zastita od batina

Jedino ako imas instaliran track eraser ili sl. program drugi ljudi nece znati gde si bila. To je pod uslovom da oni ne sumnjaju u tebe ili bas traze sta si gledala.
Pokusaj prvo srediti history folder. Izbrisi sajtove koje si videla a mozes i namestiti manji broj dana koji history folder cuva.
Kada isto dodjes recimo na google i ukucas neku rec ona ce ti ostati "zapamcena". Pokusaj ukucati recimo pocetna slova od istih reci ponovo u Google i IE ti sam predlozi rec koju si ti vec korisitila. Kada se to desi samo je izbrisi (delete dugme).
Onda otidji na `Tools` i `Internet Options`. Tamo klikni na `General` i nadji `Temporary Internet Files`. Samo ih izbrisi. Moras da znas da kada to napravis drugi puta kada odes na neki sajt koji si ranije posetila on ce ti duze trebati da download osim ako ti nisu instalirali cookies.
Pozdrav.
 
jellena:
Molim vas, pomozite mi da izbrisem adrese na kojima sam bila i kljucne rijeci po kojima sam vrsila pretragu, kako neko ko koristi racunar posle mene ne bi to mogao da nadje i vidi. :oops:
Odes u internet options i kliknes clear history.Inace sta si to radila :wink:
SlipKnoT 4e\/er
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gifmajmun.gifYou fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...
veryangry.gif

______________
68.gif
69.gif
 
Track Eraser - smesno. Dovoljni su ti standardni IE alati koje su ti nadam se objasnili ovi tipovi. Nije zgoreg da pretisnes i "Delelete Cookies". Inace forme koje si kucala po pretrazivacim brisu se veoma lako - >Control Panel>Internet Options>Content>Auto Complete>Clear Forms (nije lose da se kline i Clear Passwords po neki put).
 

Back
Top