se sva ofucala , ali postoje one kao asure što obično kafići koriste.
To je deblje i verujem dugotrajnije .
Kod Kineza imaš one rolovane zavese , liće na asure ..Za prozore i vrata , znaš sigurno ..
Imaju patent za podizanje i spuštanje , pa po potrebi ..
Fazon drveta..taj dezen.

brsljan bih ja...ali sta mislis koliko bi mu trebalo da onako bujno zaraste zid recimo 4m x 1,6m?
Pa mogu ti reći da moj za dva dana naraste oko 10 cm.
Šumski..

Trska brzo propadne , evo moja se sva ofucala , ali postoje one kao asure što obično kafići koriste.
To je deblje i verujem dugotrajnije .
Kod Kineza imaš one rolovane zavese , liće na asure ..Za prozore i vrata , znaš sigurno ..
Imaju patent za podizanje i spuštanje , pa po potrebi ..
Fazon drveta..taj dezen.

Pa mogu ti reći da moj za dva dana naraste oko 10 cm.
Šumski..
za trsku znam imala sam je...cak i unutra propadne a kamoli spolja...na zalost, posto je volim...

za zavese, znam na sta mislis samo ih nisam trazila ni videla, pogledacu, hvala :zag:

Панел од лексана а испред које хоћеш биљке са твоје стране.
Лексан пропушта светлост, за биљке, а не пропушта поглед. Нешто као замућено стакло али јефтиније.
Панел може да буде фиксиран или демонтажни, чак и са шаркама за евентуално померање.

Панел од лексана а испред које хоћеш биљке са твоје стране.
Лексан пропушта светлост, за биљке, а не пропушта поглед. Нешто као замућено стакло али јефтиније.
Панел може да буде фиксиран или демонтажни, чак и са шаркама за евентуално померање.
da, vidjala sam da se leksan stavlja obicno gore...nisam razmisljala o njemu vidis sa strane

IMG_20220518_110949928.jpg

Evo Korni ,,
Ovo je za oko godinu dana ..Ova visina,Garaža je visoka " i nešto..

A ovo je Devojačka lozica na , nazovimo je terasi..Dve godine ima..
Podloga, te letvice su od starih drvenih roletni..

IMG_20220518_110907694.jpg

Ovako izgleda iznutra..
IMG_20220518_110809032.jpg

I te zavese..Dobro ova moja je u sobi..

IMG_20220518_110533655.jpg

Ova je na vratima,
IMG_20220518_110501585.jpg

Back