- Poruka
- 2.613
čim čujem mars kvadrat venera odmah se rastuzim.
to ti je to. vjeruj mi bez da išta dalje pričam.
to ti je to. vjeruj mi bez da išta dalje pričam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U solarni i direkcije se ne razumem bas najbolje![]()
Pa ako ce da te utesi imam i ja Plutona na samom Vrhu 7 kuce isto kao i ti, tako da sam u zivotu prolazila kroz slicno, u odnosu s ljudima. Samo tebi ovde mogu i drugi ljudi da prave probleme ne samo partneri, jer 7 kuca su odnosi sa svim ljudima pa ti nikad nece biti lako.Mozes da dozivis mnogo zavisti, pakosti i traceva. Ako uleces u mnogobrojne seksualne veze, cak iako ne uleces, svejedno ti je, ako vec vidis da te ljudi vide tako kao "lako robu"
Znaci to i mene ceka, jer mi Pluton ulazi u Trigon za Veenrom . Pa konacno da se malo razmrdam, ovako sam se pretvorila u opaticu![]()
...pa imam te neke faze skakanja iz krajnosti u krajnost...npr. godinu dana ne razmisljam o sexu i super mi...i onda se pojavi neko ko me opaaasno privuce...a obavezno je zauzet ili u nekom filmu"necu vezu"...i onda "podivljam"Ma ja se sve bojim da su takva vremena dosla((
Pa ako ce da te utesi imam i ja Plutona na samom Vrhu 7 kuce isto kao i ti, tako da sam u zivotu prolazila kroz slicno, u odnosu s ljudima. Samo tebi ovde mogu i drugi ljudi da prave probleme ne samo partneri, jer 7 kuca su odnosi sa svim ljudima pa ti nikad nece biti lako.Mozes da dozivis mnogo zavisti, pakosti i traceva. Ako uleces u mnogobrojne seksualne veze, cak iako ne uleces, svejedno ti je, ako vec vidis da te ljudi vide tako kao "lako robu" iako naravno to nisi.Ti ulazis u veze trazeci ljubav, a tvoji partneri to vide drugacije. Sad kako izbeci ovog Plutona na vrhu 7 sto se partnerstva tice, volela bih i ja da znam.
Izbegavaj sve sto nije spontano i sto se ne desi samo po sebi. Npr izbegavaj da te "u krevet" s nekim odvuce seksualni nagon, kontrolisi ga, jedi cokoladu)pusti da se desi nesto spontano i da se sex desi spontano iz osecanja ne iz zelje za seksom, ako je moguce.
Ja sam na primer otisla u sasvim drugu krajnost . S druge strane uopste me ne privlaci ideja o sexu bez ljubavi, cak mi i je i sama pomisao nekako besmislena, gubljenje esencijalne energije ni na sta, dozvoljavanje muskarcima da se hrane mojom energijom a da ja od toga nemam nista. Svi mi trazimo ljubav a ne samo sex, a te dve stvari ne treba poistovecivati.
Znaci to i mene ceka, jer mi Pluton ulazi u Trigon za Veenrom . Pa konacno da se malo razmrdam, ovako sam se pretvorila u opaticu![]()
Pa horoskop ti ej mnogo provokativno "slozen" pa zato pitam. Sve nabijeno seksualnom energijom pa samo puca. A obicno ima svoju manifestaciju i spolja .
Meni je ili da budem opatica ili da pristanem da me muskarci dozivljavaju kao objekat za zabavu na krace vreme i povremeno!!!!!!!!!
A ja hocu veeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu![]()
Pa ja nemam ni ozbiljnu ni ozbilju ni neozbiljnu vezu, Bogami bas dugo ,a to znaci bas dugo. Tako da ne moze biti gore.Sta te briga, bolje da se izta desava nego nista
Kada ce covek moci da planira tok sopstvenog zivota, sta mislite![]()
ok sad ne bih da ponavljam ono sto bi vecina devojaka rekla...ali i kod mene ista stvariznutra imam osecaj velike energije i potencijala za zivot i ljubav i uspeh u svakom pogledu, a na emotivnom planu promasaja i patnje za ne verovati...
ne razumem se u horoskop skoro uopste, te silne kuce i planete(znam samo da sam vaga/lav) pa me zanima da li neko od vas moze da mi kaze nesto vise...
rodjena 08.10.1984. u 00.05h u Kninu(Hrvatska)
hvala unapred!