Šta ako hrana na slavi nije dobra?

Slava se ne slavi zbog hrane, niti domacin treba na slavsku trpezu da iznese specijalitete sveta kojima bi oduševio svoje goste
Slava je slavski kolac, žito i vino..sve preko toga je gozba
Meni i pop dolazi
Osvešta kolač i blagoslovi goste
PS: Vode se i rasrave oko plaćanja
Pop ne traži ništa.ali dam mu uvek 10€
Dolazi svojim kolima, troši sveće, tamjan ...
I uvek ostavi neki poklončić

Meni i pop dolazi
Osvešta kolač i blagoslovi goste
PS: Vode se i rasrave oko plaćanja
Pop ne traži ništa.ali dam mu uvek 10€
Dolazi svojim kolima, troši sveće, tamjan ...
I uvek ostavi neki poklončić
Kako te bre nije sramota da spomeneš da svešteniku daš samo 10 evra. Kafa u centru Beča je šest evra.
Ja da sam na sveštenikovom mestu poneo bih kakvu humanitarnu pomoć tebi kao domaćinu.

Kako te bre nije sramota da spomeneš da svešteniku daš samo 10 evra. Kafa u centru Beča je šest evra.
Ja da sam na sveštenikovom mestu poneo bih kakvu humanitarnu pomoć tebi kao domaćinu.
Шта се нервираш, свако ради према својој савести. Колико само има људи који забрављају своју кућу и своје порекло и своју крсну славу. Добро је да човек слави славу у туђини.
У немачкој се неки пријављују као атеисти да не би плаћали порез за Цркву. То је већ озбиљан проблем.

On dolazi jer mu je to obaveza
Ja sam u njegovoj parohihi
Nije tu stvar u parama.
Ponekad i ostane na većeri kada sve obavi
A Ti očigledno nemaš mnogo veze sa Pravoslavljem
Dal' zato što si u Beću-.-..

У немачкој се неки пријављују као атеисти да не би плаћали порез за Цркву. То је већ озбиљан проблем.
Gde je tu problem? Uslovljavaš nekoga na tako nešto, i zašto crkvi treba novac, kakav porez? Porez za crkvu rofl. Najveće institucije za pranje i otimanje para su crkve, opšte poznata stvar. Bravo Nemci, Ateist to tha grave.

Back