Zashto Hrvate svi vole, a Srbe svi mrze?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
verovatno su nas i u prvom svetskom ratu voleli..toliko su nas voleli da su spasavali konje a ne ljude nakon prelaska preko alabanije..toliko su nas voleli da su nam slali jedne topove a drugu municiju..toliko su nas voleli da su nas gurali kao topovsko meso u proboj solunskog fronta..:think: da ne pisem o ostalim ljubavima

Ne znam da li svi Hrvate vole,
mogu samo da vole njihovo lepo plavo more, gostoljubivost - ipak je tamo turizam najrazvijeniji.
Svako od nas ima omiljeno turistichko mesto, koje je priraslo srcu - nishta to nije chudno!

Kod nas stranci redje dolaze, mada mnogo njih je zgotivilo Srbiju - koje ja znam npr.

Opet Srbija ima teret Slobodana Milosevica, Ratka Mladica, Srebrenicu, Sarajevo i uzasan izgubljen propagandni rat - zahvaljujuci gore pomenutima! Svaki stranac koji prvo pomisli na Srbiju seti se ovih stvari, a to svakako nisu asocijacije na lepe stvari / kao shto je npr predivno plavo more u Rvata/
Prema tome, cenim da ce za jedno 50 godina Srbija izgubiti ovakve asocijacije na nju, naravno ako ne bude vishe ratova u njenoj blizini!

Hrvati su rado vidjeni i na Zapadu i u Rusiji, a Srbe svi ucenjuju, preziru, prete im. Zashto je to tako?
To sto njima ne prete,i ne ucenjuju ih ,ne znaci da ih vole.Sto bi im pretili,kad su uvek bili fasisticki kooperatori,i docekivali ih cvecem,i svima se ulizivali...............svasta.A sad dal je to i razlog da nekog volis.........he ,he.Al,ljigavi jedni,ljigavi drugi.............pa se slazu

Zapravo mi potichemo sa tromedje Poljske, Nemachke i Cheshke. Medjutim danashnji Srbi iz Centralne Srbije u 90% sluchajeva imaju i turskih gena. I ti geni dominiraju, pa su vecinom crnih ochiju i kose. Sloveni su plave ili smedje kose sa svetlim ochima.

Tako je,živio govornik.
A Croati su svi ko vikinzi,dovljno je vidjeti Mesića prvog među prvima i osjetiti i vidjeti tu nadmoć i čistunstvo arijevske rase.
A tek razni Glavaši,Markači...tu se vidi ta silna nepokorenost tisućljetnog hrvatskog arijevskog naroda.

Ne znam da li svi Hrvate vole,
mogu samo da vole njihovo lepo plavo more, gostoljubivost - ipak je tamo turizam najrazvijeniji.
Svako od nas ima omiljeno turistichko mesto, koje je priraslo srcu - nishta to nije chudno!

Kod nas stranci redje dolaze, mada mnogo njih je zgotivilo Srbiju - koje ja znam npr.

Opet Srbija ima teret Slobodana Milosevica, Ratka Mladica, Srebrenicu, Sarajevo i uzasan izgubljen propagandni rat - zahvaljujuci gore pomenutima! Svaki stranac koji prvo pomisli na Srbiju seti se ovih stvari, a to svakako nisu asocijacije na lepe stvari / kao shto je npr predivno plavo more u Rvata/
Prema tome, cenim da ce za jedno 50 godina Srbija izgubiti ovakve asocijacije na nju, naravno ako ne bude vishe ratova u njenoj blizini!

Teshko! Vecini je i dalje prva asocijacija na Nemachku-Hitler!

Zapravo mi potichemo sa tromedje Poljske, Nemachke i Cheshke. Medjutim danashnji Srbi iz Centralne Srbije u 90% sluchajeva imaju i turskih gena. I ti geni dominiraju, pa su vecinom crnih ochiju i kose. Sloveni su plave ili smedje kose sa svetlim ochima.
Ebiga, u centralnu Srbiju su se uglavnom naselili iz CG sredinom XVII veka... A tad je pravo prve bračne noći već bilo ukinuto odavno, pogotovo ako ne spominjemo činjenicu da su tu decu ubijali čim bi se žena porodila...

Neeego, što samo iz centralne? U vreme dok je prva bračna noć bila u punoj snazi i Hrvatska i Bosna i Mađarska i veći deo CG je bila u turskim rukama...

A što se tiče plavih... Ni Austrijanci, Česi, Slovaci, Mađari, Ukrajinci, Rusi..... nisu plavi :) kao ni mnogi drugi, zapravo... a i pogleda stare ikone, sva plav do plavoga. Lol. :D

O ovome smo toliko toga napisali na istoriji...

Tako je,živio govornik.
A Croati su svi ko vikinzi,dovljno je vidjeti Mesića prvog među prvima i osjetiti i vidjeti tu nadmoć i čistunstvo arijevske rase.
A tek razni Glavaši,Markači...tu se vidi ta silna nepokorenost tisućljetnog hrvatskog arijevskog naroda.

Vidi se po njima da nemaju nishta tursko u genima. Kombinacija slovenskog i germanskog.

Poslednja izmena od moderatora:

danashnji Srbi iz Centr Srbije, tu mislim na Shumadiju su poreklom iz crnogorskih zabiti, rashke oblasti, a u skorije vreme i sa Kosova...(kao i mnogi Vojvodjani)...
To shto su mnogi Srbi crni, nije nishta neuobichajeno - kad su se pomeshali sa balkanskim domorocima, uostalom pogle Dalmatince, Hercegovce, Crnogorce i ostale - svi su oni uglavnom crni. Istochni deo Srbije je i vlashki - oni su isto crni, juzni deo takodje crnpurasti - tja nece na Jugu biti plavih ljudi! Plus gro Arumuna-Cincara koji su se stopili u srpsku masu su takodje crni... Danas pored svih ozonskih rupa i losheg uticaja Sunca je bolje imati tamniji ten, i takvu zashtitu od shtetnog zrachenja! Uostalom trend je danas ici po solarijumima kako bi pocrneli, a npr plavi i bledi Finci obozavaju da svoju plavu kosu farbaju u zift crnu!

Ebiga, u centralnu Srbiju su se uglavnom naselili iz CG sredinom XVII veka... A tad je pravo prve bračne noći već bilo ukinuto odavno, pogotovo ako ne spominjemo činjenicu da su tu decu ubijali čim bi se žena porodila...

Neeego, što samo iz centralne? U vreme dok je prva bračna noć bila u punoj snazi i Hrvatska i Bosna i Mađarska i veći deo CG je bila u turskim rukama...

A što se tiče plavih... Ni Austrijanci, Česi, Slovaci, Mađari, Ukrajinci, Rusi..... nisu plavi :) kao ni mnogi drugi, zapravo... a i pogleda stare ikone, sva plav do plavoga. Lol. :D

O ovome smo toliko toga napisali na istoriji...

Austrijanci su doshli u kontakt sa romanskim narodima, Rusi i Ukrajinci sa Tatarima, Madjari izvorno uopshte nisu plavi, oni pripadaju ugrofinskoj grupi naroda, genetski srodni Turcima. Chesi Slovaci i Poljaci su josh uvek u dobroj meri zadrzhali slovenske odlike. Inache Sloveni uopshte nisu plavi, vec smedji. Svetle boje ochiju i kose su recesivne shto znachi da samo ako je i gen oca i gen majke svetao, tek onda ce se ispoljiti kod deteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back