Kinezi prave kvalitetnije motore od Evropljana?

Ne pričam napamet mnogo tih proizvoda iz kine sam popravljao ili barem pokušavao jer su unutra bukvalno nacrtane komponente.

Jedino ti pričaš napamet od prvog dana i hvališeš sve i svašta ko naivna domaćica sa telešopa.
Stipaljka za veš od 0,1€ i auto od 40-50k € ne moze biti isto ..Gledao video a I vozim se često sa kolegom u G9 tako da ne pricsm napamet..Doduse ovi najjeftiniji su katastrofa ali ne samo od njih

Land Cruiser (2025) je dobio jako lose ocene skoro od svih casopisa koji su ga testirali. I skoro svi su ga opisali kao "jeftin" automobil jednostavno za 100K evra koliko kosta ovaj automobil mnogi nude daleko vise i bolje, a za te pare mora to mnogo bolje. Ali takve su bukvalno sve Toyote teski krsevi kada se pogleda cena. Primer, Toyota Yariss Cross kosta 36K evra bukvalno najskuplji B-SUV na nasem trzistu, skupji i od mnogih u C segmentu, a otvoris prozor dok vozis na autoputu i staklo klapara kao da je Jugo. Pri tome je automobil star dve godine ali istina nizi je paket opreme pa je bio samo 30K. Ali moj drugar je fan-boj Toyote pa je pogodan za "sisanje".

Land Cruiser (2025) je dobio jako lose ocene skoro od svih casopisa koji su ga testirali. I skoro svi su ga opisali kao "jeftin" automobil jednostavno za 100K evra koliko kosta ovaj automobil mnogi nude daleko vise i bolje, a za te pare mora to mnogo bolje. Ali takve su bukvalno sve Toyote teski krsevi kada se pogleda cena. Primer, Toyota Yariss Cross kosta 36K evra bukvalno najskuplji B-SUV na nasem trzistu, skupji i od mnogih u C segmentu, a otvoris prozor dok vozis na autoputu i staklo klapara kao da je Jugo. Pri tome je automobil star dve godine ali istina nizi je paket opreme pa je bio samo 30K. Ali moj drugar je fan-boj Toyote pa je pogodan za "sisanje".

Ne znam gde si se informisao za te cene,..Cross Yaris u Srb sa nižim paketom opreme kreće od Eur 23k, dok su ti od 30k hibridi, a Land Cruiser u Usa kreće od $58k (ne znam koliko je u Srb).

Inače cene svih brendova su znacajno skočile, i razumem gnev ljudi generalno koji sve teze mogu da priušte nov automobil.

Back