U
UPLASENA
Gost
MOLILA BIH DA MI ODGOVORITE KOJA JE NAJBOLJA ZASTITA OD TRUDNOCE I DA LI JE POUZDANO KADA SE NISTA NE KORISTI.KOLIKO JE SIGURNO KAD DECKO KAZE "PAZICU".MOLIM VAS ODGOVORITE MI!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KONDOM!
Najpouzdaniji... :wink:
E,vala ako ti je sudjeno,pa pukne kondom,onda si bas maler! Ali,protiv sudbine se ne moze..UPLASENA:JOJ JA SAM JAKO UPLASENA, STA AKO SE NESTO IPAK LOSE DESI, NSTO NE U PLANU PUKNE KONDOM I TO?

Najsigurnije ce ti biti da ga progutas-za svaki slucaj!UPLASENA:GDE DA GA BACIM ONDA KROZ PROZOR![]()
UPLASENA:MA NE OZBILJNO STA ONDA SA TIM KONDOMOM GDE DA GA BACIM?![]()
:wink:
ops: ).
ginekolog.Nijedne pilule ne smeš da uzmeš na svoju ruku-PONAVLJAM NIJEDNE!!!,spirala se preporučuje ženama koje su već rađale a tebi bez odlaska kod ginekologa ostaje samo kondom koji nije neka velika mudrost za korišćenje.Ako padneš na tu priču da će dečko paziti vrlo brzo ćeš tražiti ginekologa ali zbog utvrđivanja trudnoće,pa ti vidi a da ne spominjem razne boleštine.UPLASENA:MA NE OZBILJNO STA ONDA SA TIM KONDOMOM GDE DA GA BACIM?![]()
UPLASENA:MOLILA BIH DA MI ODGOVORITE KOJA JE NAJBOLJA ZASTITA OD TRUDNOCE I DA LI JE POUZDANO KADA SE NISTA NE KORISTI.KOLIKO JE SIGURNO KAD DECKO KAZE "PAZICU".MOLIM VAS ODGOVORITE MI!!!!
pravac.cim si sexualno aktivna moras na provere,to je osnovna kultura jedne zenske osobe koja vodi racuna o sebi.Aj'pa uzivaj,i prestani da se plasis toliko :wink: