Lancier
Elita
- Poruka
- 15.107
shvatio si. napredjueš ipak.Bezveze stvarno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shvatio si. napredjueš ipak.Bezveze stvarno.
Slažem se. Ja sam samo napisao da su Vojvođani zato što su iz Vojvodine, a to što se vi upecate, što vidite ono što želite da vidite meni je samo gušt.Možda se osećaju kao Španci. Mani se nacizma. Pusti svakoga da bude ono što hoće. Ne možeš ti određivati ljudima šta su i ko su.
Dobro veče dobri ljudi. Ova zastava i dalje strpljivo čeka da je zaslužimo.
Zastava slobodarske Srbije.
![]()
Pa neka Hrvati menjaju. Mi smo prvi.Stranci ce pobrkati Hrvatsku i Srbiju.
Pa neka Hrvati menjaju. Mi smo prvi.
Neka im cela zastava bude u crveno belim kockicama.
Neće mnogo pogrešiti.
Tolkoe glupiosti na tijemi da sam ja prosto prinudjen,jer mi to cojstvo nalaze,ostaviti svoj skromni ali kvalitetan doprinos temi i nekako spasiti istu.
Pogledajte prilog 1359745
Ja kada vidim ovu zastavu nešto me asocira na sahrane. Ne znam.Tolkoe glupiosti na tijemi da sam ja prosto prinudjen,jer mi to cojstvo nalaze,ostaviti svoj skromni ali kvalitetan doprinos temi i nekako spasiti istu.
Ja kada vidim ovu zastavu nešto me asocira na sahrane. Ne znam.
Znam da ne znasJa kada vidim ovu zastavu nešto me asocira na sahrane. Ne znam.
Znam da ne znas
Ovo nikad i nigde nije bila zastava četničkog pokreta. To je neka savremena rekonstrukcija napravljena za kreveljenje na Ravnoj Gori.Tolkoe glupiosti na tijemi da sam ja prosto prinudjen,jer mi to cojstvo nalaze,ostaviti svoj skromni ali kvalitetan doprinos temi i nekako spasiti istu.
Dobro samo se nemoj ljutit.Ovo nikad i nigde nije bila zastava četničkog pokreta. To je neka savremena rekonstrukcija napravljena za kreveljenje na Ravnoj Gori.
Ložio sam se i ja nekad na njih dok nisam shvatio da su bili obični kokošari zbog čega su izgubili rat i upropastili Srbiji šansu za bolju budućnost.Dobro samo se nemoj ljutit.
Ko se lozi?Postavio zastavu i lozim seLožio sam se i ja nekad na njih dok nisam shvatio da su bili obični kokošari zbog čega su izgubili rat i upropastili Srbiji šansu za bolju budućnost.
A što bi to bila zastava Srbije?Ko se lozi?Postavio zastavu i lozim se
Ovo ostalo...ne vrijedi komentarisat![]()
A neka je malo sta faliA što bi to bila zastava Srbije?
Zastava Četnika je plavo belo crvena sa belim dvoglavim orlom i 4C i šahovnicom u sredini.A neka je malo sta fali
Ovoe sasvim OK....izbaciti majmunku sahovnicu i ne bih se ljutio kad bi to bila zastava Srbije ili ako necete onda nasa tj Republike Srpske.Ako vec mora nesto umjesto te govnjive sahovnics onda moze prase na raznju.Ne vjerujem da bi ikom smetalo.Zastava Četnika je plavo belo crvena sa belim dvoglavim orlom i 4C i šahovnicom u sredini.Pogledajte prilog 1359834