Zarada na internetu

• Začetnik teme Začetnik teme Predrag24
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
P

Predrag24

Gost
Ko zeli da zaradi clickom i citanjem maila ovo je pravi servis za vas.
Dacu nekoliko uputstava da bi malo pojasnio:
1. prvi korak je da se uclanite preko ovog linka(samo pratite uputstva):
http://e-mailpaysu.com/members/index.cgi?predrag24

2.Kada ste se registrovali tada kliknete na ovaj link:
http://e-mailpaysu.com koji predstavlja pocetnu stranu sajta.
U donjem delu browsera videcete vise linkova koji su plave boje,a medju njima link Paid 2 click. Kliknete na njega i u novom prozoru imate sedam polja iznad kojih stoji novcic.Upisete u prvo vas username koji ste izabrali tokom registracije i kliknete na novcic.
Treba da sacekate 15-ak sekundi da sponzor potvrdi to.To ce te videti u gornjem delu novootvorenog prozora,dok ne dobijete informaciju da ste placeni za to.
Zatim se vratite nazad, upisete username u drugo polje,stisnete na novcic... i tako sa svih sedam polja.Ovo bi ste trebali da radite svakog dana.

3.Drugi zadatak vam je da s vremena na vreme proveravate sanduce emaila koji ste dali.
Videcete email sa naslovom E-Mail pays U - Paid E-Mail.
Otvorite taj email i pri dnu njega videcete sledeci text:
You must Click the Link Below to Get Paid for Reading this Email!
ispod koga se nalazi link na koji treba da kliknete i opet sacekate 15-ak sekundi da sponzor to potvrdi.

Ostatak servisa za zaradu necete najverovatnije moci da koristite ako niste u USA.

Pri samoj registraciji dobijate 10$ na vas account, a prva isplata je kada skupite 25$. Cek salju na pocetku meseca, a cek mozete unovciti u bilo kojoj banci.

Ovim tekstom ne zelim nikoga da prevarim, jer nemam nameru da uzalud gubim svoje vreme, a ni vase. Prica je 100% istinita, ne bih je ni pisao da ne dobijam i sam novac od ovog servisa. Ko misli da ce zaraditi milione prevario se, cifre su sasvim skromne, ali uz malo truda i jos nekog ovakvog servisa mozete zaraditi lepe parice.Ko se uclani preko linka gore koji sam dao moze da me kontaktira kad god pozeli na mail saskanikola@ptt.yu i ja mu mogu poslati detaljno uputstvo kako sve funkcionise.I na kraju da spomenem da je NAJVAZNIJE ali NAJVAZNIJE da uclanite sto vise ljudi jer ce vam to mnooogo ubrzati zaradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back