Zashto...?

malecka

Aktivan član
Poruka
1.333
generalno muskarci lakshe podnose raskid, zasto su oni prvi koji stanu na noge, nadju novu devojku i zabavljaju se...? i koliko im u stvari treba vremena da prebole neku devojku dok su u vezi sa nekom drugom posle nje...?

mislim, znam da je sve individualno, i da zavisi od toga koliko vole tu bivsu, ali me zanima musko misljenje, posle koliko vremena/devojaka su uspeli da prebole jednu od svojih "velikih" ljubavi...?

ja,ne znam... ne mogu da uzivam u vezi sa nekim dok jos uvek patim za bivsom ljubavlju... :cry:

Gost
Evo sada je sedma godina da jos uvek mislim o njoj.I mozda je jos uvek volim.Ali posle 15 dana kada sam raskinuo sa Bojanom bio sam sa drugom devojkom.E to je stvar tesko objasnjiva.Ali potreban ti je neko u tum trenucima da nepotones nacisto.Da drugi ljudi nevide da patis.I trece da kroz tu novu devojku poredis sve mane i vrline bivse ljubavi.Kao sto rekoh posle toliko vremena jos mislim o njoj.Znaci nijedna druga posle nje nije mogla da je prevazidje.

Savet.Nikada nebudi sa taze ostavljenim muskarcem.Uvek se ponasa kao kreten prema tebi.Ja sam takav bio sada mi je zao.

malecka

Aktivan član
Poruka
1.333
Anonymous:
Savet.Nikada nebudi sa taze ostavljenim muskarcem.Uvek se ponasa kao kreten prema tebi.Ja sam takav bio sada mi je zao.

FENOMENALAN SAVET, nego kad se zaljubis u neku osobu, ne istrazujes njenu proslost, pogotovu ne vezanu za devojke, ono da se ne razocaras, slucajno!

tako da sam ja u ovoj prici izvisila zato sto je on bio "taze ostavljen muskarac"...

cmoka!!!

btw, proslo je godinu dana od kad nismo zajedno, a ja ga jos uvek oplakujem... najbolja osoba koju sam ikada imala za decka!!!

Alexandro

Zainteresovan član
Poruka
180
Iz iskustva:
Bivsu/bivseg neces preboleti sve dok ne nadjes nekog ko je bolji, jaci i koga ces vise voleti.

Bolje je biti i sam neko vreme, nego traziti spas u nekom sa kim si silom samo zato sto ne zelis biti sam. Mucices i sebe i tu osobu.

Godinu i po dana sam patio i onda je naisla ona prava... oduvala je prethodnu kao tajfun. Gotovo da se ne setim da je ikad postojala.

malecka

Aktivan član
Poruka
1.333
sta se na kraju desilo...?

ispostavilo se da i on valjda poqsava da preboli neku ribu /nisam sigurna, ali sam ga tako veceras skapirala :cry:/ a da sam se ja u medjuvremenu zachorila u njega... :wink:

UZAS!!!

kishni

Početnik
Poruka
4
ja nikada nisam uspeo da prebolim neke ljubavi, bez obzira koliko veza imao posle njih i koliko je vremena proslo. Deo srca...deo duse ostaje samo njihov i niko nema prava da ulazi tamo sem mene.To je pomalo tuzno ali i lepo zato sto covek bez uspomena umire....

Chan Shaolin Si

Primećen član
Poruka
994
malecka:
generalno muskarci lakshe podnose raskid, zasto su oni prvi koji stanu na noge, nadju novu devojku i zabavljaju se...? i koliko im u stvari treba vremena da prebole neku devojku dok su u vezi sa nekom drugom posle nje...?

mislim, znam da je sve individualno, i da zavisi od toga koliko vole tu bivsu, ali me zanima musko misljenje, posle koliko vremena/devojaka su uspeli da prebole jednu od svojih "velikih" ljubavi...?

ja,ne znam... ne mogu da uzivam u vezi sa nekim dok jos uvek patim za bivsom ljubavlju... :cry:

e pa eto mene je djevojka ostavila i sta da radim mirim se sa sudbinom a bila je zena mog zivota volio sam je i sad je volim i voljecu je uvijek znam da nece dugo sa novim momkom doci ce ina meni pet u zagrljaj.