ZASTITA OD NEZELJENE TRUDNOCE

• Začetnik teme Začetnik teme UPLASENA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uplasena:
Znam daga ima, ali to jenekako strano za nas svi ce to saznati.Znaci ginekolog nema sanse. Onda mi samo kondomi preostaju.

Dete pa MORAŠ otići kod ginekologa zbog sebe same i nemoj da te briga šta će društvo(društvena zajednica u kojoj živiš) pričati.
Tvoja je budućnost u tim godinama samo u tvojim rukama i živi svoj život a ne njihov!
Roditeljima, mami poželjno je, tati će biti malo neprijatno a mama će to lepo upakovano da kaže tati, lepo objasni da imaš dečka i da razmišljš da se upustiš u seksualne aktinosti (pripremi teren).
Nemoj se plašiti pucanja kondoma dešava se veoma retko a sad su izašli XXL :wink: . Šanse da zatrudniš i ako se to desi su... :roll: pa dobro ipak postoje ali više se brini od neke zarazne bolesti!

Anonymous:
uplasena:
Znam daga ima, ali to jenekako strano za nas svi ce to saznati.Znaci ginekolog nema sanse. Onda mi samo kondomi preostaju.

Dete pa MORAŠ otići kod ginekologa zbog sebe same i nemoj da te briga šta će društvo(društvena zajednica u kojoj živiš) pričati.
Tvoja je budućnost u tim godinama samo u tvojim rukama i živi svoj život a ne njihov!
Roditeljima, mami poželjno je, tati će biti malo neprijatno a mama će to lepo upakovano da kaže tati, lepo objasni da imaš dečka i da razmišljš da se upustiš u seksualne aktinosti (pripremi teren).
Nemoj se plašiti pucanja kondoma dešava se veoma retko a sad su izašli XXL :wink: . Šanse da zatrudniš i ako se to desi su... :roll: pa dobro ipak postoje ali više se brini od neke zarazne bolesti!
Pozdrav od gore nepotpisanog cartamna!

UPLASENA:
MOLILA BIH DA MI ODGOVORITE KOJA JE NAJBOLJA ZASTITA OD TRUDNOCE I DA LI JE POUZDANO KADA SE NISTA NE KORISTI.KOLIKO JE SIGURNO KAD DECKO KAZE "PAZICU".MOLIM VAS ODGOVORITE MI!!!!
======================================================
Život je neshvatljivo čudo, jer se neprestano topi i osipa, a ipak traje i stoji čvrsto.

Ivo Andrić :twisted:

dakle,mislim da je kombinacija sledecih sredstava i metoda najbolja kombinacija.........
1. kondom te cuva ne samo od nezeljene trudnoce vec i od drugih mnogo nezeljenijih stvari.....
2.ABF-anti bebi film(valjda to znaci)....postavi se 20 min pre odnosa....(ovo je u slucaju da pukne kondom)........moze da se kupi u svakoj apoteci...
3. racunaj plodne dane.....
4. i na sve to prekid snosaja.....
Ako ovo sve zakaze i negde se zeznes imas jos i "postinor" tablete takozvane dan posle,samo imaju efikasnost 95% u roku od 24 sata........
ovo sve nije uopste komlikovano :roll: , samo ako si dobro organizovana........
predpostavljam da bi mnogi rekli a gde je tu ljubav i spontanost.......samo je bitno da ove rekvizite uvek imas pri ruci(tj. u tasni).......
srecno

uplasena:
ja imam 17 god, decka savrseno poznajem ali zivim u malom mestu gde nema ginekologa a i glupo mi je. Cula sam za neke tablete mislimda se zovu stediril.ima ih d,m... Stvarno neznam sta cu :roll:
On kaze da zna da pazi, ali ja sam mu rekla da je to nemoguce, i da necemo bez zastite.On je jako dobar i prihvatice. Ali ja ne znam sta drugo, kondom ili tablete jer ne znam da li smem da uzmem bez odlaska kog ginekologa. Molim vas pomozite, jer je ovo stvarno ozbiljno, a ako imate glupi komentar bolje nemojte pisati!
Meni je doktor prepisao Steridil M, ali tek posle kompletne analize, pregleda, a i inace idem na godinu dana na kontrolu... s tim shto sam ih koristila 6 meseci... dakle, nikakvih problema nisam imala, ali nishta inje preporucljivo da cinish bez uputa lekara. Kondom ti je stvarno najbolje resenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back