Zaraza predviđ(en)a!

pa lijepo..kovid koji se desio 2019 krajem nije od sismisa i pijace..cak je boris johnson nakon sto je napustio stolicu PM napiso knjigu i reko da je iz laba..
Ne znam za Borisa Džonsona, ali znam da je to počela tvrditi - CIA! :eek: I to skoro, krajem januara:
"NJUJORK - Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) ocenjuje da je "veća verovatnoća" da je pandemija kovid-19 nastala iz laboratorije, nego iz prirode, izjavio je danas portparol Agencije." Naravno, Kinezi se bune oko takvog tumačenja...:cool:
https://rtv.rs/sr_lat/svet/cia-veca...-iz-laboratorije-nego-iz-prirode_1601664.html

"NJUJORK - Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) ocenjuje da je "veća verovatnoća" da je pandemija kovid-19 nastala iz laboratorije, nego iz prirode, izjavio je danas portparol Agencije." Naravno, Kinezi se bune oko takvog tumačenja...:cool:
pa zna se sve, da su oni dobili vruc kolac od nas amera, da se eksprimentisanje kao nastavi, i ko je bio upleten, ikohelt i baric, navodno su ovde nametnuta ogranicenja, sad sam i pozaboravljao sve, ali za vreme plandemije smo detaljno o svemu diskutovali, koliko je cenzura dozvoljavala

takodje je sve objasnio i...dzefri saks

Саксов најшокантнији интервју икад:Ко је пустио Ковид, ко је срушио Северни ток…

Poslednja izmena:

Back