Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.868
Da Bog postoji, postojala bi samo jedna religija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ce i biti uskoro.Da Bog postoji, postojala bi samo jedna religija![]()
da moderaror postoji postojao bi samo jedan nik po diskutantu, a ne kao ovi musko-zenski skakavciDa Bog postoji, postojala bi samo jedna religija![]()
Ne moze coveku uspeti taj poduhvat, mozda i pokusajuTo hoce globalisti jednu religiju,ali kao da im se nesto ne zuri kad su se docepali politicke i ekonomske tj finansijske moci...pa izigravaju Bogove na zemlji.
Нелогично. Религија нема везе са Богом. Религија служи да се народ што више удаљи од Бога. Религија служи да се манипулише народом којему је Бог потребан а не зна како да га нађе.Da Bog postoji, postojala bi samo jedna religija![]()
Sigurno nece kada si ti to zamislio.Bog je trebao odavno da deluje...
eh sta je sve nelogicno u religijamaDa Bog postoji, postojala bi samo jedna religija![]()
Bog nema veze sa religijama.Da Bog postoji, postojala bi samo jedna religija![]()
Ne znam sto se palis ko hepo kocka,samo sam izneo svoj stav isto kao sto si ti izneo svoj,btw voleo bi da si u pravuSigurno nece kada si ti to zamislio.
Bog je daleko iznad tvog nacina razmisljanja.
a za kad je zakazan taj armagenon? pitam pošto imam neke termine za zubara pa da se ne padne na isti danTako ce i biti uskoro.
Nakon Armagedona
eto kako lepo razmisljas
Posle Armagedona ti ne treba zubara za kad je zakazan taj armagenon? pitam pošto imam neke termine za zubara pa da se ne padne na isti dan![]()
al ne reče mi kad je zakatanPosle Armagedona ti ne treba zubar
Ne moze coveku uspeti taj poduhvat, mozda i pokusaju
ali to je onda pocetak Armagedona.
Bog ce tada delovati i on ce uspostaviti svoju Vladavinu i na Zemlji.
Ne idemo nigde ostajemo na Zemlji.Posle Armagedona, svi idemo na Onaj Svet, odnosno u Carstvo Nebesko, gde vlada taj vaš bog.
Što praktično znači da nad živima neće vladati nikada.
ček,stani...sad sam zbunjen...nije li Armageon uništenje ovog žemaljskog sveta?Ne idemo nigde ostajemo na Zemlji.
Nije.ček,stani...sad sam zbunjen...nije li Armageon uništenje ovog žemaljskog sveta?
ahaaaa...Nije.
Armagedon je Bozji rat u kojem Bog cisti Zemlju od zla.
Nakon toga ce vldati savrseni uslovi zivota na Zemlji i
Bog ce za 1000 god dovesti ljude do savrsenstva da bi ziveli vecno na Zemlji.
Gledao sam tu epizopdu Doctora WhoHmm neće vas niko dovesti do savršenstva ako to vi sami ne uradite. Bog je u svima vama. Vječni život, pa mislilo se na spajanje mozga sa advanced body, robotika. Jeste li gledali seriju Westworld? Spajanje ljudskog mozga sa vještačkim ostatkom tijela. Mozak može da radi ihaa haa. Taman vječno.
Kako vam nije jasno, mozak se spoji sa recimo metalnim tijelom, uploadujete sjećanja (život) na cloud iliti na hard drive...živite ihaa haa.
Dok neko ne ugasi server.
Da.ahaaaa...i to zvuči realno?