Zar ni jedna ne zeli ozbiljnu vezu?

Ajde donekle i da razumem da muskarci u trenucima depresije tako nesto pomisle ali da to napise devojka... Jel to znaci da tako mislis i o sebi...?:confused:

Mozda;-)
Razmisljala sam nesto sinoc... Ajde sto je vama problem da nadjete dobru devojku, nego sto ni nama devojkama nije lako da nadjemo nekog takvog decka... Mislim, ja jos nigde ne naidjoh na takve... A nije da nisam trazila. Mada ocigledno na pogresnim mestima... Jedino nisam gledala po splavovima i slicnim mestima ali tu sumnjam da bih naista na bilo sta iole kultivisano. Mada mozda i gresim:razz:

Upravo tako!

Imam 19 god., do sada imao samo tri devijke. zelim da imam devijku ali to mi nikad ne polazi za rukom,I to sto dodje ona hoce na jedno vece! Takvu devojku ne zelim, zelim devojku kojoj nece biti bitan moj izgled, moje imovno stanje,.... zaelim da joj ja budem bitan, kao osoba.... Padam u sve vece ocajanje zbog toga. Za proslu novu godinu sam otisao kuci jer su svi plesali sa nekim, sve srecni parovi, a ja sa luzerima iz kraja! Bedak zar ne? Da li je ova faza normalna ili treba da se zabrinem?

....a sta sad imamo starijeg tinejdzera?
bolje luzeri iz kraja nego kapavac na j.a.j.a. od neke raspomamljene ninfotinejdzerke:wink:
pravac grad ostavi se kompa i u napad! odmah u frontalnu borbu( sa luzerima il' bez njih)

ne sekiraj se naicice neka vec devojka i za tebe veliki je ovo grad

Ma nije velik grad. Nisam iz Bg vec iz srema.
ma nije bitno odakle si.
ako tacno znas kakvu devojku zelis ona ce se pojaviti.
pazi bitno je da imas strpljenja da je sacekas i "startujes" u pravom momentu.

licno sam cekao i docekao PRAVU. a koliko korpi prolivenih suza bedaka cirkanja uffff
maldosti....
nista ne brini dokle god se ti pitas da li postoji neka, isto tako se tamo negde pita neka devojka IMA LI NEKI DECKO OD JEDNO 19 god.KOJI JE ZA VEZU...itd.
sve su to faze u odrastanju.
drz se 8-)

Ajde donekle i da razumem da muskarci u trenucima depresije tako nesto pomisle ali da to napise devojka... Jel to znaci da tako mislis i o sebi...?:confused:

Mozda;-)
Razmisljala sam nesto sinoc... Ajde sto je vama problem da nadjete dobru devojku, nego sto ni nama devojkama nije lako da nadjemo nekog takvog decka... A posto vas ovde ima cak komada 2:lol: bilo bi lepo da nam kazete na kakvim mestima se "okupljate"8-) Mislim, ja jos nigde ne naidjoh na takve... A nije da nisam trazila. Mada ocigledno na pogresnim mestima... Jedino nisam gledala po splavovima i slicnim mestima ali tu sumnjam da bih naista na bilo sta iole kultivisano. Mada mozda i gresim:razz:

Da se razumemo ja nisam rekla nista sto se odnosi na mene,to prepustam drugima,rekla sam samo ono sto vidim naokolo.....

ma nije bitno odakle si.
ako tacno znas kakvu devojku zelis ona ce se pojaviti.
pazi bitno je da imas strpljenja da je sacekas i "startujes" u pravom momentu.

licno sam cekao i docekao PRAVU. a koliko korpi prolivenih suza bedaka cirkanja uffff
maldosti....
nista ne brini dokle god se ti pitas da li postoji neka, isto tako se tamo negde pita neka devojka IMA LI NEKI DECKO OD JEDNO 19 god.KOJI JE ZA VEZU...itd.
sve su to faze u odrastanju.
drz se 8-)

Lakse reci nego uciniti............

Back