ad26ki
Primećen član
- Poruka
- 662
Dolazi zimsko doba i dobro bi bilo zastititi auto od korozije! Pisite ovde o vasim iskustvima i misljenjima na ovu temu.Sigurno ima dosta zainteresovanih koji bi hteli da zastite svog ljubimca od napasti zvane zima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran da mi u Srbiji mozemo da kupimo takvo ulje za testere? Mislim, znas kako je kod nas, skart na svakom koraku, masovna prodaja falsifikovanih ulja za motore, a kamo li za testere, to je sigurno neki otpad kod nas
I kako to stoji odozdo? Jel to neko gusto ulje pa ne kaplje? I koliko traje? Odnosno, koliko vremenski uspe da ostane na patosu vozila?
Da nepoverujes!No bez obzira na sve ja sam danas kupio body 930 i cim malo prolepsa vreme krecem u akciju.
Bit ce veselo jer nemam ni garazu pa sa time ni kanal.
![]()
Evo i link sa norveskog mercedes foruma sa nekoliko slika kako to oni ovde rade.Inace ulje se treba zagrejati pre nego sto se naprska ispod auta.
http://www.mbentusiastklubb.com/smf/index.php?topic=17990.0
Zanimljivo, a jos je zanimljivije kako su ljudi spremili radni prostor. Stavili prostirku na asfalt da ne bi uprljali uljem i time zagadili zivotnu sredinu. Sta ti je kultura...
Hvala na linku.
I kod nas bi to sigurno uradili![]()
Žike šta znači kod vas pa i kod nas se podrazumeva.
Kad sam rekao kod nas, mislio sam i na nas, i na vas, i na ove komšije slične nama
Немој ти нас и вас да стављаш у исти кош.
А друго, ипак сте ви еколошка држава, просто се питам да оне слике са најлоном нису можда из еколошке Црне Горе.
А друго, ипак сте ви еколошка држава, просто се питам да оне слике са најлоном нису можда из еколошке Црне Горе.
A koji auto zivota ti?
Kad god sam radio sa antirostom,posle sam prao sundjerom i deterdzentom,jer u njemu ima masnoce,pa ti otpada farba ako nije dobro oprano.