- Poruka
- 70.646
nemam tu...no uslikacu jednomImas li sliku Lori?
Najbolja zastita ti je terasa na vecoj visini od komsije
Nije dobro da biljka raste preko zida, njoj treba koren a puzavice da se uhvate za nesto pa dolazi do ostecenja zida.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam tu...no uslikacu jednomImas li sliku Lori?
Najbolja zastita ti je terasa na vecoj visini od komsije
Nije dobro da biljka raste preko zida, njoj treba koren a puzavice da se uhvate za nesto pa dolazi do ostecenja zida.
nemam tu...no uslikacu jednom![]()
cekaj, tebe komsija gleda preko zida koji vec postoji?bih ali to mi sada trenutno skupo
to cu jednog dana sigurno...a sada vec imam taj zid...pitanje je da li da ga dekorisem nekako ili rusim i stavljam nesto drugo...
a o zidu sam razmisljala mozda da ga ostavim posto tamo u cosku eventualno mogu da napravim jednom neku letnju kuhinju...taman bi nalegao neki rostilj sazidan, polica, za pranje posudja i slicno...
ne cekam...preventivno razmisljam!cekaj, tebe komsija gleda preko zida koji vec postoji?
немој да рушиш зид.bih ali to mi sada trenutno skupo
to cu jednog dana sigurno...a sada vec imam taj zid...pitanje je da li da ga dekorisem nekako ili rusim i stavljam nesto drugo...
a o zidu sam razmisljala mozda da ga ostavim posto tamo u cosku eventualno mogu da napravim jednom neku letnju kuhinju...taman bi nalegao neki rostilj sazidan, polica, za pranje posudja i slicno...
brsljan bih ja...ali sta mislis koliko bi mu trebalo da onako bujno zaraste zid recimo 4m x 1,6m?@Lorelajn
Znaš već šta ću ja reći.
Bršljan-ali da , moraš ga šišati i njemu treba podloga na čega će da se lepi
Devojačka lozica-brzo raste , lepa je ,ali nije zimzelena
Orlovi nokti -brzo rastu . trebaju im samo neke žice ili kanap za šta će da se hvataju ..A i cvet im predivno miriše..
Pa mogu ti reći da moj za dva dana naraste oko 10 cm.brsljan bih ja...ali sta mislis koliko bi mu trebalo da onako bujno zaraste zid recimo 4m x 1,6m?
za trsku znam imala sam je...cak i unutra propadne a kamoli spolja...na zalost, posto je volim...Trska brzo propadne , evo moja se sva ofucala , ali postoje one kao asure što obično kafići koriste.
To je deblje i verujem dugotrajnije .
Kod Kineza imaš one rolovane zavese , liće na asure ..Za prozore i vrata , znaš sigurno ..
Imaju patent za podizanje i spuštanje , pa po potrebi ..
Fazon drveta..taj dezen.
Pa mogu ti reći da moj za dva dana naraste oko 10 cm.
Šumski..
da, vidjala sam da se leksan stavlja obicno gore...nisam razmisljala o njemu vidis sa straneПанел од лексана а испред које хоћеш биљке са твоје стране.
Лексан пропушта светлост, за биљке, а не пропушта поглед. Нешто као замућено стакло али јефтиније.
Панел може да буде фиксиран или демонтажни, чак и са шаркама за евентуално померање.
Рам од П профила и унутра комад лексана.da, vidjala sam da se leksan stavlja obicno gore...nisam razmisljala o njemu vidis sa strane
Kada padne kiša ili se isprska, ostaju na njemu ružne fleke..Ne volim lexan.da, vidjala sam da se leksan stavlja obicno gore...nisam razmisljala o njemu vidis sa strane
ovo mi se mnogooo svidjaaa...kako ti je mocna terasaaa i boje lepo uklopljenePogledajte prilog 1155652
Evo Korni ,,
Ovo je za oko godinu dana ..Ova visina,Garaža je visoka " i nešto..
A ovo je Devojačka lozica na , nazovimo je terasi..Dve godine ima..
Podloga, te letvice su od starih drvenih roletni..
Pogledajte prilog 1155654
Ovako izgleda iznutra..
Pogledajte prilog 1155655
Hvala..A to sam ja tako polako sama..ovo mi se mnogooo svidjaaa...kako ti je mocna terasaaa i boje lepo uklopljene![]()
Žao mi je da sklonim lampice, to mi od Božića stoji..odlicne su i ove zavese...a imas i lampice
koliko kreativnosti je strpano u tebe![]()
odlicne su i ove zavese...a imas i lampice
koliko kreativnosti je strpano u tebe![]()