RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.690
Zaista ne znam šta da kažem na ovo.Nijesu oni Jogorški brale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista ne znam šta da kažem na ovo.Nijesu oni Jogorški brale
Menjali smo i državu i uređenje iste od tada. Sada nemamo potrebu za tim. To je neozbiljno. Ni jedna ozbiljna država to ne radiKako ne? Pa mi smo ih od 1945. menjali koliko puta?
Bukvalno smo pre koju godinu menjali grb. Sada imamo dvoglavog papagaja na zastavi.Menjali smo i državu i uređenje iste od tada. Sada nemamo potrebu za tim. To je neozbiljno. Ni jedna ozbiljna država to ne radi
Stilizovanje nekih detalja nije izmenaBukvalno smo pre koju godinu menjali grb. Sada imamo dvoglavog papagaja na zastavi.
Problem je što u Srbiji nismo svi jednaki. Da sam se rodio kao Rom bio bih jednakiji od drugih. Srbija je usput jedina država u kojoj postoji mogućnost obrazovanja na jezicima koji nisu službeni.
Ajde probaj u Nemačkoj da tražiš śkolovanje i udžbenik na jeziku koji nije nemački. Zato nam Albanci u Preševu i Bujanovcu ne govore srpski.
Srbi drže sve poluge vlasti u Srbiji. Šta im fali?
To država radi zbog svog tipa ekonomije, neophodno.
Ogroman broj Roma u Srbiji se izjašnjavaju kao Srbi ili nešto drugo, zbog toga država nema prave podatke koliko zaista ima Roma.Ne pitaj me kako ali znam da su romsku populaciju u Srbiji pomno pratile strane fondacije još od 70-ih ili 80-ih godina prošlog veka. Dodamo li tome razne verske zajednice koje se nadmeću za njihovu naklonost uglavnom je kupujući namće se zaključak da Evropa veoma drži do toga da Rome zadrži u Srbiji kao svojevrsnom rezervatu kako se, razume se, ne bi naseljavali kod nje.
Seti se samo onog incidenta u evropskoj Sloveniji kada se digla kuka i motika protiv nekog kartonskog naselja u pokušaju u blizini Ljubljene ili tako nečega.
Mnogo njih svake godine strada u požarima a naročito dece zbog neuslovnost. Mnogi žive na deponijama, Da ne podsećam kako su ih neke komunodemokrate prinudno raseljavale. Sve što imam da kažem o tome je - ne dao ti Bog i ne žali za njihovom povlašćenošću.
Manjine neretko sa entuzijazmom pristanu na asimilatorske pritiske ako redovno dobijaju visoku apanažu naročito u vidu socijalne pomoći.
obojca su po sopsvenim izjavama etnički Srbi. po običaju se praviš blesav.Zar Đoković nije poreklom Crnogorac? Zar Jokić nije iz Vojvodine?
obojca su po sopsvenim izjavama etnički Srbi. po običaju se praviš blesav.
Šta ti znači ovaj citat?
Ne znam.Šta ti znači ovaj citat?
Ne vidim nigde u tekstu da Jokić kaže za sebe da je Srbin.Nikola Jokić: Kako je biti Srbin u Denveru - ili budeš košarkaški MVP ili ga upoznaš u prodavnici
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-61378692
Ma nije. Otkud to. Slučajno se on i braća slikaju sa srpskom trobojkom koju bi da ukineš, mašu sa tri prstića i slučajno je igrao za reprezentaciju Srbije. Inače je Sijuks, ali ga sramota da priznaNe vidim nigde u tekstu da Jokić kaže za sebe da je Srbin.
Zašto ja uopšte raspravljam sa čovekom koji nosi sliku lika koji je imao seksualne odnose sa polusestrom?
Možda im je mama iz uže Srbije, pa nju da ispoštuju.Ma nije. Otkud to. Slučajno se on i braća slikaju sa srpskom trobojkom koju bi da ukineš, mašu sa tri prstića i slučajno je igrao za reprezentaciju Srbije. Inače je Sijuks, ali ga sramota da prizna
Pa što onda kačiš gluposti. Pre par godina, voyeći auto na Vračaru , idući nekim iličicama uz brdo-niz brdo sam prokomentarisao besno da mi nedostaje vožnja po mojoj novosadskoj ravnici...ili bar po Novom Beogradu. Saputnici-Beograđani, popadali od smeha, kada su videli koliko sam izgoreo. Slična je i Jokićeva izjava. Zadihao se na KopaonikuNe znam.
ali pazi teze i rasprave šta su Jukić i Đoković po nacionalnosti.... ajd da su bar nekog drugog uzeli ono baš njih dvojcu srbendi.Ma nije. Otkud to. Slučajno se on i braća slikaju sa srpskom trobojkom koju bi da ukineš, mašu sa tri prstića i slučajno je igrao za reprezentaciju Srbije. Inače je Sijuks, ali ga sramota da prizna
A možda su i oni iz Srbije, pa se sami poštujuMožda im je mama iz uže Srbije, pa nju da ispoštuju.
Kao kada Katalonci mašu zastavama Španije.A možda su i oni iz Srbije, pa se sami poštuju
Šta očekivati od zbunjenog Ricka i guslara.Sećam se Rickovih upisa o Vojvođanima kao najbržerastućoj novoj naciji na popisu. To je bilo na onom pretprošlom popisu. Sad se ućutao o tome. Sada piše o supermoćnim crnogorskim agentima u Srbiji, da bi ispoštovao majkuali pazi teze i rasprave šta su Jukić i Đoković po nacionalnosti.... ajd da su bar nekog drugog uzeli ono baš njih dvojcu srbendi.
Bezveze stvarno.ali pazi teze i rasprave šta su Jukić i Đoković po nacionalnosti.... ajd da su bar nekog drugog uzeli ono baš njih dvojcu srbendi.
Možda se osećaju kao Španci. Mani se nacizma. Pusti svakoga da bude ono što hoće. Ne možeš ti određivati ljudima šta su i ko su.Kao kada Katalonci mašu zastavama Španije.