Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

ma najlakse ces sa prebacivanjem para, kad bude, sve cu ti ispisati kako sam ja prosao :) i meni je hitmen mnogo pomogao

Evo jednog finala, do sada najzanimljivije: http://99designs.com/logo-design/contests/help-resume-hacker-logo-232854

Binarni prikaz inicijala R i H. R je 18. slovo abecede i u binarnom zapisu je 10010, a H je 8. i binarni kod je 1000. To sam pokusao graficki da prikazem, ideju sam nasao na netu, ali ne ovako slozenu :)
sad mi CH kaze da mu se svidja inovatvnost ali da nije potpuno siguran oko tog binarnog zapisa, takodje mu se jako svidja ilustracija kompa i trazi mi da napravim nesto tako jednostavno ali ja stvarno ne znam sta. Mozgam i nista mi ne pada na pamet :(

Formatirao sam skoro win, i sad se ubih tražeći jedan odredjeni font i nmg da ga nadjem, zaboravio sam naziv.
Otprilike bi se mogao opisati kao:
Sanserif, masivan (bold), sa kombinacijom oštrih i zaobljenih ivica (npr na H je levi gornji ugao zaobljen, donji oštar).
Kontate na šta mislim?

Jel zna neko kako se zove neka od varijacija?

Hvala

Zaista su moje originalne ilustracije... Imam ih dosta ..radjene su u photoshopu...I ovako kad nesto ispadne da se slaze sa onim sto imam onda ukombinujem......al evo contest zavrsen i nisam pobijedio..pih... :-D a inace volim da crtam ilustracije i to mi onako ide bolje nego vektore.... :ok:

I ja sam ti tu, isto sam krenuo kao polu laik (znao sam nesto Photoshopa, tako da sam se brzo privikao na illustrator). Sad ti vidi gde ti je lakse da radis, corel ili illustrator, i polako vrsljaj po konkursima. Moj ti je savet da trazis i radis sto jednostavnije moguce :) pazi na kopiranje, kako dizajna, tako i fontova. Sta god jos treba, tu smo svi na temi

Kako vam se svidja logo Air Serbia?
Air-Serbia-A319-610x344.jpg

Back