Zastajkivanje PC-ja

• Začetnik teme Začetnik teme Smexx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Smexx

Gost
Pomagajte !Ne znam sta da radim kompjuter mi ZASTAJKUJE.Nema virus nikakav
,jednostavno sta god radim on secka.Kada igram igrice npr.Fifu u toku poluvremena 10-15 puta zastane-zamrzne se 10-tak sekundi i onda krene ,radi normalno od 5-10 sekundi i onda ponovo zastane.Cak se to desava (samo ne tako cesto)i kada igram karte
Probao sam sve da obrisem (mislio sam da sam ga pretrpao)
i ponovo instaliram Windows (2 puta za nedelju dana)
ali nista nije pomoglo .Sta bi to moglo da bude ,
da nije nesto sa memorijom ili sa podesavanjem
kompj.Biosom?Ili sa grafickom karticom?Inace koristim Windows XP imam Intel Celeron 1,7GHz
256 MB RAM-a G-Force MX 440 64MB HDD 60GB...

Kako da proverim RAM i kako da ubacim nove drajvere odakle da ih skinem?
Inace prijatelj mi je ubacivao neke drajvere za graficku karticu mozda oni ne odgovaraju ,da probam sa starim koje sam dobio uz komp.?[/i]

Ne znam ti reci sada link odakle da skines nove drajvere za graficku ali sto se tice RAM i koliko je imas slobodne da se ne zamaras imas jedan programcic koji se zove RAM BOST i sa njim mozes da kontrolises zauzetost ram memorije. Imas ga svugdje skinuti, pa mislim i ovde na krstarici u biblioteci softvera.. Pozdrav...

Drajvere potraži na www.nvidia.com

Ukoliko koristiš CD prilikom igranja igrica to može da bude jedan od razloga zastajkivanja.
Da li se to dešava i sa nekim drugim programom/igricom?

A što se karti tiče probaj da otvoriš da Windows Media Player (samo otvori program, ne moraš, a možeš da pustiš i neku muziku) pa onda igraj karte.

Back