Застава ЕУ

Ne kace oni samo zastave EU...
307s3g3.jpg

Одвратно :eek:

Tebi samo pitoni na pameti?

Jeli moras na svakom koraku da pokazujes ljudima koliko si ...........:whistling:
Hahaha, kakva budalaština, po toj logici može da podseća i na moj chmar! :hahaha::hahaha:
Ti otprilike i dalje ne vidis od tog tvog cmara:mrgreen::hahaha::hahaha:
Може бити, али по логици малог Перице или неког ко само гледа ТВ у потрази за просветљењем :)
:whistling::whistling:
A to si ti posmatrao svoj .mar u ogledalu,narcisu jedan:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Divi se pogledima u zivotu:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

Пре неки дан пролазећи Крунском улицом поред Централног комитета ДС (ваљда се то тако зове кад је нека странка члан соц интернационале) видех да су на згради истакнуте три заставе: Р. Србије, странке и ЕУ. Е сад, мене интересује, обзиром да ми нисмо у ЕУ (нити ћемо бити) шта каже наш Устав и закони о истицању заставе стране земље у сред наше, још увек српске престонице?

И још једно питање: Како је уопште настала та застава?
Јесу ли можда неког лупили по глави нечим тешким али тупим па је исти имао "визију" нове заставе, нове "државе"?

Ja mislim da je covek digao tesku lovu za najlaksi i najdebilskiji dizajn koji je mogao da sklepa i deran iz pretskolskog.

Пре неки дан пролазећи Крунском улицом поред Централног комитета ДС (ваљда се то тако зове кад је нека странка члан соц интернационале) видех да су на згради истакнуте три заставе: Р. Србије, странке и ЕУ. Е сад, мене интересује, обзиром да ми нисмо у ЕУ (нити ћемо бити) шта каже наш Устав и закони о истицању заставе стране земље у сред наше, још увек српске престонице?

Јесу ли можда неког лупили по глави нечим тешким али тупим па је исти имао "визију" нове заставе, нове "државе"?

Ово задње је у питању....неко је видео, или ће тек видети све звезде...:mrgreen: :lol:

Јесу ли можда неког лупили по глави нечим тешким али тупим па је исти имао "визију" нове заставе, нове "државе
"?

Баш дивно што си покренуо ову тему о овој одвратној застави!

Чим су се појавиле те сатанистичке жуте звездице поредане у круг на плавој подлози, утиснуте на неким нашим производима,
у мени су изазавале
неки презир и од тад бојкотујем све производе са таквим знаком.

Кад угледам било где такву заставу (носили су је и демонстранти, ови
подвучени жутим)
окренем главу да је не видим и у себи опсујем.

Та застава ме подсећа на ..
solanaT.jpg

и један од разлога зашто је не подносим!!!

zbog tvog broza jugoslavija nije mogla da postane clan evropske unije.a mogla je da su normalni ljudi(npr milan grol)dosli na vlast 1945
:dash:
Prošlo je skoro 3 decenije oliti 30 godina otkako su se Brozu ohladile kosti ...:idea:

šta li su majmooni radili u tih 30 godina?:think:

dakle nije svemu kriv Tito i partija...:rtfm:

greške njegovog perioda su se mogle ispraviti već 30 puta:rtfm::rtfm::rtfm:

dakleM...ne lupaj:evil::eek:

:dash:
Prošlo je skoro 3 decenije oliti 30 godina otkako su se Brozu ohladile kosti ...:idea:

šta li su majmooni radili u tih 30 godina?:think:

dakle nije svemu kriv Tito i partija...:rtfm:

greške njegovog perioda su se mogle ispraviti već 30 puta:rtfm::rtfm::rtfm:

dakleM...ne lupaj:evil::eek:
zasto jugoslavija nije postala clan evropske unije(evropske zajednice) 1957?ili 1967?ili 1977?

jedva cekam odgovor...

Back