Hakovan profil na Fejsu ili stranica?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.854
Juče sam ulazila na Fejs da podelim neki tekst sa mog bloga. Pored profila imam i dve stranice na Fejsu. Odmah sam ušla na jednu stranicu i podelila tekst.

Vratila sam se na svoj profil i Fejs je radio normalno. Ali, kada sam htela da pređem na drugu Fejs stranicu, nisam uspela.

Probala sam preko Chroma, Firefoxa, Edge da uđem na tu stranu i nisam uspela.

Sada imam problem da uđem na svoj profil. Ne mogu ni preko mobilnog.

Fejs radi, mama je normalno ušla na svoj profil.

I na kraju da napomenem: Pre nekoliko godina sam imala problem sa tom stranicom, morala sam da brišem i da kreiram novu.

Šta da radim?

Unapred hvala!

Juče sam ulazila na Fejs da podelim neki tekst sa mog bloga. Pored profila imam i dve stranice na Fejsu. Odmah sam ušla na jednu stranicu i podelila tekst.

Vratila sam se na svoj profil i Fejs je radio normalno. Ali, kada sam htela da pređem na drugu Fejs stranicu, nisam uspela.

Probala sam preko Chroma, Firefoxa, Edge da uđem na tu stranu i nisam uspela.

Sada imam problem da uđem na svoj profil. Ne mogu ni preko mobilnog.

Fejs radi, mama je normalno ušla na svoj profil.

I na kraju da napomenem: Pre nekoliko godina sam imala problem sa tom stranicom, morala sam da brišem i da kreiram novu.

Šta da radim?

Unapred hvala!
Najverovatnije je došlo do privremenog blokiranja naloga, greške u kešu pretraživača, ili problema sa samom stranicom (npr. Meta ju je ograničila).

Koraci koje možeš odmah probati:

1. Očisti keš i kolačiće u svim pretraživačima (Chrome, Firefox, Edge).
  2. Pokušaj da se prijaviš preko incognito moda (privatni režim) u pretraživaču.
  3. Koristi drugi uređaj i drugu internet mrežu (npr. mobilni internet ako koristiš Wi-Fi).
  4. Proveri e-mail adresu povezanu sa profilom – možda si dobila obaveštenje od Facebooka o ograničenju.
  5. Idi na ovaj link za pomoć: https://www.facebook.com/help/ i prijavi problem koristeći opciju „Prijavi problem“ (može i kao gost ako ne možeš da se prijaviš).
  6. Ako si ranije imala problema sa tom stranicom, moguće je da je Meta ponovo detektovala nešto sumnjivo i automatski blokirala pristup njoj.

Ako ništa ne pomogne, pokušaj kontakt sa Facebook podrškom putem ovog obrasca:
👉 https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890

Napomena: Ako koristiš VPN ili si menjala lokaciju pristupa, to takođe može izazvati zaštitne mere.

Javi ako želiš da napišem poruku za podršku koju možeš direktno poslati Facebooku.

Promeni šifru, stavi 2 stepena verifikaciju (obično telefon ili imejl), ako već nisi

Hvala na odgovoru.

To sam ranije već odradila, ali sam ponovo promenila šifru.

Javi ako želiš da napišem poruku za podršku koju možeš direktno poslati Facebooku.

Jednom sam probala da profil prebacim da bude "Digitalni autor". Zatim sam se iz te opcije vratila na "normalan profil".

Juče sam videla da je moj profil sada "Digitalni autor".

OK, imam dva bloga, dve FB grupe, dve stranice, ali ja ne pišem svakodnevno članke i priče na blogu.

U poslednje vreme sam proredila i statuse na Fejsu.

Da li sam postala "Digitalni autor" zato što:

A. Uglavnom pišem javne postove

B. Imam dva bloga na kojima pišem?

Ne moram da pitam ovde Fejsbuk, pitam vas ako znate.

Back