Zashto samo za sex?

Ma ja se sve bojim da su takva vremena dosla :(((
Pa ako ce da te utesi imam i ja Plutona na samom Vrhu 7 kuce isto kao i ti, tako da sam u zivotu prolazila kroz slicno, u odnosu s ljudima. Samo tebi ovde mogu i drugi ljudi da prave probleme ne samo partneri, jer 7 kuca su odnosi sa svim ljudima pa ti nikad nece biti lako.Mozes da dozivis mnogo zavisti, pakosti i traceva. Ako uleces u mnogobrojne seksualne veze, cak iako ne uleces, svejedno ti je, ako vec vidis da te ljudi vide tako kao "lako robu" iako naravno to nisi.Ti ulazis u veze trazeci ljubav, a tvoji partneri to vide drugacije. Sad kako izbeci ovog Plutona na vrhu 7 sto se partnerstva tice, volela bih i ja da znam.
Izbegavaj sve sto nije spontano i sto se ne desi samo po sebi. Npr izbegavaj da te "u krevet" s nekim odvuce seksualni nagon, kontrolisi ga, jedi cokoladu:))pusti da se desi nesto spontano i da se sex desi spontano iz osecanja ne iz zelje za seksom, ako je moguce.
Ja sam na primer otisla u sasvim drugu krajnost . S druge strane uopste me ne privlaci ideja o sexu bez ljubavi, cak mi i je i sama pomisao nekako besmislena, gubljenje esencijalne energije ni na sta, dozvoljavanje muskarcima da se hrane mojom energijom a da ja od toga nemam nista. Svi mi trazimo ljubav a ne samo sex, a te dve stvari ne treba poistovecivati.

Poslednja izmena:
Pa ako ce da te utesi imam i ja Plutona na samom Vrhu 7 kuce isto kao i ti, tako da sam u zivotu prolazila kroz slicno, u odnosu s ljudima. Samo tebi ovde mogu i drugi ljudi da prave probleme ne samo partneri, jer 7 kuca su odnosi sa svim ljudima pa ti nikad nece biti lako.Mozes da dozivis mnogo zavisti, pakosti i traceva. Ako uleces u mnogobrojne seksualne veze, cak iako ne uleces, svejedno ti je, ako vec vidis da te ljudi vide tako kao "lako robu"

Znaci to i mene ceka, jer mi Pluton ulazi u Trigon za Veenrom . Pa konacno da se malo razmrdam, ovako sam se pretvorila u opaticu :klap:

Znaci to i mene ceka, jer mi Pluton ulazi u Trigon za Veenrom . Pa konacno da se malo razmrdam, ovako sam se pretvorila u opaticu :klap:

Mozda je bolje biti opatica, razmisli....nije on dobar, razmisli, Pluton je sex, i smrt i destrukcija, tako da ako je samo seks bez ljubavi, da kazem jednostavno, posle njega ostaje jos gora praznina....
Mozes da uzmes deo sudbine u svoje ruke, npr namerno se odreknes seksa svojom voljom, ne zato sto pustas da te sila sudbine baca vamo tamo kako ona hoce, vec zato sto mozes da prekines zacarani krug. Pre nego sto te Pluton unisti seksom, unisti ti njega.

Ma ja se sve bojim da su takva vremena dosla :(((
Pa ako ce da te utesi imam i ja Plutona na samom Vrhu 7 kuce isto kao i ti, tako da sam u zivotu prolazila kroz slicno, u odnosu s ljudima. Samo tebi ovde mogu i drugi ljudi da prave probleme ne samo partneri, jer 7 kuca su odnosi sa svim ljudima pa ti nikad nece biti lako.Mozes da dozivis mnogo zavisti, pakosti i traceva. Ako uleces u mnogobrojne seksualne veze, cak iako ne uleces, svejedno ti je, ako vec vidis da te ljudi vide tako kao "lako robu" iako naravno to nisi.Ti ulazis u veze trazeci ljubav, a tvoji partneri to vide drugacije. Sad kako izbeci ovog Plutona na vrhu 7 sto se partnerstva tice, volela bih i ja da znam.
Izbegavaj sve sto nije spontano i sto se ne desi samo po sebi. Npr izbegavaj da te "u krevet" s nekim odvuce seksualni nagon, kontrolisi ga, jedi cokoladu:))pusti da se desi nesto spontano i da se sex desi spontano iz osecanja ne iz zelje za seksom, ako je moguce.
Ja sam na primer otisla u sasvim drugu krajnost . S druge strane uopste me ne privlaci ideja o sexu bez ljubavi, cak mi i je i sama pomisao nekako besmislena, gubljenje esencijalne energije ni na sta, dozvoljavanje muskarcima da se hrane mojom energijom a da ja od toga nemam nista. Svi mi trazimo ljubav a ne samo sex, a te dve stvari ne treba poistovecivati.
...pa imam te neke faze skakanja iz krajnosti u krajnost...npr. godinu dana ne razmisljam o sexu i super mi...i onda se pojavi neko ko me opaaasno privuce...a obavezno je zauzet ili u nekom filmu"necu vezu"...i onda "podivljam":roll:

:confused: Meni je u natalnom VE120PL...mmmda...seksa kad god i s kim god bih...ali Uran u 5. polju-lep doduše- veze na jedan-dva nikad ne uspeju...samo ako idu iz dužeg poznanstva.;) Od jednog tipa sam bukvalno pobegla jer mi se mnogo dopao, a veza bi počela brzinski i znala sam da bi se isto tako i završila...e sad se duže poznajemo...možda krenem u ofanzivu, ako sadašnji prestane da se ponaša kao da mu je 20 godina.:think:

Pa horoskop ti ej mnogo provokativno "slozen" pa zato pitam. Sve nabijeno seksualnom energijom pa samo puca. A obicno ima svoju manifestaciju i spolja .

Aman kratke suknje nosim samo kad izlazim, inace se oblacim sportski, farmerke, majce obicne, suknjice ne nosim preko danaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :dash::dash::dash:
I ne ponasam se provokativno, mislim da sam nekad cak i previse hladna i arogantna prema muskarcima. Ne postoji razlog da kazem ovde da se ponasam provokativno, jer me niko ne zna, ali ja se stavarno tako ne ponasam, nisam vrtirepka!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Meni je ili da budem opatica ili da pristanem da me muskarci dozivljavaju kao objekat za zabavu na krace vreme i povremeno!!!!!!!!!:cry:
A ja hocu veeeeeeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuu:cry::cry::cry:

Pa ja nemam ni ozbiljnu ni ozbilju ni neozbiljnu vezu, Bogami bas dugo ,a to znaci bas dugo. Tako da ne moze biti gore. :worth: Sta te briga, bolje da se izta desava nego nista :roll:

Kada ce covek moci da planira tok sopstvenog zivota, sta mislite :think:

Pa ja nemam ni ozbiljnu ni ozbilju ni neozbiljnu vezu, Bogami bas dugo ,a to znaci bas dugo. Tako da ne moze biti gore. :worth: Sta te briga, bolje da se izta desava nego nista :roll:

Kada ce covek moci da planira tok sopstvenog zivota, sta mislite :think:

Svi mi pokusavamo da planiramo tok zivota, i na nama je da nastavimo da pokusavamo, a na zivotu da nam priredjuje iznenadjenja (al' sam pametna:)). Sad cu i ja kao ti da nemam nista, znaci ili hoce ozbiljno ili nema nista. Smori to kad stalno zelis jedno, a dobijes drugo.

Au sve ista prica...
A razliciti aspekti!

I ja sam ista takva...
Promasaj do promasaja...
Bezbroj kombinacija, tajnih veza i avantura i nista razumno za 28 godina...

Mars u V....
To je jedino zajednicko. Meni je jos na 5 stepeni u Devici u konjukciji sa JU i 180 SO u Devici. A u VII UR u Skorpij u kvadratu sa ovom konjukcikojom.
Ve vladar podznaka na 18 u ovnu u XII 180 PL i jos 120 NE...

Nemam bas taj MA90VE...ali cini mi se da svi ostali apekti nadoknadjuju njegovo blagotvorno dejstvo...
:)

ok sad ne bih da ponavljam ono sto bi vecina devojaka rekla...ali i kod mene ista stvar:neutral: iznutra imam osecaj velike energije i potencijala za zivot i ljubav i uspeh u svakom pogledu, a na emotivnom planu promasaja i patnje za ne verovati...
ne razumem se u horoskop skoro uopste, te silne kuce i planete:confused:;) (znam samo da sam vaga/lav) pa me zanima da li neko od vas moze da mi kaze nesto vise...
rodjena 08.10.1984. u 00.05h u Kninu(Hrvatska)
hvala unapred!

ok sad ne bih da ponavljam ono sto bi vecina devojaka rekla...ali i kod mene ista stvar:neutral: iznutra imam osecaj velike energije i potencijala za zivot i ljubav i uspeh u svakom pogledu, a na emotivnom planu promasaja i patnje za ne verovati...
ne razumem se u horoskop skoro uopste, te silne kuce i planete:confused:;) (znam samo da sam vaga/lav) pa me zanima da li neko od vas moze da mi kaze nesto vise...
rodjena 08.10.1984. u 00.05h u Kninu(Hrvatska)
hvala unapred!

Imas temu NATALNA KARTA U SLIKAMA- tamo pitaj sta te interesuje i bice ti odgovoreno. Treba da uz konkretno pitanje postavis i svoju natalnu kartu, ako ne znas kako pogledaj temu KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM...
pozz!!

ok hvala!
postavila sam kartu tamo ali mi se cini da traze suvise konkretna pitanja koja ja ne umem da postavim, posto se, kako sam vec rekla, ne razumem u to sve...zanima me gde bih onda mogla da dobijem neko tumacenje te karte jer ja kad je pogledam, nista mi ne znaci...?-:dontunderstand: :)
hvala i poz!

Pod "konkretnije" misli se da barem napišeš koja oblast života te zanima najviše, ili tako nešto jer - to je napisano već dosta puta ovde, samo ti nisi u toku - tumačenje cele natalne karte, sa svim oblastima života je vrlo zahtevan posao i zaista nije za forum, preopširno je.

Ako te zanima nešto uopštenije, postoji tema (i to na ovom podforumu, par naslova viznad na spisku, lepljiva je) Osnovi astrologije (između ostalog, ima još sličnih - pogledaj malo po forumu) gde su napisana tumačenja za svaki položaj pojedinačno, pa pogledaj tu. Ako se ne snalaziš sa "čitanjem" s natalne karte odnosno ne znaš da odrediš gde ti je koja planeta i slično, postavi kartu na toj temi pa ćeš dobiti pomoć. ;)

e, stvarno nemogu da verujem, kao da si mene opisala.
I jasam devica podznak vaga.Stalno biram pogresne likove u smislu, ono sto je dobro meni nije interesantno, nekako je dosadno i oduzima slobodu, ali zato ono od cega treba bezati meni prvo zapadne za oko i uhvatim se toga ko neka budala a nema ama bas nikakvog smisla boriti se za to i trositi vreme. To se naravno kasnije shvati i tako sve u krug. Mada sad vidim da su u pitanju neki kvadrati i neznam sta jos, nemam pojima o tome.Uvek sam htela divlje a terala pitome ....

Citam i citam i ne mogu a da se ne oglasim....Mars kvadrat Venera je aspekt koji i sama imam, s tim da je Mars u Skorpiji a Venera u Lavu. jak nagon zaista postoji, ali mislim da nije on taj koji je presudan da su ti sve veze kratke, kod mene je situacija takva da sam imala tri duge veze i sva tri muskarca su htjela brak ,a ujedno su sva tri tvrdila (govorim o tri veze u razlicitim periodima zivota ) da im se nikad nije desilo da zena ima takav apetit. Sad sam pred brakom i sasvim zadovoljna sa onim sto imam. Partner ne moze da prati moje apetite ,ali je to nesto o cemu smo razgovarali i shvatamo jedno drugo. Jos da se nadodam na tu pricu o nagonima, nikad nisam imala nekog radi fizickog zadovoljstva jer je ono isprazno bez emocija. Mislim da je ovaj kvadrat tezak aspekt za zenu, ali da njegovo djelovanje uveliko zavisi od ostatka natala. Kod jedne Vage kojoj je Venera vladar sigurno ce se ispoljiti drugacije nego kod npr jedne Djevice! Kako Vage teze za ljubavlju moguce je da se lakse prepuste nekome (ne mislim nista lose pri tome, mislim samo da su skloni idealisanju ljubavnih partnera i losoj procjeni istih upravo zbog toga sto su romanticari i sanjalice)nego neki drugi 'racionalini' znak. POznajem djevojku Bik-Vaga sa ovim aspektom i vjerujte to je strasno! Prekrasna je i zanimljiva, ali u ljubavi naprosto nema srecu i zadovoljstvo, a uglavnom je iskoristavaju. Meni se to nije desilo mada je bilo ponuda koje su me uzasavale. Sam cin ja ne mogu razdvojiti od emocija, a ako one nisu jake necu se upustiti u tako nesto. I da, sport mi sluzi za praznjenje viska te energije :)

...shto se tiche mojih apetita,tu sam zaista nezasita,ali sve to vishe ostaje na nekoj zelji,da tako kazem...prosto ne mogu u krevet sa nekim prema kome nishta ne osecam,znachi ne radim to,ali to ne reshava problem!!Hocu da kazem,dopadne mi se neko,extra mi se dopadne,zaljubim se,i tako to krene,i kako moje emocije rastu (a uglavnom i njihove-tih mushkaraca) sve se odjednom pretvori samo u sex,pa onda sve ode u propast!!!!I shto su emocije jache,ja ih sve vishe sakrivam(to je jache od mene!!!!),i tretiram ih kao igrachke,a slichno se deshava i njima...Ono shto je meni najchudnije je to shto kad god se neki od tih mushkaraca zaljubio u mene,bezao je od mene...scenario je uvek isti-obostrano ignorisanje,igre zivaca,tzv. kuliranje,onda svadje,obavezno (njihovo) "Shta sam ja tebi?Ti se sa mnom samo igrash!"...ne moze da omashi-ista pricha svaki put!!!!A da ne pominjem da nijedan od njih nije pojma imao da sam zaljubljena,prosto ne veruju u to "Ona se ne zaljubljuje"

white dragon malo si me oraspolozila, taman sam pomislila da sam i aj beznadezan slucaj, hahaha
naravno i ja imam kvadrat izmedju venere i marsa, venera mi je u lavu, a mars u skorpiji, isto kao kod white dragon. ali i kao sve devojek, hocu vezu, ali cim mi se ukaze prilika da me neko voli, ja odmah pobegnem, ali zato imam jednu dugu vezu, koja nikada nije bila ozbiljna, samo sto sam mislim da on gaji neka osecanja prema meni, ali to tesko da bi priznao, ma haos opsti.
tako da smao mogu da kazem da se nadam da cu jednog dana i ja, a naravno to zelim i vama, naci nekog, ili da ce se ovaj moj malo opustiti, ma bre da bude nesto bar lepo, bar malo.

sad je meni jasnije zasto vindex uvek kaze jao pa tvoj kvadrat mars venera, znam da sam dos ad citala da to predstavlja, odnosno da moze da se izrazi kao kroz neko nasilje, maltretiranje od strane muskarca, ali nisam ovo nikad procitala, a tek sam sad skontala, jer sam ja tu moju vezu gledala i mislila da je to tako zato sto mi je venera u 12. pa trazim slobodu, hahahah
pozzz

Back